92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ne diyceğimi bilemiyorum gercekten canım uzun zamandır kmseye icimi acmamıstım dokunsan patlayacak durumdaydım iyi geldi:44:

ya gitmeden önce bende çekişiyodum böyle rahatsız olmuyodum da şuan uzatmak istemeyp tmm tmm değince gözüme batıyo..
ya tatlım hani göz kaymasıda değilde bz bile bakıyoruz mesela çok acana gözünün önüne gelr kafasını çevryodur bu olmalı yani
ama tabi abazalar malum yicek gibi bakıyo bzide yicek gibi bakmalarını istemedikleri için izin vermyoalr da ben zaten karışmasın demyorum dozunda olsun ama bzim doz anlayışımzla onlarınki farklı
sen ama geliyo artık tavz verme pek

Ne diyceğimi bilemiyorum gercekten canım uzun zamandır kmseye icimi acmamıstım dokunsan patlayacak durumdaydım iyi geldi:44:

Çok inanılmaz gerçekten Cerencim yaa Allah sabırlar versin yani ne denir bilemiyorum en son ne konuştunuz peki, hala gönlünü alacak bir şey yapmadı mı??

Ya kendini beğenebilir o ayrı ama seni beğenmemesi ya da ne biliyiim küçümseyici konuşması çok ilginç olmuş gerçekten..yani madem öyle düşünüyorsun zaten yanımda işin ne di i?? Baya baya psikolojisi bozulmuş olabilir mi yaa..normal davranışlar gibi gelmedi banaa..eskiden böyle değildi di mii???

Ayrıca anlat tabi canım rahatlarsınn

gülsah ben cenkle evlenebileceğimi sanmıyorum. Onun kuralları var uyamıyorum. Ömrümün sonuna kadar onunla olmak istediğimden emin degilim.
Sende de varmı aynı duygular?

hemde fazlasıyla cunku artık sabrım yokk hıc kalmadı ceren bazen ozledım demesı bıle batıyo yaa napıcam bılmıyorum

canım hep böyleydi 4 yıldır hep aynıydı benmi görmedim bilmiyorum artık dayanamıyorum susup içime atamıyorum degismiyo cünkü, ya yapıyo yapıyo gönlümü almaya calısıyo ama alamıyo sinirlerim harab oldu yaa mahfetti beni.
hemde fazlasıyla cunku artık sabrım yokk hıc kalmadı ceren bazen ozledım demesı bıle batıyo yaa napıcam bılmıyorum
içinde bicok sey öldü sanki ona karsı degilmi patlayacak yer arıyorum anlatamam 3te aradı yeni uyandım 15 dk oldu dedi yalan söyleme hic 15 dkdır uyanmıs ses tonuna benzemiyo sesin diye kavga cıkarmaya calıstım ama konuyu degistirdi..

Aynen benim sorunum da o yanii nerde ne giycemizi bildikten sonra dozlarını bilsin onlar daaa...şimdiden tatilde şunu giyme bunu giyme inadına bikini alasım bile geldi yeminle yaaa... elbise giyme ne demek, millet bikiniyle dolaşsın ben kot giyim hee olduu tövbeeee...

Tabi canım bence de öyle olmalı yani, geçen sene bir kere ben başka kızlara bakarken yakalamıştım denizdeydik, ve burnundan getirdim ama gün de benm burnumdan geldi tabi..bir daha da hep aklıma gelecek dedim ve aha da geliyor işte..tamam bir daha olmadı ama hep aklımı kemiriyor küçük bir bakış bile..keşke dedim asla beni şahit etmeseydin..

Bilmiyorum yaaa..ne kadr güvenmeli ne kadr güvenmemeli...napmalı amann ne karışık yaratıklar ve bizim gibi değerli, sadık insanlara ne işkenceler ediyorlar Gizemcimmm aklım almıyor valla yaaaa

gelınce oje suremezmısım makyaj yapamazmısım topuklu gıyemezmısım bende dedım kısıtlaamalarını bırakta gel yoksa gelme dedım gelıcem gorursun dıo belkı oje makyaj hıc onemlı dııl gıbı gorunuo ama cok onemlı ben yıllarca goz kalemı bıle surmedım ama kıymetım olmadı assagılamalarına devam ettı makyaj yaparsam gelınce benı yanında gezdırmıcekmıs bende ben makyajsız olsam bıle senınle dısarda gezmem dedım ve evlendıgımızı dusunsene sureklı catısma ıcınde olucaz ne ben kabul edıcem ne o

