Simdi cwp geldi.inkar ediyor tabiki.bende bana soyleyen arkadasini ele veremem asla. Allahim biliyor ya dogru oldugunu bu bana yeter.
Ben o cocuga o p*cten daha cok guweniyorum.
" Hakkımı yedin bana en agır iftirayı attın senin bunları ciddi söyledigni düşündüğümde yanlıs kişiye güvendiğimi düşünüyorum. Eger söylediklerini yaptıysam evet allah benm belamı versin. Benm tekirdaga gelme gibi bir niyetim bile yoktu buraya mevlütten cıkıp geldim. Ettiğin bedduaları hiçbir zaman unutmayacagım beni sewmedgnide. Ama ben sana beddua etmem edemem allah ne mutlulugun varsa versin. Seni çok sevdim gözüm senden baska hiçbrsey görmedi ama karsılıgnda attıgın iftiraya bak be sırf erdiyle oldgm için beni sucladgnı biliyorum yada altında baska bsy var. busefer sana gercekten güwenmiştim bi gelecegimiz olacaktı tesekkür ederim bana bunu askerdeyken yaptgn için."
gelen msj bu.smdi telimi kapatcam.ama sizede yazamicam bu sefer kizlar ya
yeni hat almam lazm bugunde pazar of.yada kullanmicam tel.uzun bi sure benden haber alamicaksiniz malesef
Sizi cok ozlicem.yarina kdr yazablrm yarin t.daga gtcem annemlerle
Cnm sorun ne tam anlamadm
Sinemcm emlnsn bubu sana söyleyene hani sevgiline iftira atmaz dimi ALLAH YARDmcn olsn bebegm
cnm bilgsayardan giremiyomusun sen :44:
sorun var olan belli bi konu degil, yeterince saygı görmediğimi düsünüyorum gecms sayfalara yazdm cnm okursan sende hak vericeksin
eminim canım. yok iftira atmaz öyle bi insan değil. o sevglm olcak aşağılık adamdan daha güvenirim ona!!!
amin bebeğim inşallah Allah yardımcım olur.
ay dakika dakika bilmek çok acı verici kızlar Allah kimseye yaşatmasın o duyguyu kimseyeee
Kızlar herkese selam topik dolmuş taşmış mevzular Allah hepimizin yardımcısı olsun dünde benim sinirlerim tepemdeydi...
Gülşahcım ve Cerencim siz siz olun şunu giyebilirmyim şöyle yapabilirmiyim demeyin öyle olunca bi tarafları kalkıyo şimdi aldığım şeyleri bile söylemiyorum bi laf dicek snir bozcak zaten insan nerde ne giyceğini biliyo erkek milleti abartıo bunu bazı kızlarında çok hoşuna gidiyo çünkü soruyosun bişeyi hayır diyo mesela sormayıp giyersen hiçte sorun olmuyo tatilde giydiğini şehirde zaten giyemiosun bu nasıl bi anlayış ,,,Ayrıca her erkekte bakıyo bakımlı kadınlara bakmayın yoktur bence illa yicek gibi değil ama göz kayması hafif bir süzme oluyodur diye düşünüyorum ...Onlar askerlik yapıyo diye bizede esir hayatını mübah görüyolar ama hiçte öyle değil onlar vazifesini yapıyolar ,,size de bi laf söylerlerse kafanı çalıştırsaydında kısa dönem yapsaydın diyin ciddiyim kimsenin kimseyi ezme hakkı yok kaldı ki sizlerinde arkalarında gül gibi aileleri var yani onlar ezmemiş sizin erkeklere ne oluyo ..bu çekememzlik ilerde daha büyük sorun olabilir inşallah düzeltirler kendilerini...
Sinemcim; karıya kıza giden bi erkek olsa olsa midesizin teki olur böyle bi insandan hayır gelmez umarım gitmemiştir ama şüphesi bile iğrenç allah sana sabır versin...Bu aldatmanın da ötesinde daha beter iğrençlik para vererek elin pisliklerine gidiyolar pislikler...
