- 7 Mart 2016
- 139
- 331
- 18
- 38
- Konu Sahibi DukaneLLa86
-
günlüğünüz hayırlı olsun. başarılar dilerim
canım inşallahh devamını getirirsin.
bende 3. haftamın içindeyim.
91 ile başladım şuan 88 lerdeyim
ip atlıyorum bende
evde ne pişiyorsa sağlıklı olanlarından kaçamak yapmadan yiyorum
3 lt su içiyorum
bende bu şekilde bir yol takip ediyorum inşallahhh devamını getiririz
Selam :)
Tebrik ederim ilk hafta 5 kg verebilmen gerçekten süperdukan diyeti kolay olmayan bir diyet farkındayım.
Ben en son sene 2006 da falan senin kilondaydım galiba... Kendine dur demen süper olmuş, yoksa benim gibi olabilirdin..
Seni bundan sonra sıkı takip edicem, bende günlüğüme beklerim
Canım merhaba.. Günlüğünü görünce çok mutlu oldum.. kardeşimde seninle aynı gün dukana başladı koçluğunu ben yapıyorumdaha önce dukanla 18 kilo vermiştim ben de ama hamilelik sebebi ile bıraktım ve baya kilo aldım umarım bu diyyette daim olursun ve fazla kilolarını verirsin o da 85,7 kilo ile başladı 82,0 la seyire geçti ben de öyle dukanımsı şeyler yapıyorum ama bebek emzirdiğim için tam dukan diyemem canım bişey istediğinde tadıyorum birazcık aslında sadece kardeşime eşlik etmek niyetim
Bu arada, dışarıda spor salonuna gitmeye vaktim yok, iş güç çok yoğun, dün eve eliptik bisiklet aldım. Ona başlayacağım bugün, bir de 30 days squat challenge diye bir şey var, 30 gün squat yaparak kalça bacak sıkılaştırma, onu dün 1. gün olarak uyguladım, 29 günüm kaldı :)
Aynen öyle, birlikten kuvvet doğar, her gün düzenli yazacağım menülerimi vs.. takip ederiz birbirimizi süper olur :)
Süper hareketler bunlarben şimdilik hafif yürüyüşlerle başlıcam, hiç hareketsizlikten iyidir..
Eliptik bisiklet bende çok araştırmıştım sen hangi marka aldın acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?