90'dan 75'e adım adım savaş başlasııın

ecemxxxd

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
208
58
13
26
18 yaşında 175 boyda ve 90 kilo olan bir genç kızım.Sadece fiilen genç kızım kilom çok fazla ve 75 kiloya kadar ilk adım zayıflamak istiyorum o yüzden her gün buraya yediklerimi yazacağım yalnız spor konusunda biraz sıkıntılıyım tam olarak yapamıyorum biraz yapınca tüm vücudum günlerce ağrıyor.Desteklerinizi ve zayıflama hikayelerinizi bekliyorum
genel olarak öğünlerimde ekmek sadece sabah 1 dilim pilav tüketmek yerine ayran ya da salata tüketeceğim güne 1.5 2 litre minimum ve 1 tane yeşilçay içmeye çalışacağım
19 Aralık 90
23 Ocak 85.5

Son düzenleme:
Insallh basarirsin ama bende 1.72 82 kilo yum surekli yap am diyorum ama malesefffffff

Ben 24 yasindyim evliyim bi oglum var evet kilolarimiz yakin ..

günaydın şimdi kahvaltımı yazıyorum akşam geri kalan öğünlerimi yazacağım
sabah
bir tane domates
6 yeşil zeytin
bir yumurta bir ince kaşar peynir ve maydanozla omlet
şekersiz çay
bir dilim ekmek
kahvaltıyı dolu dolu yapayımki acıkıp okulda abur cubur almayayım diye düşündüm

Egzersiz veya spor yapmazsan sanmiyirum kilo verecegini desteklemelisin

Ip atlasana arastir netten ip atlamayi gor bak nasil kilo verecegini

okul çıkışı yürüyüş yaptım 6000 civarı adım attım
öğlen 1 karnıyarık ve yoğurt
akşam tarhana çorbası ve yeşilçay

Cok iyi hadi Bakalim hedeflerini kucuk tut gozun korkmasin Birden..ilk once hedefin 85 olsun

Bu arada diyetisyene niye gitmedin..belki insulun direncin felan vardir

Bu arada diyetisyene niye gitmedin..belki insulun direncin felan vardir
siz nasılsınız diyet nasıl gidiyor 85 olursam göbek atacağıım kilo verdikçe göbeğimden gitti ve kıvrımı ortaya çıktı eskiden dümdüzdü şimdi bacaklarım ve kalçam çok

Canim ben diyete balsamadm surekli basladim bozdum sjmdi ise en kararli oldugum anda baslamayi dusunuyorum

Canim ben diyete balsamadm surekli basladim bozdum sjmdi ise en kararli oldugum anda baslamayi dusunuyorum
ben de sürekli başlayıp bozuyorum motivasyon için buraya yazmaya karar verdim umarım faydalı zayıflarım . ben çocukluğumdan beri abur cubur çok yiyorum ekmek pilav yemem ama cips biskuvi çok yiyorum onları bıraktıkça veririm diye umuyorum

Belliki actigin konuya kimse bisey yazmiyo sen diger diyet topiklerini takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…