kızlar gece 2 de o salak bunu yazmış faceine. ve hiç durumunu beğenmeyen insanlar beğenmeye başlamış buna hiç tanımadığım ve faceinden silmediğim kızlarda dahil..
"Mecnun'lar Leyla'larını kalbine gömmemeli. Ben bi Leyla kaybettim inşallah sizinkisi hep yanınızda durur..."
biri yorum yapmış: inşallah daha leylasını buluruz kardeşimm
diye oda beğenmiş.
yorum yapanda onun kıbrıstan arkadaşı benide çok seven bi çocuktu.ama işte benden fayda yok ya ona ondan..
Selaam kızlarrr,ne zamandır adam akıllı giremiyorum yaa hepinizi muhabbetinizi çoook özledim valla.Ama neyseki sınavlardı taşınmaydı kuzenimn sünnetiydi derken her şeyi atlattık vee benim için artık tatil başlasın daha sık uğriycam bundan sonra.Telefondan yine takip etmeye çalıştım öncelikle Sinemcim şu son günlerde yaşadıkların cidden çok zor şeyler,izne gelsin mi gelmesin mi derken geldi ve böyle sornlarla karşılaştın canım benim inş hakkında hayırlısı olur.Ayrılık kelimesi bile kötüyken bunu yaşamak ne kadar da zordur tahmin ediyorum.Senin için rahatsa,ki rahat sadece bekle nasibin oysa kendini düzeltir ve zaten yine birlikte olursunuz.
Kamile yavrum sen de yollamışın askerini ya daha geçen gün gelmemiş miydi bu çocuk ne ara gittiAllah kavuştursun canım benim.
Gülşencm sen de yollamışın sanırım seni de Allah kavuştursun az kaldı az
Edaa kep atmalar falan darısı başıma valla daha 2 sene var ama ben okul bitsin hiç istemiyorum allah varHavuz kenarlarından yazmalar falan olmuyo ama insan bizi de davet eder
Gizemcim senin de mehtaba az kaldı güzelm kim bilir nasıl heyecanlısındır şu sıralarr,ama ramazana gelcek sanırım o biraz sıkıntı olcak neyse artık oruç tutmazsınız gidince telafi edersinz
Gülşahh ve Ceren kızlar bekleyin hele bi gelsinler,şimdi askerliğe veriyoruz malum.Geldikten sonraki hal ve hareketleri belirleyecek hepimizin rotasını,düşünsek de bi sonuca varamıyoruz ki elimz koumuz bağlı şuan su akar yolunu bulur kızlar..
Bu arada kızlar şafaklara inanamıyorum ben yaa nerdeeeeeen nereyeee
kızlar bişey sorucam profilinizin altındaki askerim gelmesine 5 ay 170 gün kaldı takvimi varya onu nasıl yapıyosunuz bende yapıyım
ben anlamıyorum teknoloji özürlüyümde biraz
telimede watsap yükletmedim hiç anlamam ugrasamam teknoloji özürlüyüm
evde tablet var onu bile açmıyorum doğru düzgün çok iyi bilmiyorum diye :)
buarada kızlar 3 gün sonra 3 senemiz bitiyor bizim 4 temmuzda tanışmıştık ozamanda hemen peşine ramazan gelmişti vay be anılarım canlandı
Selaam kızlarrr,ne zamandır adam akıllı giremiyorum yaa hepinizi muhabbetinizi çoook özledim valla.Ama neyseki sınavlardı taşınmaydı kuzenimn sünnetiydi derken her şeyi atlattık vee benim için artık tatil başlasın daha sık uğriycam bundan sonra.Telefondan yine takip etmeye çalıştım öncelikle Sinemcim şu son günlerde yaşadıkların cidden çok zor şeyler,izne gelsin mi gelmesin mi derken geldi ve böyle sornlarla karşılaştın canım benim inş hakkında hayırlısı olur.Ayrılık kelimesi bile kötüyken bunu yaşamak ne kadar da zordur tahmin ediyorum.Senin için rahatsa,ki rahat sadece bekle nasibin oysa kendini düzeltir ve zaten yine birlikte olursunuz.
Kamile yavrum sen de yollamışın askerini ya daha geçen gün gelmemiş miydi bu çocuk ne ara gittiAllah kavuştursun canım benim.
