ceren benim resmimi gordun makyaj ruj bana kotumu olmus makyaj yapmami istemio dioki su haline bak igrenc olmussun tiksiniyorum ben makyajdan dio sirf yapmamam icin ve herkeste bana bayilio bi tek bu laflari soyleyen bu yani bende umursamiyorum yapmaya devam edicem artik yaptiklari bana batmaya basladi yani
Kabulleniyoda ne şekilde kabulleniyo biliyomusun senin için degistim istedim ve olunması gereken bi insan oldum diyo. Cok tehlikeli bi insan yaa anlatamam hep ben yaptım ben degismek istedim ben istedim oldu istemeseydim olmazdı benm sayemde falan ayaklarında.. korkuyorum artık akli dengemi kaybedicem
o ruj rengi herkese yakışmaz sana gayette güzel olmuştuyüzün bende makyajı kaldırıyo.. o kıskandığından güzel değil diyince sen yapma diyo .. ama sen kesnlkle yapmaya devam et.. makyaja bari karışmasınlar ya.!
hı onuda yine kendine bağlıyo yani istemesem yine olmazdı diye.. tabi öyle ama mesele ona istetebilmekte yani senin sayende olmuş oluyo yine de..anlayan kim
artık arkadaslarının abilerinin yanında hep eziyorum ben cenki zaten bunu kendide farketmis geçen sinirden catlıyodu oh canıma degsin umurumda da degil yani.Ceren ve Gülşah ben sizin yerinizde olsam size yaptıklarının aynısını yaparım sizde onlara onlar gibi davranın aşalayıcı konuşun bazen bazı insanlar güzellikle anlamaz onlara onlar gibi davranmak gerekir.
bazen diyorumki sayma safak bırak ne oluyosa olsun su safagın bile beklemenin bile anlamı kalmadı sanki, hersey bos gibi geliyo bi laf söylediğinde artık kaldıramıyorum hemen tırnaklarımı gecirmeye baslıyorum yıllardır hep kücük düşüre düşüre beni saldırgan bi insan haline getirdi söylediği en ufak bi kelimeye parlar oldum artık
geçen kücük kız kuzeni geldi oturdu kucagıma 9 10 yaslarında annesinin rimelini sürmüs bana söylüyo sacımı boyatcam dedi cenk kızıyodu kıza araya girdim boyat bitanem sacının önüne bi tutam boya sürsün annen dedim sanane benim yiğenim sana noluyo dedi inanabiliyomusun gülşah? o sırada aile büyüklerimizde yanımızda bana dediklerine bak ya
yapicam zaten artik kesinlikle taviz veremem canim ben ne kadar bakimliysam oda o kadar bakimsiz iste gozumun kor oldugu zamanlar ben bunlari hic goremedim ben nasil bakimliysam onunda oyle olmasini isterim ama hem kendi yapmadigi gibi benide elestiriyo
cenkte yapıyo bazen bana buna benzer seyleray Allahim yaaa gecen sene tam bu zamanlar arkadasimin dogum gunu vardi sabah kalktim hazirlandim sinava gittim astsybaylik sinavina girmistim sinava girerken beni bi aglatti sirf moralim bozulsunda kazanamiyim diye aksam dokuza kadar beni hazir bekletti arkadaslarim yuz kere benide onuda aradi biz alalim isin varsa dediler dokuza kadar beni isim var die hazir halde bekletti ve sonundada gitmedik gidip gitmemek onemli diil ama bu benim gozumde cok buyuk bi saygisizlik
msjı gönderdim. ama iletilmedi.
telini kapatmış rahat s.... için.
ay kızlar düşündükçe onu o halde çok fena oluyorum ya yapamaz bunu banaaaa!!
Erkekliği biter inşallah işe yaramaz olur.pskljsi bozulsun askerde delirsin çıldırsın ölmesin kafayı yesin!!
ölümle burun buruna gelsin sinem diye inlesin ama ölmesin çeksin!!!
bu arada tuncelide 2 saldırı olmuş onların oraya o izindeyken.
Allahım sen işini bilirsin yarabbim günaha giriyorsam tövbeler olsun...
Erkekliği biter inşallah işe yaramaz olur.pskljsi bozulsun askerde delirsin çıldırsın ölmesin kafayı yesin!!
Kızlaaarr dertlenmişsinizzzeşlik edeyim dedim, şu an bir sorun yok askerimle ama gelmeden giyme etme demeye başladı ya sinir oldumm..ya bakımlı olmayın derler bakımlı olana da bakmayı bilirler, sanmam ki kafalarını çevirsinler aman benm sevgilim var diye, geçen gün bikini alacam çok beğendm dedim, hıhı alırsın dedi, ben de bikini giyene bir baktığını göreyim bak neler oluyor dedim cevap b le vermiyor ama haklıyım yani..açana bakmayı biliyonuz niye çok mu güzeller ondan değil sırf tutamıyonuz kendiniziii...
Konuya ortadan daldım amaa olayları doğru mu anladımm
Hatırladğım kadarı sen mehtap yapacaktın canım neler oluyor böylee?? Kötü şeyler olmuş sanırımoffff
hosgeldn cnmm hay massallah safaga bakkKızlaaarr dertlenmişsinizzzeşlik edeyim dedim, şu an bir sorun yok askerimle ama gelmeden giyme etme demeye başladı ya sinir oldumm..ya bakımlı olmayın derler bakımlı olana da bakmayı bilirler, sanmam ki kafalarını çevirsinler aman benm sevgilim var diye, geçen gün bikini alacam çok beğendm dedim, hıhı alırsın dedi, ben de bikini giyene bir baktığını göreyim bak neler oluyor dedim cevap b le vermiyor ama haklıyım yani..açana bakmayı biliyonuz niye çok mu güzeller ondan değil sırf tutamıyonuz kendiniziii...
Konuya ortadan daldım amaa olayları doğru mu anladımm
hosgeldn cnmm hay massallah safaga bakksenin yerinde olsam hicbisey dert etmezdim bugün
bende önemsemiyorumki safagımı zaten bebeğim umurumda olmuyo mehtaptan zerre zevk almıyorum öptüğüm dokundugum insan baskası sanki benmi körmüşüm omu farklıyms o zamanlar bilmiyorumkızzz deliii adam gıcık edıyo senı sen halaa onun safagını dusunuon benım safak bıle artık umrumda olmuo o kadar tahammulsuzlestımkı anlatamam
bende önemsemiyorumki safagımı zaten bebeğim umurumda olmuyo mehtaptan zerre zevk almıyorum öptüğüm dokundugum insan baskası sanki benmi körmüşüm omu farklıyms o zamanlar bilmiyorum
gülsah ben cenkle evlenebileceğimi sanmıyorum. Onun kuralları var uyamıyorum. Ömrümün sonuna kadar onunla olmak istediğimden emin degilim.aynen canım aynen insanın gözünün açılması iyi mi kötü mü ben bilmiyorum bazen gozumun ıyıce acılmasından korkuyorum sabrım tamamen bıtıcek dıe
kızlar saygısızlıktan dem vuruyo tatlım.. kıyafetimize karışmalarıda bizim kendi verdiğimiz kararlara saygızılık bence..doğru anladın yani
ya açana bakmıyo benmki ama ben istemyorum ya kıyafetme karışmasını. biz beğendiysek ötesi mı var(yerine göre giyindkten sonra) şuan tek srunumz buaskerden gelnce ama tepkimi koymayı düşnyorum.şuan he deyip geçmelerdeym
hosgeldn cnmm hay massallah safaga bakksenin yerinde olsam hicbisey dert etmezdim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?