Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar merhaba,

Tomurcuk. Kendini suclayacak hicbirsey yok. Kadin hastaliklarindan cekmis, 6 defa hamile kalip 3 defa kurtaj gecirmis(tibbi sebeplerle zorunlu),dis gebelik, tup yirtigi, salpenjit, 10 gun hastane, ameliyat, laparoskopi, tup bebek, her bir halti gorup gecirmis, gebelikte kanama ile 22 hafta sirtustu yatmis biri olarak soyluyorum, senin dusecek bebegi tutman mumkun degil, tutunan bebegi de ata bile binsen dusurmezsin... O nedenle uzulme.

Ama sana onemli bir uyarim var. ( kayinpeder de jinekolog bu arada) kesinlikle kurtaj ol. Yani dusuk tam olarak temizlenmeli. Bu sayede hem kisa surede adet dongun yeniden baslar, kan kaybin biter ve en onemlisi, psikolojin de duzelmeye baslar. Parcalar cesitli komplikasyonlara da yolacabilir. Kurtajdan hic korkma, 15 dakika suruyor, sonrasinda da 1-2 gun adet sancisi var. Ama rahmin temizleniyor ve 4 ay icinde saglikli bir gebelik yasamaya hazir olur..

Ceco, etrafta elinden dikis gelen biri yok mu, ufak tefek seninkilerden degisiklikle filan guzel bisey olabilir. Benim kizim 4. Sinifa gidiyor ve her sene konservatuarda okudugu icin 2-3 tane konseri oluyor. Elbiselerimiz var ama sizinkine uyan bir tane bulunur mu bilmiyorum bizden.. Kizim 32 kilo, 135 cm boyunda. Uyacak gibiyse, bulusmaya getiriyim.

Mutlu naaptin abinle atistin kiz?

Bulusma nooluyo?
e buluşuyoz işte gelirim ben yaveş yaveş. ablamı da ko pilot yapıp. abimle işte birikmiş sinirler boşaldı. çok bencil ve dunya onun etrafında döner. sıkıldım artık...

yok cnm sapıtmamış
ben çok çıkıncı eşimide tartıyorum :)
adam aynı 85 kilo sorun bende :)

Çerezleri çekirdekleri lüpletiyo ama 85 kilo ha:9::9: Sen adamı denek olarak mı kullanıyon kız, ne güzel işteadet sonrası 4 kilo veren tek kişi benim diye hava atarsın:))

Ben de adet olmak ıstıyorummm

pazar günü saçlarıma maşa yaptırdım önden toplattım 2 yandan
bi güzelde makyaj yaptım
ilk kez çok beğendim kendimi yüzümü yani
zayıflasam güvenim artıcak daha girişkin olucam birazcık adama benzicem belliki
canım senin yuzun bebek gibi. ciddi ciddi kocaman gözler miniş ağız . cokkkk tatlısın....
Çerezleri çekirdekleri lüpletiyo ama 85 kilo ha:9::9: Sen adamı denek olarak mı kullanıyon kız, ne güzel işteadet sonrası 4 kilo veren tek kişi benim diye hava atarsın:))

Ben de adet olmak ıstıyorummm

geliyosun yarın dimi foruma.

Son düzenleme:
canım senin yuzun bebek gibi. ciddi ciddi kocaman gözler miniş ağız . cokkkk tatlısın....

geliyosun yarın dimi foruma.

yok malesef gelemıyorum dersaneden msj gelmıs sınav yarın diye, resımlerınıze bakarız artık biz de napalım:((

Bi yandan çamaşır asıyorum bi yandan buraya yazıyorum. Tam adetim düzene girdi derken gene başladı gecikmeler. Haftaya pazartesiye randevu alıcam endokrinolojiye,

tuh
gelsen süper olurdu alırdım seni. neyse ozaman en azından beyza umut banu mutlu buluşması olur...

eşime söyledim hatta dediki büyükçekmeceden geliyosa seni avcılar E5den alır:(( Öğleden sonra arıycan dersaneyi, Türkiye geneli deneme sınavı olucak ilk defa yoksa girmesem de olur. Belki de gelirim:))

eşime söyledim hatta dediki büyükçekmeceden geliyosa seni avcılar E5den alır:(( Öğleden sonra arıycan dersaneyi, Türkiye geneli deneme sınavı olucak ilk defa yoksa girmesem de olur. Belki de gelirim:))

sen nerdesin tam olarak ben paralı yoldan biliyorum forumu. yani seni beylikdüzü migrosun ordan alsam superrrr olur. ordan çıkarız paralı yola.

sen nerdesin tam olarak ben paralı yoldan biliyorum forumu. yani seni beylikdüzü migrosun ordan alsam superrrr olur. ordan çıkarız paralı yola.