Gülşencm sen de yollamışın sanırım seni de Allah kavuştursun az kaldı az
Edaa kep atmalar falan darısı başıma valla daha 2 sene var ama ben okul bitsin hiç istemiyorum allah varHavuz kenarlarından yazmalar falan olmuyo ama insan bizi de davet eder
Gizemcim senin de mehtaba az kaldı güzelm kim bilir nasıl heyecanlısındır şu sıralarr,ama ramazana gelcek sanırım o biraz sıkıntı olcak neyse artık oruç tutmazsınız gidince telafi edersinz
Gülşahh ve Ceren kızlar bekleyin hele bi gelsinler,şimdi askerliğe veriyoruz malum.Geldikten sonraki hal ve hareketleri belirleyecek hepimizin rotasını,düşünsek de bi sonuca varamıyoruz ki elimz koumuz bağlı şuan su akar yolunu bulur kızlar..
Bu arada kızlar şafaklara inanamıyorum ben yaa nerdeeeeeen nereyeee
ilkaskım sen kaç yaşındasın ?
seninki kaç yaşında ?
sözlü nişanlı falan mısınız
valla ben gece senden sonra düşündümde ben ollsam burnundan fitil fitil getirir + affetmezdim .. yaptıkları hiç affedilcek şeyler değil
afedersinde seni şeyine bile takmamış
mervecimmmmmmm sağol tatlım darısı başınaahh ahhh hiç sorma yaaa nasıl geçti zaman hiç anlamadım ki daha sık gel ama özledik bizde seni..
şafaklar ümit verici dimi ama
Cnm dön artk valla aramıza cok uZattın arayı..
Bni sardi mehtap telaşı ramazan ama olsun oruc tutamam malesef:26:
Sen nasılsin yani yaptıkların dışında yarinle aran nasil
Aramıza hoş geldin siz de izin kullanmayanlardansınz sanırm biz gibi gel bi sarılalım kardeşşş
Haziran da bitti ohh bee geçsin gitsin şu yaz bitsin sonra tamamdır inşşartık netim olduğu sürece burdaym güzeller,aynen ya bu 200den sonra buraya nasıl indim anlamış değilm çok hzlı geçti maşş
bende 150 ye kadar hızlı geçti gibi ama merve var ya sanki lu an hiç geçmek bilmiyor gibi geliyor..sürekli yerinde sayıyor sanki
bir de kızlar yaa bugün ömerle konuşuyorduk barış süreci kalkdı biliyorsun dimi dedi burda bi kaç karakola saldırı oldu dedi şok oldum..tamam can tehlikesi vardı ama şu barış süreci falan filan içim biraz rahattı ama şimdi hiç rahat değil..dahada tedirgin oldum..
Bu ara bana da gecmiyo gibi malesef mehtap yakında olsa en sikintili dönemlerdeyiz kamilecmbende 150 ye kadar hızlı geçti gibi ama merve var ya sanki lu an hiç geçmek bilmiyor gibi geliyor..sürekli yerinde sayıyor sanki
bir de kızlar yaa bugün ömerle konuşuyorduk barış süreci kalkdı biliyorsun dimi dedi burda bi kaç karakola saldırı oldu dedi şok oldum..tamam can tehlikesi vardı ama şu barış süreci falan filan içim biraz rahattı ama şimdi hiç rahat değil..dahada tedirgin oldum..
Olsun yavrum o gidene kadar tutmyıver sonra telafi edersin,her şey aşk içinCanım şükür iyiyz biz de çok zor zamanlar atlattık,bundan sonra da olacaktık mutlaka ama olgunlaştığımızı hissediyorum artık.Bi de telefon yoktu biliyorsun iletişimsizlik mahvediyor insanı,şimdi Allaha çok şükür konuşup görüşebiliyoruz.Artık o da inanıyor biteceğine,eskiden bitmicek diyp duruyodu.İnş kalan 6ayı da mutlu mesut atlatabiliriz..
Canım sen şimdi yeniden saki ilk günler gibi başa döndün alışma sürecindesin geçmiyor gibi gelmesi normal okul da yok bi boşluğa düştük hepimiz,ama ramazan gelcek hopp bitcek bi ay daha geçmiş olacak.
Evet bnde haberlerde gördüm Lice'deki olayları,yaptıkları tmamen adilik işte verilen güvencenin arkasnda bile durmuyolar..Neyseki az kaldı güzelim hiçbi şeyck olmyacak sapasğlam gelcek sen sakın moralini bozma,ömer bozsa da sen ona destek ol bu konuda.
Bu ara bana da gecmiyo gibi malesef mehtap yakında olsa en sikintili dönemlerdeyiz kamilecm
O saldırı olaylarıni bnde duydum cnm ya:26:
Aynen aşk lazımmm
Sevindim cnm gerçekten sizde zor zmanlrdn gectiniz..suan iletsm sorunuda yaşamyo olmanıza sevindiminsan bi sure sonra bitecegine inanıyor ama bi sure sonrads neden yavaşladi zamn diyo insan tekrar
Telfondan yazıyorm kızlar cvp gecike bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?