inş son olsun..
okudum diğer topiktede yazmışsın begümcm ya çok dalgalı bi süreç dimi.. bende öyleyim hatta şuanda tam o çökkün anlardan birindeyim nedense ..
hep hedefler koya koya bitecek bnde bak şu kış bi bitse diyodum bitti şimdi şu yaz bitse diyorum..
yaz bitince hepimiz rahatlıcaz.. bizim zaten bitmek üzere olucak sizde epey yol almış olcaksınız..günlerde uzun ya yazın zman yavaş geçyo
Aynen Gizemcim benim burcum ikizler..Bazen burcumun özelliğine veriyorum bir öyle bir böyle hissediyorum...Dedğin gibi günler uzun ama yavaştan kısalmaya başladı ya o da umut verici =) Aynen cnm sizin bayağı az kalcak depük atcaz hiç anlamam dün Hilale attık şimdi mutluluktan uçuyodur heralde =) Yaz bitince de biz gene uzun olcak ama şimdiden sonra iç açıcı tabi ya ciddi anlamda 15 ay çok fazla ya 6 ay nerde 15 ay nerde 2 katından bile fazla ya bunu böyle ayarlarken amaçları neydi diye düşünüyorum
tatlım sadece burca bağlama ya bak bende koçum ama aynı hissedilenler.. ya özlem hasret tavan yapıyo bazen bastramıyosun heran mutlu rolu yapamıyosun
evet evet temmuz btsin zaten kısalmaya başlar
hilal uçuyodur şuan birlktedirler ya dahada önemlisi hep öyle olcaklar geri göndermiycekdepükte sakınca yok istediğinz kadar aatabilirsiniz
15 ay çok tabi tmm 6 olmasaydı da 9 olsaydı 10 olsaydı yani.. amaçlarını hiç düşünme tatlım çnkü mantık yok askeriyede ve askerlkle ilgli hiç bişeyde.. düşürücez diyede umutlandrdılar da noldu yine aynı..
aynen cnm çok özledim bile diyemiyo insan bazen tutuyo kendini ...
Valla sayılı gün çabuk geçer diyolarda her halde tek haneli sayılar için söylüolar
O konuda benim hiç umudum yok zaten ne zaman ortalık karışırsa askerliği düşürcez diyip gündem değiştiriyolar hep aynı şey...
ya bizim sayılı gün çok olunca heralde .. say say bitmyo yaniuzaktan çabuk geçyo tabi
milletin aaa ne kadar az kalmış demesine nasıl sinirlenyorum anlatamam .. önceden bide bana sor faln derdimde şimdi ya ya diyip geçiyorum..sonuçta geçirdiğim günlerin nasıl olduğnu ben bilirim yani.
yok tatlım bnmde hiç yok artık umudum..
kızlar sizin şafagınız çokmuş bizim şükür 20 gün sonra 100 den düşüyoruz :)
ben sizin döneminize ağlama nöbetleri geçirirdim durup durup ağlardım özlemden
şimdi hiç yok bağışıklık yaptı heralde
Canım burda biz birbirimize moral vermek için varız ve gayette iyi başarıyoruz.Şimdi senin gelip de kızlar sizin şafağınız da çokmuş demen olmuş mu? Sende bu yollardan geçtin birden 120ye inmedin dimi.Azcık anlayış lütfen.
kızlar sizin şafagınız çokmuş bizim şükür 20 gün sonra 100 den düşüyoruz :)
ben sizin döneminize ağlama nöbetleri geçirirdim durup durup ağlardım özlemden
şimdi hiç yok bağışıklık yaptı heralde
Burda destek olmak için varız köstek için değil siziin şafağınız çokmuş ne ya..kösteklerin işi yok bu topicte barınamazda bilesin..bz burada 2 devreyz 3 ay gerideyz b kç kişi ama hep destegz bnde insn yetine oyup kendimi tanıtmıştım gerekyokmş
aman sinirlenme edacım bende askerler bayramda çarşıya çıkıyomu diye bu topiğe de yazmştm bana ondna başka her şeye cevap yazmış yok telaşı varmışta zaten şafağıda azalmışta çok gereksiz ...sıkma canını
Yok yavrm ne sıkcm bi bakim dedim de yani ilk dfa gördm bölesininaberr
iyiyim cnm nolsun ya bugün çok az konştk bi daha konşamadk aklım kaldı Ankarada =)
sen nasılsın tatilin nasıl geçiyo yazlıktasın dime
selam kızlar
dün carpısan arabalara bindik cenk sağlı sollu hep çarptı bana belimi hareket ettiremiyorum fenaa darbe yedim nasl vurduysa artık
Günaydınn Kızlarr
Ben ceyiz yapmaya başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?