Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

biz niye böyleyiz yaaaa:14::14: olduğumuz yerde dönüp duruyoruz pazartesi -500 deydim ooooo 1 kğ yi tamamllarım dedim nooollllddduuuuu aynı kilodayım iradesiz uyuzun tekiyimmm:50:

hayır deqilsin canım :20::20:
seni biçok topikten tanıyorum ve hemen hemen bütün diyet topiklerine girip araştırma yaptıqını yazdıklarımızı okuduqunu biliyorum..zaman zaman hepimizde bu dönemler olabiliyor...28 kilo verdim 8 kilosunu geri aldım...pesmi ediyim...hayır...bırakmıcaz hiçbir şekilde..devam edicez ve başarıcaz canım...sende başarıcaksın...:34:

biz niye böyleyiz yaaaa:14::14: olduğumuz yerde dönüp duruyoruz pazartesi -500 deydim ooooo 1 kğ yi tamamllarım dedim nooollllddduuuuu aynı kilodayım iradesiz uyuzun tekiyimmm:50:

doğacım,üzülme aynı kiloda kalmak bile bizim için başarı..
Kendini suçlama sadece kilo almamaya odaklan çok rahat ol inan daha iyi hissediyor insan kendini..

Bu yolu buldum ve çok rahatım ben..Öneririm sanada.. biz artık ehtiyar olduk şekerim gençlerle yarışamayız öyle 3-5 kg. verip.:)

Dün doğum günü partisindeydim ''parti '' lafa bak.:))
İnan hiiç abartmadım cuma tartı günüymüşte dikkat etmem gerekmişte..PAsta bile yemedim ki deli olurum pasta ve türevlerine ama kurabiye yedim 2 adet.:1:
Fakat daha masum geldi ve vicdanımı rahatsız etmedi..

EDİT: ece nin kızının doğum günündeydik.:)) Tesadüf oldu ece,benimde yeğenimn doğum günüydü 6 yaş..

hayır deqilsin canım :20::20:
seni biçok topikten tanıyorum ve hemen hemen bütün diyet topiklerine girip araştırma yaptıqını yazdıklarımızı okuduqunu biliyorum..zaman zaman hepimizde bu dönemler olabiliyor...28 kilo verdim 8 kilosunu geri aldım...pesmi ediyim...hayır...bırakmıcaz hiçbir şekilde..devam edicez ve başarıcaz canım...sende başarıcaksın...:34:

ismini altda gördüm yazacaktım sana gördünmü sena diye ya mutlu olsam yeme içme aklıma gelmezde işteeee of yaa çok sağol inşallah sabah kepek ekmeği peynir yedim tatlandırıcılı çay eşliğinde

ismini altda gördüm yazacaktım sana gördünmü sena diye ya mutlu olsam yeme içme aklıma gelmezde işteeee of yaa çok sağol inşallah sabah kepek ekmeği peynir yedim tatlandırıcılı çay eşliğinde

doğa, kilonu söylemedin hala...

son zamanlarda bende öyle stresliyimki herşey üstüste geldi..haksız yere işten çıktım..patlamak üzereyim...gel bizee birer bitki çayı demler dertleşiriz...omzuna yaslıyım başımı belki sen anlarsın beni..hiç kimse anlamıyor :14::14:

doğacım,üzülme aynı kiloda kalmak bile bizim için başarı..
Kendini suçlama sadece kilo almamaya odaklan çok rahat ol inan daha iyi hissediyor insan kendini..

Bu yolu buldum ve çok rahatım ben..Öneririm sanada.. biz artık ehtiyar olduk şekerim gençlerle yarışamayız öyle 3-5 kg. verip.:)

Dün doğum günü partisindeydim ''parti '' lafa bak.:))
İnan hiiç abartmadım cuma tartı günüymüşte dikkat etmem gerekmişte..PAsta bile yemedim ki deli olurum pasta ve türevlerine ama kurabiye yedim 2 adet.:1:
Fakat daha masum geldi ve vicdanımı rahatsız etmedi..

EDİT: ece nin kızının doğum günündeydik.:)) Tesadüf oldu ece,benimde yeğenimn doğum günüydü 6 yaş..

öyle yenam haklısın öyle hızlı kilo alırım ki hayret ediyorum bu hıza

son zamanlarda bende öyle stresliyimki herşey üstüste geldi..haksız yere işten çıktım..patlamak üzereyim...gel bizee birer bitki çayı demler dertleşiriz...omzuna yaslıyım başımı belki sen anlarsın beni..hiç kimse anlamıyor :14::14:

her şerde bi hayır vardır belki böylesi hayırlı valla ben emekli olmak için gün sayıyorum sakin olmaya çalış kendimize yapıyoruz bi taraftan rahatsızlık veriyor mide baş ağrısı falan

Canım sen döndünmü artık..
Lİsteye girmekmi istiyorsun hııı.:)
O kiloyla nasıl gireceğini düşünüyorsun.:))

cevap:dönde kendine bak..:))))

ayyy YENA acaba kaç kiloymuşum ki bıraktığımda? :26:
ya sabah şirkete geldim oda arkadaşım şahit nasıl diyet yaptığıma böyle böyle dedim kilo almışım. ee sen burda hiçbişi yemiyosun ki evde mi yiyosun napıyosun nasıl kilo aldın dedi ben başladım ağlamaya :9: bi hallerdeyim ki sormayın.

kabul ederseniz girmeyi düşünüyorum listeye ama siz bilirsiniz tabi 100 ün altına düşüp ordan da girebilirim :17:

ya sabah şirkete geldim oda arkadaşım şahit nasıl diyet yaptığıma böyle böyle dedim kilo almışım. ee sen burda hiçbişi yemiyosun ki evde mi yiyosun napıyosun nasıl kilo aldın dedi ben başladım ağlamaya :9: bi hallerdeyim ki sormayın.

kabul ederseniz girmeyi düşünüyorum listeye ama siz bilirsiniz tabi 100 ün altına düşüp ordan da girebilirim :17:

aaa ağlama kıyamam yaa sen dietisyene gidiyordun bir ara gene başlasana belki direnç falan vardır ondandır?

