92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evet kizlar ya nosunu verebilecekler verelim birbrmze whatsapptanda grup kurariz we daha hizli ordan..

atiyorum edacim nomu

Edacimm kiz ozelden gonderdim nomu.msj atta senide kaydedeyim..

Gulsahcimm msj attim canim sanada cepten gordun mu?

kızlar face şifresini denedim bakalım değiştirdi mi diye değiştirmiş.
çok kendine güveniyor kendinden emin ya neden yakalanma korkusundan şifresini değiştiriyor o zaman?
salak kendi kendini ele veriyor zaten neyine inkar ediyorsa.
arkadaşı aradı akşam onunla olan arkadaşı aynı zamanda benim ajanım olan :)
ona diyormuş açmıo tellerimi sen konuş seni dinler yalan de 3 gün sonra gidiyorum bu şekilde gidemem vs. falan diyormuş.
it kabul et farkına var öyle yalvar bari aksine inkar edip beni iftiracılıkla suçluyor.
arkadaşıda demiş bu kdr tesadüf olamaz kendinden çok emin diye.
oda şaşırıyormuş deli gibi düşünüyormuş kim söyleyebilir ztn giremedik diyormuş.
ama yalan o çocuğa öyle söylüyorlar gitmedi ya inanmak zorunda die ona.
aşağlık herif!
bende o arkadaşına dedim gitmese teli neden kapanır.ben onu rahatsız etmiyorum ztn telini kapatmak için sebebi yok yalan söylüyor adi! dedim.
öyle işte kızlar.
şimdide acemide birlikte askerlik yaptğı arkadaşı msj attı bana başka nodan şirketin nosuymuş.
artık o mu atıo yoksa gerçekten arkadaşımı atıo blmyrm.
msj yazısından anlarım ben.
ajanımda dedi sorarsa ne diyeyim.
bende dedim kapalıydı teli hiç ulaşamadım dersin.
bide salak gittiği çocuk ve davet ettikleri ajanıma diomuş "iftira atıyor ya" haha ne komik dimi.
lan geri zekalı onlar bilio beraber gittiğin insnlar bari bilmeyenlere iftira de.bide onlara dio ay reziiilll

ay sinemm seninki bildiğin s.çtıda sıvama modunda şuan.. ya kabul etmez tabi edr mi ya onu affetmeyecğni bildiğinden inkar ediyo..

ay sinemm seninki bildiğin s.çtıda sıvama modunda şuan.. ya kabul etmez tabi edr mi ya onu affetmeyecğni bildiğinden inkar ediyo..

aynen öyle canım.salak kendinden emin msj atıo ama sıçıo aynı zmnda yakalanmasın die şifresini değiştirio.
savunmasıda sen değiştirdin die bende değiştirdim olacaktır.
eğer öyle olsaydı hemen değiştirirdi bugün değil.
aman neyse ne.
o boş kalmaz zatn yakında başka kızlarlada karelerini görürüz. yada duyarız.
ztn eski sevgilisi face fotolarını koyyo teyzesi eniştesi kızlarıda paso beğenio.
bana o kdr beğeni yoktu nette.
artı kız güzelde değil valla ya.burda sevilen bi kızda değil ama onların hepsinin başına gelecek var!!
Allah bildiği gibi yapsın.
dün ettiğim beddualar içinde tövbe ettim bu arada.insanlığımı yitirmemem lazım.
Allah bildiği gibi yapsın ettiğini çeksin hepsi.
öyle çatışma falanda yaşamasın psikolojik olarak rahat olamasın sadece.ölmesin çeksin istiyorum o kadar.
ama o şekilde çekmesi bana zararda vereblr saplantı olurum bu sefer onda.
o yüzden bişi demiyorum artık sustum.

madem masumsun face de saklayacak neyin var dimi?
canım allah görüyo dediğin gibi insanlık sende kalsın.. senden uzak allaha yakın bu saatten sonra. bulsun bulabiliyosa sen gibisini ki hiç sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…