evet hiç alışık değilim hamlıylrum sanırım günlerce geçmiyor neden acaba çok üzülüyorum ya bu arada kilom sizden fazla ama yakınız siz kaç yaşındasınız bende de irade yok sanırımSports yapincamini vucudun agriyo
yürüyüş yoluna gittim 45 dk kadar sürdü 5000 adım attım okulda da 1000 civarı atmışım 50den başlayarak ip atlamayı düşünüyorum yavaş yavaşşIp atlasana arastir netten ip atlamayi gor bak nasil kilo verecegini
bir kez gitmiştim tahlil yaptılar hiç hatıtlamıyorum ama sonucunuBu arada diyetisyene niye gitmedin..belki insulun direncin felan vardir
siz nasılsınız diyet nasıl gidiyor 85 olursam göbek atacağıım kilo verdikçe göbeğimden gitti ve kıvrımı ortaya çıktı eskiden dümdüzdü şimdi bacaklarım ve kalçam çokBu arada diyetisyene niye gitmedin..belki insulun direncin felan vardir
ben de sürekli başlayıp bozuyorum motivasyon için buraya yazmaya karar verdim umarım faydalı zayıflarım . ben çocukluğumdan beri abur cubur çok yiyorum ekmek pilav yemem ama cips biskuvi çok yiyorum onları bıraktıkça veririm diye umuyorumCanim ben diyete balsamadm surekli basladim bozdum sjmdi ise en kararli oldugum anda baslamayi dusunuyorum
kendi çapımda yazayım kimse görmese de sorun değilBelliki actigin konuya kimse bisey yazmiyo sen diger diyet topiklerini takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?