Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi nasılsın canım inşallah sebebi beli olmayan sıkıntılardandır ...Ne can sıkıcı bi gece, sonu hayır olsun inşallah...
Günaydınn canım benim yanda da börekçi ablaa var valla kadın beni destekliyorr en baş müşterisi bendim uff uff neler yapıyordu neler özel benim isteğime göre gözlemeler felann ama iyi bir kadın valla sağolsun aferin kızz bakk maşallah ne güzel oldun diyo...Senin komşu biraz çiğmiş sanırsamm sen en güzelini yapmışın slm vermekleeGünaydınlaaar
Sabah köşedeki pastaneci hanım beni görünce yüzünü çevirdi en iyi müşterisine alınmış galibaa ben yinede günaydın dedim neticede komşuuu her ne kadar artık ürünlerini almasamda :)
Cok sevindim canimm
Darısı başımıza![]()
Miss gibim yeşilçayımı da içeyim bariigünde 3 e çıkardım.Galiba bayağı etkisi olacak haydi inşallahhh
![]()
Tatil hazırlıklarında koy gelsin canım şişelere neler yaptın ? Benimde evde şişelerimde melemen , mercimek çorbası , ve nohutum var fikir verir belki sanaGunaydin![]()
Sağolasın birtanemm hep birlikte inşallahh bol eksilere gidelim.Ben 2 li rakamlara çokk yaklaştımm ona seviniyorummKızlar mesajlarınızı gördüm mutlu oldum bugün bende dikkat edicem yarın güzel eksilerimiz olur umarım![]()
Eyvallah kuzum mercimek corbasi yapicam bende yesilmi kirmizimi karar veremedim :) simdilik bezelyeyle kurufasulye yaptimTatil hazırlıklarında koy gelsin canım şişelere neler yaptın ? Benimde evde şişelerimde melemen , mercimek çorbası , ve nohutum var fikir verir belki sana![]()
Sağolasın bonusum valla şişekk gibi geziyorum.Ama anlamadım ilk kez reglken eksiyi gördüm ama hala şişimm acaba daha mı çok verdimkii ayy inşallah öyledirrrrBroken eksi gormene cok sevindim kuzu.
Cydnz tarcinli limonlu suyu aksamdanmi yapiyon? Ah ben ne guzel pembe sular yapardim romantik romantik :)
Evet canım akşamdan yapıyorum.Broken eksi gormene cok sevindim kuzu.
Cydnz tarcinli limonlu suyu aksamdanmi yapiyon? Ah ben ne guzel pembe sular yapardim romantik romantik :)
Evet canım akşamdan yapıyorum.
Sabaha kadar tadı pek güzel oluyor :)
Sabah tekrar dolduruyorum akşamda 2..litreye içiyorum
Aynen hem faydasından ziyade tadı da o kadar güzel oluyor ki su içtikçe içesim Geliyor.Bende yapiyodum biraktim hepten. Limonlu cilekli naneli, salatalikli limonlu, tarcinli limonlu. Tekrar yapmali cok faydasi oluyomus.
Tatlım çubuk tarçın mı başka bir şey daha var mı sadece tarçın mı valla aktar gibim oldum yeminlen mide fesatı geçirmezsem iyidirEvet canım akşamdan yapıyorum.
Sabaha kadar tadı pek güzel oluyor :)
Sabah tekrar dolduruyorum akşamda 2..litreye içiyorum
Afiyet olsunn tatlımmmKahvaltı kiymali yumurta + peynirli krep.
Vee kahve
Ayyy hadii inşallahh canımm kızz İzmirden çıkılırmı yaaaa ahh imkan olsa orda yaşamak isterdim.Benim en sevdiğim en beğendiğim il İzmirYenanin kizini 9 eylulde ins kendi vakit bulunca gelir yazar illaki merak ettiniz diye diyim dedim :)
Bolumu hatirlayamadim.
Izmirden cikmamis oldu annesinin ici daha rahat olur.
Evet canım Çubuk tarçın bir tane limonu da kabuğu ile birlikte ince ince doğuyorm.Tatlım çubuk tarçın mı başka bir şey daha var mı sadece tarçın mı valla aktar gibim oldum yeminlen mide fesatı geçirmezsem iyidir![]()
![]()
![]()