Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar ne zamandır yazamıyorum hem sağlık hem de annemdeydim bir hafta dün gece döndüm kafaya bir şey takmadan yedim içtim tabi çok abartmadım ama tatlı tuzlu ayır etmedim🤭🤭 ama her gün yüzdüm, 45 dk kumda yürüdüm 1-1,5 saat normal yürüdüm sonuç geçen hafta 78,6 bu hafta 77,1 biraz moral oldu bana da artık daha fazla buralarda olacağım💗

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 99.6
Bu hafta 99.8
Pek bi istikrarlı gidiyorum😅 şöylede bi durum var hiç yediklerime dikkat etmiyorum🙄
Hydroshape rollshape umarım doğru yazmışımdır bunlar hakkında bilgisi olan var mı kızlar? 10 seans 1500 imiş. haftada 2 kilo civarı kilo verme ve sıkılaşma diyolar ama bilemedim. Bi başlasam belki bana motivasyon kaynağı olabilir diyorum

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 99.6
Bu hafta 99.8
Pek bi istikrarlı gidiyorum😅 şöylede bi durum var hiç yediklerime dikkat etmiyorum🙄
Hydroshape rollshape umarım doğru yazmışımdır bunlar hakkında bilgisi olan var mı kızlar? 10 seans 1500 imiş. haftada 2 kilo civarı kilo verme ve sıkılaşma diyolar ama bilemedim. Bi başlasam belki bana motivasyon kaynağı olabilir diyorum
boğaz tutulmadan ve az da olsa spor yapılmadan kilo verilmiyor gülüm. boşver onları.

Eksi eksidir canım tebrikler 🤩
Çok haklısın canım teşekkürler
Merhaba kızlar ne zamandır yazamıyorum hem sağlık hem de annemdeydim bir hafta dün gece döndüm kafaya bir şey takmadan yedim içtim tabi çok abartmadım ama tatlı tuzlu ayır etmedim🤭🤭 ama her gün yüzdüm, 45 dk kumda yürüdüm 1-1,5 saat normal yürüdüm sonuç geçen hafta 78,6 bu hafta 77,1 biraz moral oldu bana da artık daha fazla buralarda olacağım💗
Tebrikler
Günaydın,kilo verenleri kutluyorum.Az çok demeyelim,gitsin de.🤗
Geçen hafta: 74.2
Bu hafta: 73.2
Fark: -1
Tebrikler
selam kızlar

geçen hafta, 85 ,65 ,
bu hafta. 85 , 15

gece kaçamakları oldu heralde onun etkisi 84 bekliyordum ☹️
Gece kaçamaklarina rağmen eksi süper
merhaba kızlarrr :KK200:
cuma 87.4
bugün 86.6

fark -0.8
Tebrikler

Instagramda bir diyetisyen 3 günlük liste paylaşıyor onu deneyeceğim
Az buçuk bile olsa yapsam iyi olur

Eklentiler

• Screenshot_20210716-204052_Instagram.webp
    Screenshot_20210716-204052_Instagram.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 40
sabah yok

öğlen
1 tabak etli taze fasulye
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek

ara
sütlü siyez gevrekli kase (çiğ kuruyemiş, az bal, meyve, tarçın)
30 gr bitter çikolata
kahve ve oolong çayı

akşam
etli taze fasulye
makarna
salata

az sonra yeşil çay içerim.

yatana kadar 2 lt su

5000 adım yürüyüş

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,1 tanesinden vişne reçeli,çaylar.
İkindi:1/4 lavaş,çöpşiş-ızgara biber-domates-soğan,salata,1 bardak ayran
Akşam: 1 kiraz,4-5 tane üzüm,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Back
X