Allah sana sabır versin ilerde ki hayatın için bu bence Allahın sana gösterdği bi yol seçimini sen yap canımm bu adam şimdiden böyle ...
Gülşahcım ve cerencim evlenmek istedeğinizden emin değilmisiniz:44:
sinecim keşke diyen arkadaşından rica etseydn br resm falan çekseydi drk yzne vrsaydın kanıtlı olrak
Midesiz ruhsuz yaa bunlarcidden benim bile sinirlerim bozuldu seni düşünemiyorum canım
biliyorum cnm eminim o konuda asla şüphem yok!!
kaynağım kardeşim kadar sağlam birisi!!
kendiside belli etti ztn telini kapattı yeni açtı.
amin bebeğim amin Allah razı olsun..
her şerde bir hayır var biliyorum hayırlı başım varmış.çok üzüldüm yıkıldım acı çektim ama bir daha onu tarih yazmaz!
geçen hafta daha bitti ama bugün artık tüm bağlarımı kopardım
30.06.2013 !!!
çok aldattı daha önce ztn midem almıyordu pek onu eline ble dokunmak istemiyordum ama bu olay!
tamamen başka bi kızla yada kadınla tek vücut olması son nokta oldu.
ben onu kabul edemem artık.ben başka adamla yatsaydım nasıl beni kabul edemicekse bende edemem değişen hiçbişey yok!!!
o gözleri beni ble görsün istemiyorum yemin ederim bırakın eline dokunmayı.bakmasın bana karşıdan bile!!!
cnm yapamazdı çnkü o gitmedi.hem o an odalarda oluyorlar nasıl çeksin fotosunu.
o bana söyleyen kişiyide davet etmiş sanki düğüne davet edio!!!!
ama o gitmemiş.o kişide bana sölemicekti ama çok yalvardım resmen.bilmek istiyorum onu unutmam kolaylaşcak nolur yoksa yne barışırım hep ezilen üzülen ben olurum dedim.öylelikle söyledi.benim iyiliğimi düşünen biri oda Allah razı olsun..
Çok eminsen zaten dicek söz yok canım( uçkurunun derdine düşmüş cidden o çocuk midesizmiş ya bak her şeyden geçtim kendisine bile saygısı yok onun bunun birlikte olduğu parayla gidilen pislik yuvası insanlara gidiyo ..7-8 yıl dile kolay ama böyle bi insanla ömür boyu olmak daha kötü bence zararın neresinden dönersen kar o günde bugün...Askerdede gidiyolardır bunlar ...Canım keşkeleri sevmem ama ilk aldattığında bile göz yummasydın ama güvendin demekki ama bu saatten sonra Dua et böyle birinden evlenmeden başını yakcaktı aptal ...
çarşısı yok cnm askerde gidemez o yüzden.tabur dışına çıkamıyor.ama artık naparsa yapsn isterlerse tabura soksunlar karıları umrumda değil!!
çok şükür canım Allah karşıma çıkardı.tövbe etmekten başka bişi yapmıyorum artık.ben pişmanlıkları sevmem.ama çok pişmanım çok...
canım anlattıklarımı bılıyosun bıde su düğün süresi uzarsa ben hıc emın degılım bugune kadar yaptıgım fedakarlıkların karsılıgını tam olarak hıc alamadım helede aılesı tarafından hıc mı hıc kıymet gormedım benımde doğal olarak zoruma gıdıyo dugun suresı uzarsa ben artık bosuna zaman kaybetmek ıstemıyorumGülşahcım ve cerencim evlenmek istedeğinizden emin değilmisiniz:44:
sinecim keşke diyen arkadaşından rica etseydn br resm falan çekseydi drk yzne vrsaydın kanıtlı olrak
çarşısı yok cnm askerde gidemez o yüzden.tabur dışına çıkamıyor.ama artık naparsa yapsn isterlerse tabura soksunlar karıları umrumda değil!!