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
ayşe ve meryem tebrikler güzeller
doğacım bozma canım moralini hepimiz kilo almaya elverişliyiz ki 100leri hatta ötesini gördük anlıyoruz seni hem de çok iyi
sevimcim senin durum da kesin regldendir haftaya güzel güzel verirsin inşallah canım
yenacım sabah sabah güldürdün beni tatlı dilli hatun Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah

Son düzenleme:

Canım hiiç değermi ağlamaya..Sen 25-30 kilo verdin nasıl yapıldığını biliyorsun..
İnanıyorum sana yavaş veya hızlı kesin bu sefer hedefine-hedefimize ulaşacağız..

cherry canım kardeşim benim nolur ağlama ama vazgeçme de sakın olurmu sen devam et yağlarmı dayanır sana parçalanır giderler:16::54:
daha genceciksin metabolizma bir hareketlendimi durduramayız zaten

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
ayşe ve meryem tebrikler güzeller
doğacım bozma canım moralini hepimiz kilo almaya elverişliyiz ki 100leri hatta ötesini gördük anlıyoruz seni hem de çok iyi
sevimcim senin durum da kesin regldendir haftaya güzel güzel verirsin inşallah canım
yenacım sabah sabah güldürdün beni tatlı dilli hatun Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah

Hayırlı cumalar asucuğum..

Karne günü bugün..Heyecan varmıydı kızlarda..?
Benim kız çok sevinçli azıcıkta üzgün..
2.dönem sınııfları karma olacak ona üzülüyor...

yenacım ben de çok vermişim senin gibi
geçen hafta 79.2
bu hafta 78.8
giden 400gr:21::21::21:
sporum daaaaa 60 dk:17::15:

Maşallah asuum bak vermeye başladın...:nazar::nazar:
Yediğin haşhaşlı çörekler,tavuklu makarnalar yanına kar kaldı..:1:
Demekki neymiş....Asla mücadeleden kopmayacakmışız..
örnek, asumanzeynep..:46::46::46::46::nazar:

Son düzenleme:
Nursena ve ceco da düştüler..:))
Bakalım kim önde..PEk çekişmeli bu hafta..:))))

gayet rahatlar canım e okul sağolsun küçük daha gitmedi okula birazdan gidecek karneyi alıp gelecekmiş büyük kızım da okuldan ebru kursuna geçecek önce ebru hocası görür karneyi
sınıfları neden karma olacak anlamadım canım
Maşallah asuum bak vermeye başladın...:nazar::nazar:
Yediğin haşhaşlı çörekler,tavuklu makarnalar yanına kar kaldı..:1:
Demekki neymiş....Asla mücadeleden kopmayacakmışız..
örnek, asumanzeynep..:46::46::46::46::nazar:

çok şükür canım hareket başladı ama çok uğraştım şahitsiniz iyi öğrendim yani mücadeleyi
az yemek sorun olmuypr gerçekten ölçü çok önemli herkese diyorum zaten herşeyden yiyin aklınız kalmasın diye bir de gündüz yersek tam süper
ah evet makarnayı az yedim ya telafi edeceğim haşhaşlıyı da kendim tekrar yapacağım ve kahvaltıda bol peynirle götüreceğim :56:

aaa ağlama kıyamam yaa sen dietisyene gidiyordun bir ara gene başlasana belki direnç falan vardır ondandır?

Canım hiiç değermi ağlamaya..Sen 25-30 kilo verdin nasıl yapıldığını biliyorsun..
İnanıyorum sana yavaş veya hızlı kesin bu sefer hedefine-hedefimize ulaşacağız..

cherry canım kardeşim benim nolur ağlama ama vazgeçme de sakın olurmu sen devam et yağlarmı dayanır sana parçalanır giderler:16::54:
daha genceciksin metabolizma bir hareketlendimi durduramayız zaten

teşekkürler hanımlar:) öyle böyle zaman geçiyor işte bakalım nolacak. İstemsiz ağladım nasıl oldu anlamadım :) arkadaşım da şaşırdı :) çok uzadı bu iş ondan sanırım. tahammül katsayısı azalıyor gittikçe.
tebrikler bu arada kilo vermek de sabit kalmak da büyük başarı :)

asuman abla bi görüşemedik yahu :/

yenacım ben de çok vermişim senin gibi
geçen hafta 79.2
bu hafta 78.8
giden 400gr:21::21::21:
sporum daaaaa 60 dk:17::15:
Tebrikler asumancığım 400 gr gitmiş kilo çizelgeni değiştirsene ben sana yaklaşmaya çalıştıkça sen arayı açıyorsun ama inan bu hafta hiç kaçamak yapmadım en çok da bu yüzden üzülüyorum kaçamak yapsam derim ki ben yaptım ama şimdi neden olduğunu bilmeyince moralim bozuluyor

Evet bu gün karne günü ama heyecan yok artık e-okul var ve karnede ne geleceğini noktasına virgülüne kadar biliyoruz karne heyecanı bizim zamanımızda kalmış anlayacağın benim kızım yine bu sene okul iftahar panosuna girmeyi 0,3 puanla kaçırdı notları çok iyi ama o panoya girmeyi başaramadığı için üzülüp duruyor çok önemli olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama acayip bir hırsı var kendine zarar verecek bu hırsı yüzünden diye korkuyorum

Back
X