92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aynen Gizemcim benim burcum ikizler..Bazen burcumun özelliğine veriyorum bir öyle bir böyle hissediyorum...Dedğin gibi günler uzun ama yavaştan kısalmaya başladı ya o da umut verici =) Aynen cnm sizin bayağı az kalcak depük atcaz hiç anlamam dün Hilale attık şimdi mutluluktan uçuyodur heralde =) Yaz bitince de biz gene uzun olcak ama şimdiden sonra iç açıcı tabi ya ciddi anlamda 15 ay çok fazla ya 6 ay nerde 15 ay nerde 2 katından bile fazla ya bunu böyle ayarlarken amaçları neydi diye düşünüyorum

tatlım sadece burca bağlama ya bak bende koçum ama aynı hissedilenler.. ya özlem hasret tavan yapıyo bazen bastramıyosun heran mutlu rolu yapamıyosun
evet evet temmuz btsin zaten kısalmaya başlar
hilal uçuyodur şuan birlktedirler ya dahada önemlisi hep öyle olcaklar geri göndermiycek depükte sakınca yok istediğinz kadar aatabilirsiniz

15 ay çok tabi tmm 6 olmasaydı da 9 olsaydı 10 olsaydı yani.. amaçlarını hiç düşünme tatlım çnkü mantık yok askeriyede ve askerlkle ilgli hiç bişeyde.. düşürücez diyede umutlandrdılar da noldu yine aynı..

aynen cnm çok özledim bile diyemiyo insan bazen tutuyo kendini ...
Valla sayılı gün çabuk geçer diyolarda her halde tek haneli sayılar için söylüolar
O konuda benim hiç umudum yok zaten ne zaman ortalık karışırsa askerliği düşürcez diyip gündem değiştiriyolar hep aynı şey...

ya bizim sayılı gün çok olunca heralde .. say say bitmyo yani uzaktan çabuk geçyo tabi
milletin aaa ne kadar az kalmış demesine nasıl sinirlenyorum anlatamam .. önceden bide bana sor faln derdimde şimdi ya ya diyip geçiyorum..sonuçta geçirdiğim günlerin nasıl olduğnu ben bilirim yani.

yok tatlım bnmde hiç yok artık umudum..

Bide askerlik bitince aaa ne çabuk bitti daha dün gibi gittiği diycek tipler var onlarında ağzına kürekle çarpasım gelcek o zaman
Allah başka ayrılık göstermesn de şu 2013 az hızlı geçerse hepimiz rahat nefes alcaz

Canım burda biz birbirimize moral vermek için varız ve gayette iyi başarıyoruz.Şimdi senin gelip de kızlar sizin şafağınız da çokmuş demen olmuş mu? Sende bu yollardan geçtin birden 120ye inmedin dimi.Azcık anlayış lütfen.

Valla bende yazıcaktım bu şekilde ama ağzımı tutuyim dedm bende askerler çarşıya çıkarmı dedim ondna başka her şeyi yazmış

acaba zaman mı durdu niye girip çıktığımda şafağım hep aynıııııııııı bitsin artık yaaaa çok sıkıldımmmmm..
kızlarrrr sizde yoksunuz resmen gece bekçisi oldum topiğin..

Burda destek olmak için varız köstek için değil siziin şafağınız çokmuş ne ya..kösteklerin işi yok bu topicte barınamazda bilesin..bz burada 2 devreyz 3 ay gerideyz b kç kişi ama hep destegz bnde insn yetine oyup kendimi tanıtmıştım gerekyokmş

aman sinirlenme edacım bende askerler bayramda çarşıya çıkıyomu diye bu topiğe de yazmştm bana ondna başka her şeye cevap yazmış yok telaşı varmışta zaten şafağıda azalmışta çok gereksiz ...sıkma canını

Yok yavrm ne sıkcm bi bakim dedim de yani ilk dfa gördm bölesini naberr

iyiyim cnm nolsun ya bugün çok az konştk bi daha konşamadk aklım kaldı Ankarada =)

sen nasılsın tatilin nasıl geçiyo yazlıktasın dime

Olsn cnm arada oluyoor az konuşmalar ama yapcak bir şey yok.. Evt cnm yazlktym ii gidio kuzenler falan takılıyoruz pazar dönücemm zaten

selam kızlar
dün carpısan arabalara bindik cenk sağlı sollu hep çarptı bana belimi hareket ettiremiyorum fenaa darbe yedim nasl vurduysa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…