91 Kilo ile Başlayan Diyet Maceram

geçmiş olsun alışırsın inşallah en kısa zamanda faydasını görürsün.. 120 kg mış max taşıma kapasitesi zaten en dayanıklıları bile böyle..

Bende 110 kg a düşünce almayı düşünüyorum, hattrick orio modeli var taşıma kapasitesi daha yüksek, fiyatı da daha uygun bu modeli araştırıyorum ben de..

Hattricki ben de inceledim, 1.200 TL'ye düşmüş fiyatı, ben bunu 2.100'e aldım. Ama ne bilim olmuşken bu olsun dedik, spor hocası bir arkadaş da bunda ısrar edince aldık gitti :) Sonuç olarak yapmak önemli almak değil :) Bakalım, umarım istikrarı sağlayabiliriz...

Günaydın,

Dün 10 dk eliptik ve squat challenge 2. gün tamamladım. Bacaklarım çok ağrıyor

Ama bugün uyandığımda 85.00'ı gördüm. 100 gram daha gitti üzerimden. Artık hızlı verme dönemi bitti. 10 günde tam 6,1 kg gitti. Bundan sonra gram gram gidecek biliyorum. Olsun, daha önümde kocaman 2 buçuk ay var ilk hedefe...

Herkese bol kilo vermeli günler..

Demek dukancısınnn.
Tekrar tebrik ederim başlangıç için harika motivasyon daha da güzel olacak azminle

Demek dukancısınnn.
Tekrar tebrik ederim başlangıç için harika motivasyon daha da güzel olacak azminle

Eveeet Dukan candır :) Çok teşekkür ederim. Beklediğimden çok daha iyi bir start oldu bu, beni de oldukça motive etti. Boyum da uzun olduğu için biraz insana döndüm :)

Herkese günaydıın,

Son durum :)))

Boy : 1,76 cm

07.03.2016: 91,00
13.03.2016 : 86,1
15.03.2016 : 85,1
17.03.2016: 84,6

İLK HEDEF 76 KG OLMAK , HEDEFE KALAN GÜN 74 GÜN.

Dukancı olcam peşinden geliyorum. Evdeki meyvelerim bitsin diye bekliyorum.
Tatlım yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi kullansam çok sorun olur mu sence? Evde hali hazırda var ziyan olmasın diyorum.

Dukancı olcam peşinden geliyorum. Evdeki meyvelerim bitsin diye bekliyorum.
Tatlım yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi kullansam çok sorun olur mu sence? Evde hali hazırda var ziyan olmasın diyorum.

Gel gel :)) Yulaf ezmesi olmaz zaten kepeği al bir sürü tarif var onla yapılacak inan çok daha faydalı... Onu başkasına yedir :)

Herkese günaydıın,

Boy : 1,76 cm

07.03.2016: 91,00
13.03.2016 : 86,1
15.03.2016 : 85,1
17.03.2016: 84,6
18.03.2016: 84,4

İLK HEDEF 76 KG OLMAK , HEDEFE KALAN GÜN 73 GÜN.

Artık hergün tartılma ilk günler gibi hızlı kaybın olmayınca motivasyon kaybına uğrarsın.

Çook haklısın, tartının yerini değiştirmem gerek sanıyorum :) Ama bu ara alıkoyamıyorum kendimi ve inan 100 gr bile versem çok seviniyorum. Dünden bugüne 200 gramım gitmiş, nası motive oldum belli değil :) Dün de salatayı abartmıştım biraz :)))

Ama haftaya çarşamba grup için tartıldıktan sonra, öbür çarşambaya kadar tartılmamayı düşünüyorum becerebilirsem :)

Merhabalar,

Bir haftasonun sonuna daha geldik ve ben diyetimi hiiç bozmadım! Bu benim için gerçekten büyük başarı. 2 hafta önce bugün karar vermiştim zayıflamaya.

Tartılmıyorum artık, her çarşamba tartılacağım, motivasyonum düşmesin diye. En son 84,4'tüm ve şuan eminim biraz daha zayıfladım ama dediğim gibi çarşamba günü bildirim yapacağım.

En başta da söylemiştim, vücudun yeni beslenme alışkanlığı kazanması 21 gün alıyormuş, 1 hafta daha bozmazsam sanırım artık tamamım :) Hiç kaçamaksız bugüne gelmek bile başarı benim için.

Herkese olaysız, mutlu bir hafta diliyorum...

PS: Bugün regl oldum. Şu 3-4 gün benim için daha zorlayıcı olacak, bakalım...

Herkese günaydın,

Bugün tam 15. günüm!

İLK HEDEF 76 KG OLMAK , HEDEFE KALAN GÜN 70 GÜN.

Bende 91 92 arasında gelip gidiyorum dukana başlayacağım atak devresini kaç gün yaptınız

Boyunuzla da alakalı olduğundan lütfen önce Dukanın resmi sitesindeki testi çözün. Orada size uygun günleri verecek sonuç olarak.

Ben 6 gün atak yaptım ama boyum 1.76 . Onun için testi çözmeniz lazım.

Dukana başlarsanız burda birbirimizi motive edebiliriz diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin :)

Sağolun hemen bakıyorum

Günaydın arkadaşlar
Sabah 2adet haşlanmış yumurta ve sade kahvemi içtim
Öğlen işyerinde ne yapabilirim bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…