- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selammmmmmmm :122:
Sabahtan beri ancak gelebildim
Eşim Kvyle dışarda işleri var diye sabah erkenden cıktı bende ne güzel uyurum diye hayal kuruyordum ama sağ olsun yine emrivaki yaptı kahvaltıya geliyoruz diye. Bende yerimden fırladığım gibi anında bir yandan kahvaltı hazırladım diğer yandan kızın oyuncaklarını toparladım.
Öğlene doğru kv gidince bizde havayı güzel görünce kendimizi sokağa attık ve biraz dolaştık.
Gelincede temizlik falan derken ancak bu saatte gelebildim
Dün çok şükür kaçamak yapmadım ama öğleden sonra geç kaldı yemek faslı temizlik yüzünden birazda fazla kaçırdım :26: artık akşama sırf salata ve yoğurt yerim
Canım valla fıstık gibi cıkmışsın hiçte 112 gibi görünmüyorsun
hani kilo çizelgen olmasa en fazla 80 derim 
İnşallah o kilolarıda göreceğiz hep birlikte
Canım bizde de durum aynı ya bitti yada bir iki aya kadar bitecek ondan sonra bizde ttnetden ayrılmayı düşünüyoruz. Sınırsız yaptırdı eşim çünkü geçmişte iptal ettirmeden evvel sınırlıydı bir kere dedikleri fiyatı ödeyemedik hep fazlası geldi sonra iptal ettirdik. Baktık okuldaki derslerin çoğu netten 2 sene sonra yine abone olduk ama bu sefer sınırsız tabi oda artık ağır geliyor birde devamlı sorun cıkıyor. Diğerleri çok daha uygun fiyata sınırsız veriyor
Sabahtan beri ancak gelebildim

Eşim Kvyle dışarda işleri var diye sabah erkenden cıktı bende ne güzel uyurum diye hayal kuruyordum ama sağ olsun yine emrivaki yaptı kahvaltıya geliyoruz diye. Bende yerimden fırladığım gibi anında bir yandan kahvaltı hazırladım diğer yandan kızın oyuncaklarını toparladım.
Öğlene doğru kv gidince bizde havayı güzel görünce kendimizi sokağa attık ve biraz dolaştık.
Gelincede temizlik falan derken ancak bu saatte gelebildim

Dün çok şükür kaçamak yapmadım ama öğleden sonra geç kaldı yemek faslı temizlik yüzünden birazda fazla kaçırdım :26: artık akşama sırf salata ve yoğurt yerim

Ayy sabahın 06:30 unda uyandım napcaksamşimdi de uyku bastırdı
ama uyuyamam yürüyüşe gidicezzz
![]()
Bu haftaya üzgün ve süzgün başlıyorum ( süzgün de neyse) Önümüzdeki cuma -2 görebilirmiyim diye hesap yapıyorum en olmadı -1.5 olsun hadi
![]()
Acayip saçmalayasım var bugünneler yazdım sildim aklınız şaşar
uykusuzluktanmıdır nedir
heee durun bir resmimi ekliyim de yorum bekliyim![]()
Eki Görüntüle 401792
Canım valla fıstık gibi cıkmışsın hiçte 112 gibi görünmüyorsun

İnşallah o kilolarıda göreceğiz hep birlikte

sinir etti beni akşam zaten ttnet yaaa
bizim temmuzda bitiyor taahhütümüz sanırım o zaman değiştiricem araştırıcam hangisi iyiyse ona geçicem
Canım bizde de durum aynı ya bitti yada bir iki aya kadar bitecek ondan sonra bizde ttnetden ayrılmayı düşünüyoruz. Sınırsız yaptırdı eşim çünkü geçmişte iptal ettirmeden evvel sınırlıydı bir kere dedikleri fiyatı ödeyemedik hep fazlası geldi sonra iptal ettirdik. Baktık okuldaki derslerin çoğu netten 2 sene sonra yine abone olduk ama bu sefer sınırsız tabi oda artık ağır geliyor birde devamlı sorun cıkıyor. Diğerleri çok daha uygun fiyata sınırsız veriyor