yok artık yaa evlenince seni eve kapatır bu söylemedi deme karısamaz benim giyimime makyajıma ben karıstırmıyorum sesi cıkmıyo haddini bilsin fazla bi hak sahibi yok benm üzerimde. ay cekilecek dert degil ymn ediyorum oturup aglıycam

bak sen şuna yaa... tabi sen onun o bakışını yakaladıktan sonra aklına gelir yani..
tatilde tabi elbise ve tiril tiril giyincen ya kot giysen daha çok dikkat çekersn valla herkes bakar böyle söyle..
ya valla hilalcim dozunu bilselerde bizde onlarda mutlu olsak

ben yemeğe kaçıyorum dönerimm

canı
canım yaaa benımkıde bana dıo tatıle gıdınce kotla gezıcekmısım olduuu dedım daha neler kesınlıkle gıyınemem o sıcakta bızı bakımsız komplekslı ınsanlar halıne getırıp bakımlı kadınları ornek gosterıcek kadarda dengesızler

Allah Allahh yaaa..eskiden acaba yanında diye katlanabiliyordun da şimdi mi görmeye başladın gerçeklerii..
Cidden anlam veremedim canım konuşmalarına tavırlarına ya çok da üzüldüm burda hep beraber ne emekler veriyoruz, neler çekiyoruz onların yaptığına bakkk

Kendine saygını kaybetme en önemlisi Cerencim..içinde biten bir şeyler varsa yapacak bir şey yok ama hala aramasını gönlünü almasını falan bekleyerek yapyrsan her hamleni, onu düşünmeden de duramıyorsan bir süre daha saknce beklemek zorundasın, biliyorsun bu şekilde de bitemiyor ilişkiler..

Sinemm okudum e sok olum ya karılara gitmek ne dmk ya yuh az bile yaZdıkların inanamıyorum ya !!!!! Çok üzüldm of.....

Malesef aklıma geliyor..bu yaz bakıcam duruma artık.. yani cidden de anlamak imkansız bu erkekleri bize bakımsız olun diye uğraşıyorlar ama bakımlılar resmen eminim hoşlarına gidiyor, korkuları d abu bize sadece kendileri baksınlar ama açana herkes bakar onlar da bakabilirr yuhhhh...

Söylerim evet bence de zaten ben de dedim öyle şeyler, saçmalama dediim kapattım zaten başka şey götürmücem yanımda ki

Afiyet olsun cicimm

Aynen yaaa okudum sizinkileri de hayır istediklerini yapınca da kıymet bilmezler dediğin gibi ne yapacam ya amannn..çok tuhaflar ciddennn..

Bu arada Sinem, ben de okudum yazdıklarını ama gerekeni yapmışsın zaten, eğer duydugun güvenilir bir kaynaksa yapılacak herhangi bir şey zaten kalmamış, Allah sana sabırlar versin ve bahtını bundan sonra güzel etsin canım, buluşmamanız bilmem neniz normal değildi zaten...Kendine iyi bak canım

Son düzenleme:
Simdi cwp geldi.inkar ediyor tabiki.bende bana soyleyen arkadasini ele veremem asla. Allahim biliyor ya dogru oldugunu bu bana yeter.
Ben o cocuga o p*cten daha cok guweniyorum.

" Hakkımı yedin bana en agır iftirayı attın senin bunları ciddi söyledigni düşündüğümde yanlıs kişiye güvendiğimi düşünüyorum. Eger söylediklerini yaptıysam evet allah benm belamı versin. Benm tekirdaga gelme gibi bir niyetim bile yoktu buraya mevlütten cıkıp geldim. Ettiğin bedduaları hiçbir zaman unutmayacagım beni sewmedgnide. Ama ben sana beddua etmem edemem allah ne mutlulugun varsa versin. Seni çok sevdim gözüm senden baska hiçbrsey görmedi ama karsılıgnda attıgın iftiraya bak be sırf erdiyle oldgm için beni sucladgnı biliyorum yada altında baska bsy var. busefer sana gercekten güwenmiştim bi gelecegimiz olacaktı tesekkür ederim bana bunu askerdeyken yaptgn için."

gelen msj bu.smdi telimi kapatcam.ama sizede yazamicam bu sefer kizlar ya
yeni hat almam lazm bugunde pazar of.yada kullanmicam tel.uzun bi sure benden haber alamicaksiniz malesef
Sizi cok ozlicem.yarina kdr yazablrm yarin t.daga gtcem annemlerle

bitanem yaaa sucunu bastiriyo seven adam geleceginin oldugunu dusunen adam kac gundur yaparmi bunlari askerdeyken sen degil o sana yapti burnundan getirdi herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…