Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evrim geçirmeme az kaldıııııı....biraz duraksadım ama bu hafta tekrar toparladıım...
yuvana döön...net yokmu yineee...acil toparlanman lazııım....[/
dondum tamam ama benım hocam ol ne dersen yapıcam soz...
yagmurgozlu nasılsın oglun geldımı cnm....
sen diyince hemen baktım ne güzel şeyler yapmışlar.....filografi diyince görünce tanıdım okulda yapardık bizde...
evrim geçirmeme az kaldıııııı....biraz duraksadım ama bu hafta tekrar toparladıım...
yagmurgozlu nasılsın oglun geldımı cnm....
taamam sen karar verde biz burdayııız....
saol ablacım Allah razı olsun. inşallahhhgünaydınnnnnn kızlarrrrrrr...
bir dünya sayfa okuyup bir o kadar da alıntı yapmıştım ama pc ekran donunca hepsi gitti
kısaca hasta olanlara geçmiş olsun...
ayşecim...... emire geçmiş olsun kuzucuk bu sene çok hasta oldu kıyamam
banucum......ayşeciğin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim geçmiş olsun
nevzamansız......canım seninde sonuçlar iyi çıkmış geçmiş olsun Rabbim dilediğini en kısa zamanda kucağına versin bizde topik teyzeleri olalım
ilknurcum......dualarım oğluşun ve seninle inşallah iyi haberler vereceksin bizlere
nursenacım......dün akşam ıspanaklı börek yaptım oğlum için ben yemedim![]()
yok akşam kadar sıfır kaçamak yaptım ama gel görki ben görümce hain... işyerim ona yürüme mesafesinde havada soğuk olunca iş çıkışı uğrarım eşim ordan alır beni.çağırdı illa hava çok soğuk gel diye börek yapmışben bilmiyom paçanga böreği büyüklüğü ne kadar oluyor??yanında bişi yemediysen zararlı bence çalışan bir bayan için çok değil ama tabi gün içinde baklava fln götürdüysen o kötü işte
yena maşallahKızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
Ha bire bana yemek siparişi veriyor...sebze dediğide örneğin mantar sote yaptım yanında makarnayla..
KArnabahar pişirdiysem kıymalı,beşamel soslu yaptım..
yinede sebze oldu ona..büyüdükçe yemek seçmeye başladı çok sevinirdim sebze yiyor diye..Sanırım artık kış sebzelerini pek sevmiyor yada arkadaşlarından etkileniyor..
Ispanaklı börek mesela bayılırdı şimdi mırın kırın eder..Ki el açması yapıyorum hazır yufkayla değil..
Zor yaa yemek beğendirmek.![]()
Sağol yağmurgözlü inşallah diğer tahlillerde temiz çıksında tam rahatlıycan.günaydınnnnnn kızlarrrrrrr...
bir dünya sayfa okuyup bir o kadar da alıntı yapmıştım ama pc ekran donunca hepsi gitti
kısaca hasta olanlara geçmiş olsun...
ayşecim...... emire geçmiş olsun kuzucuk bu sene çok hasta oldu kıyamam
banucum......ayşeciğin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim geçmiş olsun
nevzamansız......canım seninde sonuçlar iyi çıkmış geçmiş olsun Rabbim dilediğini en kısa zamanda kucağına versin bizde topik teyzeleri olalım
ilknurcum......dualarım oğluşun ve seninle inşallah iyi haberler vereceksin bizlere
nursenacım......dün akşam ıspanaklı börek yaptım oğlum için ben yemedim![]()
Bende çok severim bende cuma günü yapıyım ama bende sendeki yetenek yok anca hazır yufkadan döşeme yaparım artık.Geçmiş olsun mery ciğim..
KEsin sanaldan salgında oluyor. birimiz hastalanınca diğerimizde etkileniyor..
artık nasıl bir bağ varsa aramızda..:)
Bende yarın yapacağım ıspanaklı börek..
cuma kurtarır.:))
Ne güzel temenniler..
Günaydınn..
Haklısın çocuklar birbirlerinden etkileniyolar yemek seçilmeside evde çok zor gerçekten.Kızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
Ha bire bana yemek siparişi veriyor...sebze dediğide örneğin mantar sote yaptım yanında makarnayla..
yinede sebze oldu ona..büyüdükçe yemek seçmeye başladı çok sevinirdim sebze yiyor diye..Sanırım artık kış sebzelerini pek sevmiyor yada arkadaşlarından etkileniyor..
Ispanaklı börek mesela bayılırdı şimdi mırın kırın eder..Ki el açması yapıyorum hazır yufkayla değil..
Geçmiş olsun canım gerçekten ciddi bir salgın var herkes hasta.Herkese merhaba çok fazla zamanım yok o yüzden geçmişi okuyamadım iki gündür eşim ve küçük kızım hasta onlarla ilgileniyorum özellikle küçük kızımın ateşi bir türlü düşmek bilmedi taki bu sabaha kadar bu gün biraz iyi ama halsiz iştahı da iyice azaldı grip salgını varmış ortalıkta allah herkesin çocuklarını korusun içinde benimkileri de tekrar giremeyebilirim bugün görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi diyetime de dikkat ettim bu arada kaçamak yapmadım hiç
Kızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
utancımdan gelmıyom topige valla sen nerdeyse benım kaaaa olmussun...107 yım suanda...
Herkese merhaba çok fazla zamanım yok o yüzden geçmişi okuyamadım iki gündür eşim ve küçük kızım hasta onlarla ilgileniyorum özellikle küçük kızımın ateşi bir türlü düşmek bilmedi taki bu sabaha kadar bu gün biraz iyi ama halsiz iştahı da iyice azaldı grip salgını varmış ortalıkta allah herkesin çocuklarını korusun içinde benimkileri de tekrar giremeyebilirim bugün görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi diyetime de dikkat ettim bu arada kaçamak yapmadım hiç
EMİNE KÜRKÇÜ DÜKKANINA HOŞGELDİN CANIM
yagmurgozlu nasılsın oglun geldımı cnm....EVET OĞLUŞUM GELDİ ÇOK ŞÜKÜR...RABBİM BÜTÜN TESKERE BEKLEYENLERE NASİP ETSİN İNŞ..
Kızım isyanda artık..Anne bir haftadır sürekli sebze pişirdin lütfen artık başka şeyler yap diyor...
AÇMA BÖREKLER FALAN HAMARAT HATUN SENİÜZÜLME CANIM KIZÇEMİZ İLERDE ANLAYACAK SENİ
![]()
Herkese merhaba çok fazla zamanım yok o yüzden geçmişi okuyamadım iki gündür eşim ve küçük kızım hasta onlarla ilgileniyorum özellikle küçük kızımın ateşi bir türlü düşmek bilmedi taki bu sabaha kadar bu gün biraz iyi ama halsiz iştahı da iyice azaldı grip salgını varmış ortalıkta allah herkesin çocuklarını korusun içinde benimkileri de tekrar giremeyebilirim bugün görüşürüz yine kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi diyetime de dikkat ettim bu arada kaçamak yapmadım hiç
EVET OĞLUŞUM GELDİ ÇOK ŞÜKÜR...RABBİM BÜTÜN TESKERE BEKLEYENLERE NASİP ETSİN İNŞ..[/B]