Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun ve afiyet olsun canım geç saatte yememişsindir zaten
Hafta sonu için benim canım da istiyordu pide ama pazar günü kayınvalideme gideceğiz artık orda Allah ne verdiyse yeriz:)
Ben yaptım ama karnıbaharımı hem de üşenmeyip beşamelleyip fırına bile verdim pırasam da kaldı karnıbahar da var yarına benimmenü tam yine diğerleri için bakacaz artık

Benim kayınvaldem yarın akşam yemeğe çağırıryo..Yurt dışından misafiri var akşam yemeğin de toplaşcaklarmış..Eşimin sevmediği biri o yüzden pek gitmek istemiyor..
Eşim istemiyorsa ben hiç istemiyorum :))

Benim kayınvaldem yarın akşam yemeğe çağırıryo..Yurt dışından misafiri var akşam yemeğin de toplaşcaklarmış..Eşimin sevmediği biri o yüzden pek gitmek istemiyor..
Eşim istemiyorsa ben hiç istemiyorum :))

:1:ben bilmem beyim bilir tabii işimize gelirse

Yok artık bunu biz bile destekleyemeyiz değil mi esracım
Hatun gündüz uyumuş şimdi uyumaz tabii :1:

Asuuu alemsin heee...Senin acaip bir yeteneğin var konudan espri çıkarma yeteneği..:1:
Güldürdün beni kuzum...

Ne var ki bunda..Esra izin veriyor herşeye.:) dur bi hesaplıyayım bir avuç çiğdem yersem neyi yememiş olacağım..Yada 1 litre kolayı neyle değiştireyim...:27::27:

Neyse kızlar bana da ufak ufak müsaade :3:

Yarın KV geliyor uykumu alayımda güzel görsün beni :60:
Eşim havaalanına giderken beni spora bırakacak büyük ihtimal :1: artık ben eve dönene kadar rahat rahat dedikodumu yaparlar :60: tabi benim ajanımı göz önünde bulundururlar :1: Büyük kızın yanında pek konuşmazlar herhalde ya yetiştirirse diye :1: pek öyle huyları yok ama gıcık olduğu birşey söylenirse kesin iletir :1:

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler :3:

ayy çok yoruldummm ve uykudan ölüyorumm daha menülerimi yazmadım:31:
misafir vardı büyük oğlanın arkadaşları,üst katta oturdular benim mutfak ta altta öldüm in çık in çıkkk:37:
uyumak istiyorum artık ben ya:25:

ayy çok yoruldummm ve uykudan ölüyorumm daha menülerimi yazmadım:31:
misafir vardı büyük oğlanın arkadaşları,üst katta oturdular benim mutfak ta altta öldüm in çık in çıkkk:37:
uyumak istiyorum artık ben ya:25:

genç misafirlerin varmış..

Zoraki spor yapmışsın sen de..dinlenirsin yarın inş.. merdiven inip çıkmak popoyu güzelleştiriyormuş diyorlar doğrumu :)

imdattt:30:polis de yok artık:43:
akşamki misafirler bana bu hafta en az 1 kilo olarak geri döner:2:
yani benim bu hafta yapacağım 4584 saatlik spor da şimdiden havaya pufff oldu bile:14:

menüm:56:

sabah:56:

ballı limonlu ılık su
kahvaltı:56:
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
1 minik domates

ara:56:
liht sütlü tatlandırcılı kahve

1 bardak ılık zencefilli kür

öğlen:56:
ızgara köfte

salata

1 dilim kek
10 badem
1 çay bardağı süt

akşam:56:
misafir vardı

1 dilim light kek
1 dilim börek
patates salatası
çay

yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 110 dk

genç misafirlerin varmış..

Zoraki spor yapmışsın sen de..dinlenirsin yarın inş.. merdiven inip çıkmak popoyu güzelleştiriyormuş diyorlar doğrumu :)
ayy bende ne kaa güzel totoşum var neden acaba diyodum:1::1:
14 yıldır günde 456545 kere inip çıkıyorum ve 103 kiloydum oy oyy

Yena şaka bir yana kola içme cidden
Gerçekten içiyormusun bilmiyorum da
Ben en çok onu bıraktığım içn mutluyum ne içerdim ama var ya su gibi
Diyete başladıktan sonra bir süre haftada bir kez felan light ya da zero içtim aylardır hiç içmiyorum şükür
Zaten diğer asitlileri sevmem ben şimdi maden suyu içiyorum genelde sade arada meyvelilerden

Özlemin yokluğu epeyce hissediliyor gözler arıyor valla
Allah işini gücünü rast getirsin inşallah

Yena şaka bir yana kola içme cidden
Gerçekten içiyormusun bilmiyorum da
Ben en çok onu bıraktığım içn mutluyum ne içerdim ama var ya su gibi
Diyete başladıktan sonra bir süre haftada bir kez felan light ya da zero içtim aylardır hiç içmiyorum şükür
Zaten diğer asitlileri sevmem ben şimdi maden suyu içiyorum genelde sade arada meyvelilerden

Şu an içmiyorum şaka yaptım elbet...Zaten miden rahatsız bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum canım da sıkkın..
Bakma böyle neşeli konuştuğuma...
Arada zero içerim,içeceğim de onu saklamayacağım...

Şu an içmiyorum şaka yaptım elbet...Zaten miden rahatsız bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum canım da sıkkın..
Bakma böyle neşeli konuştuğuma...
Arada zero içerim,içeceğim de onu saklamayacağım...

Neden sıkkınsın acaba ki kimler sıktı canını
Söyleyelim Fırat'a tükürsün onlara:)
İyi bari arada içmene ses etmeyim

Back
X