Kizlar cok sagolun destekleriniz icin.
Attigi msjlarida yarin gonderrm.
Smdi telim acik nete girip size yazmak icin acmam gerekti.
Ve durmadan ario bunu bile zor yaziorum.
Opuyorum sizi cok.siz yazin ben sabah yazcam hepinize.
Yazablrsem smdide yazarm
Arasın dursun gerizekalı..!!
Senin gibi birine nasıl böyle şeyler yaşatabiliyo ya yazık emeklerine ben gelip dövmek istiyom ya hazır yakında ağzını burnunu kırarız !!
Sen nasılsın bebeim onu boşver ne hali varsa görsün sana bunları yaşatmaya hakkı yoktu sen herşeyden değerlisin önüne bak artık..
Annenler olanları biliyo mu tatlımm bu arada.
Bide bana msj atmis.ac su teli bu saatte evleri aratma bana yazmis.
Terbiyesiz ahlaksiz!!!
meraba kızlar nasılsınız bende 92 3 asker yarenlerindenim sanırım şafak 120 :) geçen sene yazmıştım buraya biraz sonra aşkım gitti onun telaşıyla girmedim şifremide unutmştum rastgele yazdım tuttu..fakat sıkıyo benim buralar
face daha cazip geliyo
nasıl gidiyo sizlerin hasretlik
merhaba canım sanırım izin kullanmadınız siz..biz kullandık o yüzden daha şafak 140larda..ben askerimi daha cuma gönderdim izinden şimdi alışma evresindeyim..senin nasıl gidiyor..
biz burayı çok alıştık çok ii arkadaşlıklar edindik burdaki bir çok arkadaşımda aynı düşünüyordur bence..sende daha sık girersen ayrılamazsın
evet canım izin kullanmadı bu yüzden sizden 23 gün az şafagımız seviniyimmi görmediğim için üzülüyimmi bilemedim
ama alıştımkoymuyo artık..
evet izne gelenler çok zorlandıklarını söylüyolar kesin gelse çok ağlardım
askerlik benimkine yaradı mı desem ayyy acayip fazla bana bağlandı burdakinin 30 katı bazen yeter diyip çığlık atmak istiyorum o derece benimki çok konuşkan değildir burdayken 1 arıyosa şimdi 5 arıyo
acayip aşırı derecede bağlı bana çok fazla üstüme düşüyo hatta bu durumdan korkmaya bile başladım
15 ay bekletip geldikten sonra ayrılan erkeklerde var
hoş bana öyle bişey yapana üzülmem bile ama sanmam ya 3 senedir ayrılmamış geldikten sonra neden yapsın
yinede herşey nasip kısmet
kesinlikle her şey kısmet canım..bak ne güzel olumlu yönde etkilemiş askerlik..Allah bozmasın..
izinden sonrası iki taraf içinde kötü oluyor yaa ama bunada alışıcaz deyip kendi kendimize moral veriyoruz.askerin nerde canım rahatsa hiç gelmesin bencede.ama benim sevgilim mardinde olduğu için çok sıkıldı ne çarşısı var ne bir şeyi.7 ay boyunca karakoldan çıkmadı düşün.bunaldı artık gelmese onun için kötü olurdu o yüzden iyi oldu bi yerde..bu arada benşm adım kamile manisa oturuyorum ankarada okuyorumsenin adın ne tanışalım dimi ama
benimki bana 3.5 saat uzaklıkta çok uzak değil canım..
bizde herkesden önce gelcek diye avutuyoruz kendimizi bakalım.kısmet
bazen rahat bazen değil duruma göre değişiyo :)
burda özel bilgileri vermiyim cnm anca özel msjla :)
istanbulda oturuyorum 23 yaşındayım
sen kaç yaşındasın askerin kaçlı benimki 90lı yaşıtız fakat tecilliydi geç gitti
çokkk yakınmış eee gidersin sen arada o zman..izin kullnamaya gerek yok
hitap ederken adını kullanırım diye düşündm canım senşn fikrin tabi sen bilirsin..
ben 93lüyüm askerim 92li..biz tam zamnında gittik
canim is bulunucak esya alinicak dugun hazirliklari felan ama nisanli olmasak tamamda nisanli olunca bu kadar uzun surmesi cok sinir bozucu oluyo sen cok haklisin ama benimde sabrim kalmadiki milleti gectim artik ailemin laflarina katlanamiyorum
Keşke tatlım biraz daha geç nişanlansaydınız.
Aile baskısı hep oluyor.Ailelerde müdahale ediyor.Ben o yüzden sırf nişanlanmadım biliyor musun
Yinede canım denenlere bence kulak asma çnkü sen zorlk çkcksn onlar değil gelsin düzeninizi oturun herşey tamam dersen tabiki beklemeden 2014 evlen ama değilse yne sen zorlk çkcksn olan sana olck birtnm
burdaki kızlarda gececi sanırım bende sabaha karsı 4 ten aşağı uyumam..
ilkaşkım senin mevzuyu tam ayrıntılı anlamadım ama anladıgım kadarıyla kadına gitmiş
bende öğrensem miğdem bulanırdı fakat şu açıdanda düşünülmesi gerek millet bekar erkek yapar diyorlar hep
benimde bazen aklıma geliyo acaba gidiyomudur gitmişmidir falan diye
en basiti askere gitmeden önce arkadaşları yoldan çıkarmıştır vs.
etrafımdaki evli arkadaşlarım ısrarla yapar genç delikanlı bekar falan diyolar ben yakalamadım
nasıl yakalıyımki anca msj falan yakalıycam onuda temkinli davranır siler..
düşününce öğrensem nefret ederim soğurum ondan ama burnundan da fitil fitil getiririm
fakat çokkk derin düşününcede hak vermek lazım eğer bu onların ihtiyacıysa erkek diyolar ya ee bende bu ihtiyacını karşılamadığıma göre napıcak kadına gitcek ..
ama neden kadınlara ihtiyac değilde erkeklere ihtiyac onuda yıllardır anlamış değilim
ya biz napalım 15 ay.benimkine diyorum el ele tutuşmayı bile unuttum nasıl bişeydi :))
canim walla cok haklisin ama oldu iste bi kere
sinemmmm naaptin canim gece aramaya devam ettimi bi gelisme var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?