diğer forumdandan da yazmışım evett gerçekten çok isterimcanım meraba eğer istersen sana yardımcı olabilirim ben de 19 yasındayım. ve bu sene mezunum. 12.sınıfta acayip kilo almıştım 81.5 olmuştum. lys den sonra başladım şimdi 65 kiloyum ve hedef 55
evet benim konuşalımbu sana aitse burdan devam edelim
Çok güzel düşmüşsun maşallah darısı bizecanım meraba eğer istersen sana yardımcı olabilirim ben de 19 yasındayım. ve bu sene mezunum. 12.sınıfta acayip kilo almıştım 81.5 olmuştum. lys den sonra başladım şimdi 65 kiloyum ve hedef 55
HoşbuldumHoşgeldin canım:)
Sen kaç kilosun canımÇok güzel düşmüşsun maşallah darısı bize
Valla ben hergün tartiliyorum 76.3 geldim bugün. Arada 76.1 geliyorum.Sen kaç kilosun canım
Canım hamile kaldım da ondanGüzelmiş canım ama kalıcı mı verdiğin kilolar? tekrar almışsın çünkü
Ha ondan ya Allah bağışlasıın :)Canım hamile kaldım da ondanbu arada kendimden bahsedeyim. 23 yaşındayim evliyim 1.58 boyundayio 76.3 kiloyum.
Teşekkür ederim canımHa ondan ya Allah bağışlasıın :)
aslında bunu anlamadim . çünkü diğerinde 80 günlük diyet hedefi koymuştum. Başarmıştım firesiz. Bozdugum da bir hafta sonra kiloma bakmıştım . şimdi de bıraksam kilo alırım hemen. Zaten ayın 1 inden itibaren biraz daha farklı bir diyet uygulamayı düşünüyorum.Yani şöyle zaten diyet bitirmek gibi birşey olamaz bence. mesela 55 kilo olsam hop diye tekrar fast food abur cubura başlarsam tabiki kilo alırım kalıcı malıcı kalmaz doğru. ama dediğim şu yani bir ay mesela öğün atlasan vesaire dikkat etmesen anında alıyor musun bu bence kalıcı olmuyor bilmem ne kadar dooğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?