çok şükür canım Allah karşıma çıkardı.tövbe etmekten başka bişi yapmıyorum artık.ben pişmanlıkları sevmem.ama çok pişmanım çok...
canım anlattıklarımı bılıyosun bıde su düğün süresi uzarsa ben hıc emın degılım bugune kadar yaptıgım fedakarlıkların karsılıgını tam olarak hıc alamadım helede aılesı tarafından hıc mı hıc kıymet gormedım benımde doğal olarak zoruma gıdıyo dugun suresı uzarsa ben artık bosuna zaman kaybetmek ıstemıyorum
bitanem yaaa utanmadan hala sana duç atıyo bu bence daha kesınlıkle cevap verme arama mesaj atma laf gonderme sana ulasamasın hıc bı sekılde ölsün meraktan pişmanlıktan bu çok buyuk bı ceza olur bence buna kesinlikle ulaşamasın sana bence
yokk beee ne intiharı öyle bısey yapıcak adam bunları yapmaz canım artık suna kıy yanı bı zahmet sakın görüşme sinem yaptıgı yanına kar kalmasın gorusmeyı bırak cevap verme sakın sana ulaşamasın pişmanlıktan vicdan azabından kıvransın nolur kendıne hakım ol görüşme eger sımdı sana ulasmasına ızın verırsen gorusursen bu bunu adet halıne getırır vede artık yapmaktan cekınmezo farkında herşeyin cnm inkar edio sadece.kendini tatmin edio.ama başına bela geldkce aklına ilk ben gelcem!
oh olsun!beter olsun!
yok cnm telimi kapattım arada açıorm ama mecburen bu akşam düğünümüz var arkadaşlarla haberleşiyoruz.
oda bikaç msj atmış.msjla bitmemeliymiş son kez telde konuşaymışız.ben ona iftira atıyormuşum.
eğer ben ona iftira atıyor olsaydım yada olmamış bişi olsaydı o beni aramaz msj atmazdı.
o beni bu şeklde suçlamş olsa bende biterdi çnkü hala son kez konuşalım demezdim.
sıçıo o şuan bildiğin!
kusura bakmayn ağzımı bozuyorum ama çok fenayım
ben haberde göndermem ona gebersin meraktan!
tek korkum askere gittiğinde intihar falan ederse.sevgililerinden ayrılıp intihar edenler çok çnkü.
gerçi insanın kendi canına kıymasıda kolay değil.
Allahım hayırlı yazılar yaz hakkımda.oda ölmesin çeksin sadece..
Simdi cwp geldi.inkar ediyor tabiki.bende bana soyleyen arkadasini ele veremem asla. Allahim biliyor ya dogru oldugunu bu bana yeter.
Ben o cocuga o p*cten daha cok guweniyorum.
" Hakkımı yedin bana en agır iftirayı attın senin bunları ciddi söyledigni düşündüğümde yanlıs kişiye güvendiğimi düşünüyorum. Eger söylediklerini yaptıysam evet allah benm belamı versin. Benm tekirdaga gelme gibi bir niyetim bile yoktu buraya mevlütten cıkıp geldim. Ettiğin bedduaları hiçbir zaman unutmayacagım beni sewmedgnide. Ama ben sana beddua etmem edemem allah ne mutlulugun varsa versin. Seni çok sevdim gözüm senden baska hiçbrsey görmedi ama karsılıgnda attıgın iftiraya bak be sırf erdiyle oldgm için beni sucladgnı biliyorum yada altında baska bsy var. busefer sana gercekten güwenmiştim bi gelecegimiz olacaktı tesekkür ederim bana bunu askerdeyken yaptgn için."
gelen msj bu.smdi telimi kapatcam.ama sizede yazamicam bu sefer kizlar ya
yeni hat almam lazm bugunde pazar of.yada kullanmicam tel.uzun bi sure benden haber alamicaksiniz malesef
Sizi cok ozlicem.yarina kdr yazablrm yarin t.daga gtcem annemlerle
eminim canım. yok iftira atmaz öyle bi insan değil. o sevglm olcak aşağılık adamdan daha güvenirim ona!!!
amin bebeğim inşallah Allah yardımcım olur.
ay dakika dakika bilmek çok acı verici kızlar Allah kimseye yaşatmasın o duyguyu kimseyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?