Kizlar merhaba,
Tomurcuk. Kendini suclayacak hicbirsey yok. Kadin hastaliklarindan cekmis, 6 defa hamile kalip 3 defa kurtaj gecirmis(tibbi sebeplerle zorunlu),dis gebelik, tup yirtigi, salpenjit, 10 gun hastane, ameliyat, laparoskopi,
tup bebek, her bir halti gorup gecirmis, gebelikte kanama ile 22 hafta sirtustu yatmis biri olarak soyluyorum, senin dusecek bebegi tutman mumkun degil, tutunan bebegi de ata bile binsen dusurmezsin... O nedenle uzulme.
Ama sana onemli bir uyarim var. ( kayinpeder de jinekolog bu arada) kesinlikle kurtaj ol. Yani dusuk tam olarak temizlenmeli. Bu sayede hem kisa surede adet dongun yeniden baslar, kan kaybin biter ve en onemlisi, psikolojin de duzelmeye baslar. Parcalar cesitli komplikasyonlara da yolacabilir. Kurtajdan hic korkma, 15 dakika suruyor, sonrasinda da 1-2 gun adet sancisi var. Ama rahmin temizleniyor ve 4 ay icinde saglikli bir gebelik yasamaya hazir olur..
Ceco, etrafta elinden dikis gelen biri yok mu, ufak tefek seninkilerden degisiklikle filan guzel bisey olabilir. Benim kizim 4. Sinifa gidiyor ve her sene konservatuarda okudugu icin 2-3 tane konseri oluyor. Elbiselerimiz var ama sizinkine uyan bir tane bulunur mu bilmiyorum bizden.. Kizim 32 kilo, 135 cm boyunda. Uyacak gibiyse, bulusmaya getiriyim.
Mutlu naaptin abinle atistin kiz?
Bulusma nooluyo?