- 16 Kasım 2015
- 40
- 68
- 3
- 39
- Konu Sahibi DukaneLLa86
-
Tam 10 günlük araştırma sonrasında, hem eklemlere zarar vermeyecek hem de ev ortamında sessiz çalışma sağlayacak bir ürün buldum. Profesyonel kullanım için de uygunmuş. Olur da zayıflarsam, fit bir insan olarak daha profesyonelce kullanırım :) Ben Reebok marka, GX50 olanını aldım. Dün akşam ailece deneme yaptık, oldukça profesyonel bir cihaz olduğu belli, mahvetti hepimizi :)
geçmiş olsun alışırsın inşallah en kısa zamanda faydasını görürsün.. 120 kg mış max taşıma kapasitesi zaten en dayanıklıları bile böyle..
Bende 110 kg a düşünce almayı düşünüyorum, hattrick orio modeli var taşıma kapasitesi daha yüksek, fiyatı da daha uygun bu modeli araştırıyorum ben de..
Demek dukancısınnn.Günaydın,
Dün 10 dk eliptik ve squat challenge 2. gün tamamladım. Bacaklarım çok ağrıyor
Ama bugün uyandığımda 85.00'ı gördüm. 100 gram daha gitti üzerimden. Artık hızlı verme dönemi bitti. 10 günde tam 6,1 kg gitti. Bundan sonra gram gram gidecek biliyorum. Olsun, daha önümde kocaman 2 buçuk ay var ilk hedefe...
Herkese bol kilo vermeli günler..
Demek dukancısınnn.
Tekrar tebrik ederim başlangıç için harika motivasyon daha da güzel olacak azminle
Dukancı olcam peşinden geliyorum. Evdeki meyvelerim bitsin diye bekliyorum.
Tatlım yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi kullansam çok sorun olur mu sence? Evde hali hazırda var ziyan olmasın diyorum.
Artık hergün tartılma ilk günler gibi hızlı kaybın olmayınca motivasyon kaybına uğrarsın.
Bende 91 92 arasında gelip gidiyorum dukana başlayacağım atak devresini kaç gün yaptınızHerkese günaydın,
Bugün tam 15. günüm!
İLK HEDEF 76 KG OLMAK , HEDEFE KALAN GÜN 70 GÜN.
Bende 91 92 arasında gelip gidiyorum dukana başlayacağım atak devresini kaç gün yaptınız
Sağolun hemen bakıyorumBoyunuzla da alakalı olduğundan lütfen önce Dukanın resmi sitesindeki testi çözün. Orada size uygun günleri verecek sonuç olarak.
Ben 6 gün atak yaptım ama boyum 1.76 . Onun için testi çözmeniz lazım.
Dukana başlarsanız burda birbirimizi motive edebiliriz diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?