92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yağmur başladı kızlar ...

Üstümüzdeki tüm olumsuzluklar yağmurla akıp gitsin...

Yağmur yağarken ben kendimi çok huzurlu hissediyorum,,Gökten Allah'ın rahmeti yağıyor...Dua etmeyi de unutmayın Yağmur yağarken ...

Amin cnm benim...kimse olumsuzlk yasamasın ...

Gülşahcım acele ederseniz ama daha zorluk çekebilirsin.
Herşeyiniz hazır mı

Gülşahcım acele ederseniz ama daha zorluk çekebilirsin.
Herşeyiniz hazır mı

canim is bulunucak esya alinicak dugun hazirliklari felan ama nisanli olmasak tamamda nisanli olunca bu kadar uzun surmesi cok sinir bozucu oluyo sen cok haklisin ama benimde sabrim kalmadiki milleti gectim artik ailemin laflarina katlanamiyorum

canim is bulunucak esya alinicak dugun hazirliklari felan ama nisanli olmasak tamamda nisanli olunca bu kadar uzun surmesi cok sinir bozucu oluyo sen cok haklisin ama benimde sabrim kalmadiki milleti gectim artik ailemin laflarina katlanamiyorum

canım bak çok uzadı hani senin açından da hak veryorum ailenden çevreden duydukların vs.. ama yine de bn gülşen gbi düşünüyorum ya . iş para herşey tam oturduktan sonra evliliğe girişin çnkü evlilikte yaşayacağın sorunlar şuan cevrenden duyduklarından düğün ne zmn baskılarından çok daha fazlla üzer bence seni..
:26:

insallah hepimiz icin hayirlisi olur canim suan icin zamana biraktim ama tabiki icimden cikmiyo bunlar

insallah hepimiz icin hayirlisi olur canim suan icin zamana biraktim ama tabiki icimden cikmiyo bunlar

gülşah zaten evi işi geçtm hani hallolurda bugün diğer konuştuğmuz konuları önce kendi içinde çözmeye çalışıyosun dmi.. gerçekten istyomuyum diye:26:

gülşah zaten evi işi geçtm hani hallolurda bugün diğer konuştuğmuz konuları önce kendi içinde çözmeye çalışıyosun dmi.. gerçekten istyomuyum diye:26:

her ne kadar kendime itiraf etmek istemesemde oda var galiba canim cunku diyorum ya asktan kor olan gozum acilmaya basliyo cunku haketmedigim davranislarla karsilastim tamam cagatay benim ustume cok dusuo ama gecmiste beni komplekse sokmak icin yaptiklari saygisiz hareketleri canimi sıkıo duzelme var hemde gozle gorulur ama yapilanlar insanin icinden cikmio canim kafam cok karisik

ya cnm bak değişme var diyosun ki bu bence gerçekten önemli.. tmm aklında kalıyo bazı şeyler unutman mümkn değil heralde ama karşındaki insan seni sevdiği için alır değişimi göze yoksa umrunda olmazdı..
bence sn şuan gerçekten zamana bırak ve izle.. sırf seni geçştrmek içn mi var o değişimler yoksa gerçekten kendi içnden geldiği için mi:26:

bu degisim konusuna 2 ay olucak ve iki ayda kotu bisi yada saygisizlik yapmadi ama degisimide burnumdan getirdi surekli misilleme yapti surekli laf soktu imalarda bulundu bugun aksam makyaj ve kiyafet konusunda sana karistigim icin pismanim sonucta sen ozgur guzel bi bayansin diyo ben bunda bile ima ariyorum surekli aciklama yapmak zorunda kalmaktan yanlis anlasilmaktan asiri yoruldum gelince ne oje surebilirsin ne makyaj yapabilirsin yaparsan benim yanimda gezemezsin dio bende makyaj yapmamis bile olsam ben daha hayatta gezmem seninle dedim belki sen simdi bi oje makyaj icin aranizi bozma diosundur icinden ama ben gecmiste hep ole dedim amann makyj icin arami bozamamm amann bi arkadas icin arami bozamam dedim sonra bi baktim etrafimda bi allahin kulu kalmamis kendimden vazgecmisim o kadar cok sey vermisimki kendim olmaktan cikmisim o hic bi arkadasindan odun vermedi yine ben kiymetsiz oldum demekki yapan yaraniyo ben artik kesinlikle kendimden taviz vermicem

o misilleme ve resmiyet durumlarınızı bilmez miyim..

yok gülşah makyaj için aranı bozma demem tabiki.. aksinne bu kaadr ufak şeylere bile kısıtlama getrmeye çabalamaları erkeklerin beni daha çok düşündürüyo..

bu saatten sonra kendinden taviz kesnlkle verme gülşah vermen gerekeni zaten vermişsin.. taviz tavizi getiriyo kesnlkle..

simdiden boyle yapiyo evlenince kim bilir ne kadar cok kisitliyicak simdi ailemin yanindayim kusebiliyorum yada yapsamda karismasina izin verdirmiyebiliyorum ama evlenince bole olursa mutsuz olursam diye korkuyorum bi yandanda daha fazla sogumadan gozum acilmadan evlenelim daha fazla uzarsa ayrilirim o kadar emek bosa gider de korkuyorum aslinda bu yaptigim yanlis benim adam akilli aklimi toplamam lazim bide bunlari dusunurkende acaba haksizlikmi yapiyorum die uzuluyorum

ya hani başka ne gibi kısıtlmalrda bulunabilirki bilmiyorum

ya ama gülşahcm hani gözüm açılmadan daha fazla evlenelm hemen kısmı bence en kötüsü..oyle olmasın be tatlım. evlendkten sora açılcak gözn yine açılcak yani.. pişmanlığın artıcak bide üstüne üstlük. neden evlendm diceksin..

senin gerçekten çok iyi düşünmen lazım..

mesela annengille gorusme gidemezsin felan diyebilir evlenmeden hersey toz pembe geliyo ama olaylar ciddiyete gittikce su annelerimizin soyledigi el kapisi lafinin anlamini ogrenmeye basliyoruz bi yandanda acaba ben mi abartiyorum diyorum amannn en iyisi simdilik zamana birakmak lazim tatlim sinemdende haber yokk

Kizlar smdi dugunden geldim.tam iceri giriom arabayi parkettim annemlerleym tabi o pzv. gecti arabasiyla kapimin onunden!!
Takip altina almis beni it herif!
Msjlar atms telim kapaliyken defalarca aramis.
İnkar ediodu hani ben iftira atiodum ona ndn ariosun o zmn beni it!
İftiraci bi insan aranir mi aksine gorusmemesi gerekio.
Ama vicdani rahat degil yalan olmadgni bilio ya o!
O bana soleyen arkadssni ogretms bde ondn ogrendgmi bilmio tabi cok guwenr ona.
Aliswerise gttiler benide cagrdilar hatta de sineme tmm mi.faceinide telinide kapatmis bu sefer isim cok zor inandirmaya calis kandirmaya calis onu demis haywan herif!!!

mesajlarda ne yazmis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…