- 27 Kasım 2015
- 772
- 3.121
- 43
- 37
tutmayın beni o zamanListedesin bulut,gazan mübarek olsun:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutmayın beni o zamanListedesin bulut,gazan mübarek olsun:)
Hayırlı cumalarHayirli cumalar![]()
Sağol canım sanada hayırlı cumalarHayirli cumalar![]()
Cok sagol canım emegıne saglık
HAFTANIN 1.si............................................- 2 kg................................................ AYLUH88
HAFTANIN 2.si................................................- 1.4 kg............................................... NHTYLZ
HAFTANIN 3.sü..................................................- 1 kg.................................................. 74FRIDA![]()
Sağol canımKilo verenleri tebrik ederimmm.
Kasimpati eline saglik
Hayırlı cumalar
Kasimpati sen gelince , öğretmen sınıfa gelmiş gibi hissediyorum.
Ödevimi yapmamışımda ödev kontrolü yapacaksın gibi![]()
Kilo veren canlarimi cani gönülden tebrik ediyorum. Azminizz daimi olsun.Amethyst_1 canimm ellerine emeğine sağlık teşekkür ediyorum
![]()
Sagol cnm bıran once donersın ınsallah aramızaListenin azimli hatunlari basta olmak üzre kilo veren,gayret eden herkesi çokça tebrik ediyorumAzim böcükleriniz hic eksilmesin inşallah.
Ben yogunluklarimdan dolayi aktif olamiyorum,birsüre de öyle olucak sanirim ama yogunluklarimi azaltıp,toparlanip sahalara döneceğim inşallah.
Hepinize sevgiler,cokca hürmetler efenim:)![]()
Kilo veren canlarimi cani gönülden tebrik ediyorum. Azminizz daimi olsun.Amethyst_1 canimm ellerine emeğine sağlık teşekkür ediyorum
![]()