Ben esenyurta daha yakınım canım.Kiptaş 4. etap esenyurt diye geçiyo. Sen şimdi gelirken toriumdan geçicek misin?? Eşime sordum torium un ordan da paralı yola çıkılıyomuş(haramidereden dedi), ama sen ordan geçmiyosan ben beylikdüzü migrosa gelmeye çalışayım, taksiyle gelirim oraya

Ben esenyurta daha yakınım canım.Kiptaş 4. etap esenyurt diye geçiyo. Sen şimdi gelirken toriumdan geçicek misin?? Eşime sordum torium un ordan da paralı yola çıkılıyomuş(haramidereden dedi), ama sen ordan geçmiyosan ben beylikdüzü migrosa gelmeye çalışayım, taksiyle gelirim oraya

sen bi yarını netleştir ben bi bakim esenyurt kiptaş nerde.

baktım ayarlarız bişi toriumun orası da size uzak.ben paralı yola çıkar gibi gelip dönerim esenyurt sapağından oralardan bir yerden alırız seni tekrar çıkarız paralı yola...

Son düzenleme:
sen bi yarını netleştir ben bi bakim esenyurt kiptaş nerde.

baktım ayarlarız bişi toriumun orası da size uzak.ben paralı yola çıkar gibi gelip dönerim esenyurt sapağından oralardan bir yerden alırız seni tekrar çıkarız paralı yola...

tamam ben sana özelden msj atarım gelıp gelmıyecegımı, kiptaş 4. etap diye geçiyo, araba kullanmayınca insan yolları çok iyi bilmiyo,sen benim için iki kere paralı yola girip çıkma ben en müsait yere gelirim

yaaa bende çok kıskandım ama bende ne güzel avcılarda oturuyodum burya gelmeden önce özlemcim ne güzel beraber çıkar giderdik foruma..çatladım resmen şuan orta yerimden:5:

yaaa bende çok kıskandım ama bende ne güzel avcılarda oturuyodum burya gelmeden önce özlemcim ne güzel beraber çıkar giderdik foruma..çatladım resmen şuan orta yerimden:5:

bız ıstanbuldan kacmak ıstıyoruz sen burayı mı özledın canım:))

1.5 sene hergun 3.5 4 saat yol geldım gıttım iş için, senin ailen burda mı oturuyordu. Avcılar merkezde değilde firüzköy yolundan girip esenyurta gecıyosun, hatta Anadolu hastanesi var o yolda, yakınız oraya, avcılarda oturduysan belki bilirsin

İstanbul ekibi, ozka nin ve ceconun planlari cetrefil olmus. İsterseniz haftaya persembe yapalim? Herkese uysun, kalabalik bir bulusma olsun!!!!

Umutum, bize heryer Trabzon, olmadi biz de ayri kopariz..

İstanbul ekibi, ozka nin ve ceconun planlari cetrefil olmus. İsterseniz haftaya persembe yapalim? Herkese uysun, kalabalik bir bulusma olsun!!!!

Umutum, bize heryer Trabzon, olmadi biz de ayri kopariz..

Banu yani ceco gelemıyecek mi?? Valla ben dersaneye sordum cuma yapamayız boş sınıf yok diyolar sınav için, gıcık oluyorum yani tüm dersanelerde en az 3 gün olur sınav bizde tek gün tek saat

Haftaya olursa benim hiçbir işim yok ama siz planı çoktan yapmıştınız boşuna ertelemeyin, zaten ben şu sınav işini bi atlatayım hiçbir buluşmayı kaçırmıycam.

bız ıstanbuldan kacmak ıstıyoruz sen burayı mı özledın canım:))

1.5 sene hergun 3.5 4 saat yol geldım gıttım iş için, senin ailen burda mı oturuyordu. Avcılar merkezde değilde firüzköy yolundan girip esenyurta gecıyosun, hatta Anadolu hastanesi var o yolda, yakınız oraya, avcılarda oturduysan belki bilirsin
Bİliyorum canım oraları bende ambarlıda oturuyordum..bende beylikdüzü'nde çalışıyodum canım baya yol gidip gelmiştim ama öğrencilikten kalma ben alışkınım uzun yollara o yüzden eğleniyodum yollarda:)))özlerim tabi istanbulu izmirden çıkıp oraya gelin geldim en az 3 sene oturcaz diye beklerken 1sene bile dolmadan eşimin tayini çıktı doyamadan istanbula Erzuruma taşındık:(burası da güzel ama yanii istanbuldan sonra :43:

[‎3 çeşit kilo vardır;
çevreye söylediğin 5 kg eksik...
satış görevlisine söylediğin 'kalıbı dar, aslında 36 bedenim',...
tartıda ağlayarak gördüğün....;))/RIGHT]​

Umutcum posta kutun doluymus cevap yazamadım burdan yazıyorum

Kardeşim demişki:

ige'ye bakmadılar bende.kan tahlili yapmadılar. ama nefes alırken hırıltı,ıslık sesi var.kusarken hep köpüklü yapış yapış balgam kustum.solunum testiyle alerji testi yaptılar. alerjik rinit ve astım dedi adam

Son düzenleme:
Back
X