selam kızlar...
ben bugün oruca niyetlendim tamda sağlıklı beslenme niyetindeyken olmadı demi...ama hem borcum var hemde kendimi terbiye etmem lazım özellikle elimi tatlı birşeylere sürmemeyi öğrenmek adına 1 ay hiç tatlı yemezzsem belki bu bağımlılığımdan kurtulurum...
sabah 5 te kalktım
1 yumurta
2 dilim beyaz ekmek
marul salatalık domates
5 zeytin
2 tk bal+ incecik bir dilim kek yedim yanın da şekersiz ıhlamur içtim...
acıkmadım sadece başım ağrıdı...3 günde alışırım sanırım sadece pazar günü ara vericem...
Aynurcum tencerelerini güle güle kullan...dün baktım esseden bende ama basit geldi bana...teflonlarımı karacadan almıştım 2,5 senede çok deforme oldu hiç iyi değilmiş...seramik yada döküm takım alıcam bende...
Esracım benimde kaşıklar yeni ama paslanma oluştu inanırmısın güllüğe 2 takım almıştım çok bilinmeyen bir marka ama taş gibi çıktı ne soldu ne de paslandı özel günler için alınan ki doğru dürüst kullanmıyorum paslanma yaptı...bi sürü para verdim..
bugün işyeride çok sıkıntılı herkesin başından dumanlar çıkıyor. pazartesi gününün yoğunluğu sabahta eşimle bozuştuk biraz anammm bugün çok sıkkınım...
hepinizi öpüyorum...![]()
canım bence sağlıklı beslenmeye çalışırken oruca başlaman kötü olmamış bence, aksine iyi olmuş bence:))
çünkü bazı şeyleri bizlere öğretiyor oruç.... değilmi?
selammmmmm...
ben geldimmm...:)))![]()
selam

hoşgeldin canımmm:)))
nasılsın yağmurgözlüm görüşmeyeli? hangi rüzgar attı seni buralara?:)

bu ev işi neden bitmez acaba...
tam her şey bitti derken öyle bir şey çıkıyor ki karşıma...
iki hafta önce üst komşuda taşan su benim eve girmiş ti ya.. hiç su yok dediğim odanın gömme dolabı su içinde.. çocukların kırtasiyeleri, önemli evraklar ilaçlar.. yoedek yorgan yastıklar... yazlıklar....hepsi nemlenmiş.
hepsini çıkarıp küçük odada kalorifer civarına kanepenin üzerine ve her yere dizdim... kurusunlar bakalım..
sabrımı deniyor bu ev benim
ortalığı toparlayıp duşu mu da aldım.. kahvemi de içtim.. saçlarım kuruyunca işe doğru yollanıcam artık.. bu gece uykuyok..
yarını da uyuyarak geçiririm... sonra bakalım ne olur..
bakalım kaç gramcık veririm bu hafta..
bende işe giderken bir süre yürüyeyim de bari cumaya listelerin en az birine girebileyim![]()
tüh yaa geçmiş olsun, neyse oluyor arada bir böyle aksilikler, belkim bunda da vardır bi hayır....
oo hosgeldin abla nerelerdeydin :))
meyracim canim tansiyonun aletni hayirli olsun insallah güzel rakamlar gösterir sana :))
Esracim ajanda alacakmissin, aslinda bende alsam güzel olurdu ama bu aralar pek lazim degil sanki,
ama bende nedense bayilirim ajandalara :))
egedeniz canim evin sIkinti yapiyormus, temizlik heleki nemli seyler insani cok sinir ediyor, insallah bidaha böyle sIknti yasamassin..
Dafi ablacim gece gelmis herkes gittikten sonra :) hosgelmissin
Aynurcum yedigin pasta hayirli olsun :))
Alessandra canim sen 1 bucuk kilo fazla cikmissin ama gecen hafta bende regl yüzünden öyle ciktim :)
bide aklima geldi tartilmadan önceki aksam bol tuzlu badem yediydim, kesin varya oda beni fazla cikarmis olabilir,
2 gündür beslenmem cok güzel kizlar, inanin mutfakta revani var ama dokunmuyorum :))
Bide ayiptir söylemesi okadar güzel yaparimki..
mutfaga gidip gidip geliyorum, ama kendimi zor tutuyorum,
bugun son kalanlarin hepsini babama ve kardesime filan yedirtcem ki kalmasin,
dün koydum koca bi tabak, sunlari yiyin ya dedim önüne koydum babamin :) o asla hayir diyemez tatliya,
insallah bugun biter bende kurtulurum
buseferde annem tutturmus pizza yapacaz diye, sanirim yarin yapcaz
ben biktim valla biktim, bu kadin insana diyet miyet yaptirmiyor
napabilirim sizce ? DIyet pizza gibi bisey olabilirmi kendime, yoksa hicmi yemiyim?
tavsiyelerinizi bekler gözlerinizden öperim![]()
saol canım benim:)
inş güzel rakamlar gösterir bu tansiyon aleti bana:))
aletlerle işim var benim galiba

baskül derken şimdide tansiyon aleti çıktı

haydi aletler güzel rakamlar gösterin banaaa:))))

bu teknoloji bana yaramıyomu ne, ben bi dağa mı taşınsam ne pılımı pırtımı toplayıp:)))))

yok ben insanı az, teknolojisiz bi ortamda yapamam, çok zorlar beni

Allah korusun....
birde benim annemde emine:))
emineler genelde marifetli-hamarat olurlar, onlardan biride sensin demekki:))
babanın sana tatlıyı buyurduğu kadar varsın demekki tatlım:)))

ayrıca ellerine sağlık.....
güle güle kullan... sağlıklı günlerde inşallah...
acura iyi markalardan biri dijitallerde..
ama kullanırken dikkat edeceğin şeylerden biri aleti taktığın bileğini kalp seviyesinde tutman, diğeri ise ölçüm sırasında ani hareket, çok derin soluk alma, konuşma gibi aktivitelerden uzak durman.. bu tarz hareketlerde ölçümde hatalı sonuçlara yol açıyor.
çok teşekkür ederim...
bilgiler içinde tekrar tekrar çok teşekkürler, hepsine dikkat edeceğim....