Bu ara bana da gecmiyo gibi malesef mehtap yakında olsa en sikintili dönemlerdeyiz kamilecm
O saldırı olaylarıni bnde duydum cnm ya:26:
Aynen aşk lazımmm
Sevindim cnm gerçekten sizde zor zmanlrdn gectiniz..suan iletsm sorunuda yaşamyo olmanıza sevindiminsan bi sure sonra bitecegine inanıyor ama bi sure sonrads neden yavaşladi zamn diyo insan tekrar
Telfondan yazıyorm kızlar cvp gecike bilir
hiç bir yazın bu kadar hızlı geçmesini istememiştim canım yaabitsin şu yaz artık!!
en başa sarmak kadar kötü bir şey yokmuş canım yaa tam alıştım derken..
bende aynısını dedim canım az kaldı bak bi şey olmaz Allh'ın izniyle dedim ama içimden neler geçti bir bilsen..ondan sonra konuyu değiştirmeye falan çalıştım düşünmesin diye ama canım onlar bizden daha tedirginler..neler oluyorda anlatmıyorum diye ağzından kaçırmıştı bir keresinde ben çok üsteleyince biraz anlattı o bile insan psikolojisini nasıl etkiliyor..her an saldırı olacak diye yaşıyoruz demişti..bunları düşünüp nasıl moralimi bozmayayıö mervecim yaaa..gece gece kötü oldum bak yine.offf offfff
mervens aynen bacım izin kullanmayanlardanız kader arkadaşım :) seninki nerde asker
şafak kaç oluyo bizim sülüs tarihi geçen sene 28 ağustostu
sanırım 120 şafak
Olsun biz bekleriz seniiumutsuzlğa düşme yok kızlar 400ler bitti 300ler bitti 200ler bile bitti sıra plakalarda,hedef plkalarrr marş marşş
Canım benm ya haklısın,hepimizn işi çok zor ama doğuda olanların ayrı bir tedirginliği var seni anlamak zor değilSen bol bol dua et,150 gün sonra artık merak etmiceksn korkup tedirgin olmyacksın en azından kendi askerin için.Gül bakiyimm kötü olmak yok tamam mı?
Canım ben merve senin adın nedir bi kaynaşalımşafaksöyle.com var oraya gir ordan hesapla net sonuca ulaşırsın.Benmki hatay iskenderunda seninki? Ben de sizdenm ama benmki b grubu olduğu içn silüs 21 eylül.
canım ben şafaksöyle.comdan yapamadım sen benm için yaparmısın zahmet olmazsa 28 agustos sülüs
ilk ay sadece 1 hafta dağıtım izni kullandı
askerim edirnede
Canım şafağın 126 şimdi yaptım
Selam cnm yenisin galiba :1; ben istanbulda yaşıyorum askerm artvnde cezaevinde jandarma 92/4 devreyz 20 yaşındym askerm 23 4.5 senedir beraberîzz. Aslında full buradaym ama suan tatildeym pek girmiormm kızlar özledm hepinizideeemeraba kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
ben hiçbirinizi tanımıyorum biraz kendinizi tanıtırmısınız
kaç yaşındasınız . nerde oturuyosunuz
askeriniz nerde vatani görevini yapıyor.
ben çok fazla giremiyorum nete ingilizceye gidiyorum buraya daldım mı ders çalışamıyorum
birde gözlerim artık görmüyo bilgisayara telefona bakmaktan
geçen sene doktor gözlük verdi takan kim alışkın değilim ya kulak arkalarımda ağrı yapıyo
bugün taktım çıkarmamak üzere yoksa kör olucam :)
meraba canım bende istanbuldayım biz ikimizde 23 yaşındayız 2 gün sonra 3 senemiz bitiyo bizimde :)
bayramda çarşıya çıkarlar bence canım ama full yogunum ozaman
bayram haftasına kuzenim evleniyo inanılmaz yogun oluruz
+ kuzenimin kına günü yengem doğuruyo
yani bayramda çevrimdışıyım
amann ozamana bi çıkalımda çarşı marşı hikaye en önemlisi tezkereye 2.5 ay kalıcak
ulan ne şafakmış say say bitmiyo .hiç kolaymı 1.5 seneye yakın
Malum Ramazan geliyo sonra bayram olcak...Bayramda askerler hep çarşıya çıkıyolar mı napıyolar merak ettim hani izne gelmeyenler
Çıkıyolar tatlım kurban bayramında da çıkmıştı cihan.. hatta 2 gün çıkmıştı.. oraya özel mi bilmiyorum da 4 gündü bayram iki grup yapılmıştı bigün bi grup bi gün bi grup baya iyi gelmişti o çarşılar
Anladm canımmm içim buruldu düşününce her bayram ailesiyle girerdi bi tuhaf oldum
İnsan en çok böyle özel günlerde kötü oluyo ya.. 2 bayram var önümüzde hemde
Evett 2 bayram var ...artık bu son olsun ayrı gayrı ...bazen ben çok iyiyim mesela geçiyo işte diyorum bazen içimi bulutlar kaplıyo daha çok var diyorum nasıl geçicek diyorum...Şu an ki şafağım kendi adıma şu yazı bitirmek sanki sonrası düğüm gibi çözülcek ya da kendimi avutuyorum şöyle temmuz ağustos eylül bitsin Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?