92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yaptım kızlar daha 4 ay varmış ((
yani nerden baksan 1 kısa dönem askerlik kadar

facede görüyorum kızları sevgilisi nişanlısı vs. kısa dönm askere gidiyo yani 5 ay aglayıp zırlıyolar çok zor beklemek özlemek falan filan
ya biz napalım 3 kere kısa döneme git gel kadar

Olsun biz bekleriz senii umutsuzlğa düşme yok kızlar 400ler bitti 300ler bitti 200ler bile bitti sıra plakalarda,hedef plkalarrr marş marşş

Canım benm ya haklısın,hepimizn işi çok zor ama doğuda olanların ayrı bir tedirginliği var seni anlamak zor değil Sen bol bol dua et,150 gün sonra artık merak etmiceksn korkup tedirgin olmyacksın en azından kendi askerin için.Gül bakiyimm kötü olmak yok tamam mı?

mervens aynen bacım izin kullanmayanlardanız kader arkadaşım :) seninki nerde asker
şafak kaç oluyo bizim sülüs tarihi geçen sene 28 ağustostu
sanırım 120 şafak

Canım ben merve senin adın nedir bi kaynaşalım şafaksöyle.com var oraya gir ordan hesapla net sonuca ulaşırsın.Benmki hatay iskenderunda seninki? Ben de sizdenm ama benmki b grubu olduğu içn silüs 21 eylül.

canım ben şafaksöyle.comdan yapamadım sen benm için yaparmısın zahmet olmazsa 28 agustos sülüs
ilk ay sadece 1 hafta dağıtım izni kullandı
askerim edirnede

ahh ahhh mervecim duam hiç eksik olmuyor ki..Allah'ın izniyle şu günleri sağ salim atlatalım başka bir şey istemiyorum..

meraba kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
ben hiçbirinizi tanımıyorum biraz kendinizi tanıtırmısınız
kaç yaşındasınız . nerde oturuyosunuz
askeriniz nerde vatani görevini yapıyor.

ben çok fazla giremiyorum nete ingilizceye gidiyorum buraya daldım mı ders çalışamıyorum
birde gözlerim artık görmüyo bilgisayara telefona bakmaktan
geçen sene doktor gözlük verdi takan kim alışkın değilim ya kulak arkalarımda ağrı yapıyo
bugün taktım çıkarmamak üzere yoksa kör olucam :)

Selam cnm yenisin galiba :1; ben istanbulda yaşıyorum askerm artvnde cezaevinde jandarma 92/4 devreyz 20 yaşındym askerm 23 4.5 senedir beraberîzz. Aslında full buradaym ama suan tatildeym pek girmiormm kızlar özledm hepinizideee

Malum Ramazan geliyo sonra bayram olcak...Bayramda askerler hep çarşıya çıkıyolar mı napıyolar merak ettim hani izne gelmeyenler

meraba canım bende istanbuldayım biz ikimizde 23 yaşındayız 2 gün sonra 3 senemiz bitiyo bizimde :)

bayramda çarşıya çıkarlar bence canım ama full yogunum ozaman
bayram haftasına kuzenim evleniyo inanılmaz yogun oluruz
+ kuzenimin kına günü yengem doğuruyo
yani bayramda çevrimdışıyım

amann ozamana bi çıkalımda çarşı marşı hikaye en önemlisi tezkereye 2.5 ay kalıcak
ulan ne şafakmış say say bitmiyo .hiç kolaymı 1.5 seneye yakın

kızlar sizin şafagınız çokmuş bizim şükür 20 gün sonra 100 den düşüyoruz :)

ben sizin döneminize ağlama nöbetleri geçirirdim durup durup ağlardım özlemden
şimdi hiç yok bağışıklık yaptı heralde

Ben sana ne yapcağını sormadım zaten askerler bayram diye her gün çarşıya çıkıyolar mı dedim kendi kendine söylenmişsin

Malum Ramazan geliyo sonra bayram olcak...Bayramda askerler hep çarşıya çıkıyolar mı napıyolar merak ettim hani izne gelmeyenler

Çıkıyolar tatlım kurban bayramında da çıkmıştı cihan.. hatta 2 gün çıkmıştı.. oraya özel mi bilmiyorum da 4 gündü bayram iki grup yapılmıştı bigün bi grup bi gün bi grup baya iyi gelmişti o çarşılar

Anladm canımmm içim buruldu düşününce her bayram ailesiyle girerdi bi tuhaf oldum

İnsan en çok böyle özel günlerde kötü oluyo ya.. 2 bayram var önümüzde hemde

Evett 2 bayram var ...artık bu son olsun ayrı gayrı ...bazen ben çok iyiyim mesela geçiyo işte diyorum bazen içimi bulutlar kaplıyo daha çok var diyorum nasıl geçicek diyorum...Şu an ki şafağım kendi adıma şu yazı bitirmek sanki sonrası düğüm gibi çözülcek ya da kendimi avutuyorum şöyle temmuz ağustos eylül bitsin Allahın izniyle

inş son olsun..
okudum diğer topiktede yazmışsın begümcm ya çok dalgalı bi süreç dimi.. bende öyleyim hatta şuanda tam o çökkün anlardan birindeyim nedense ..
hep hedefler koya koya bitecek bnde bak şu kış bi bitse diyodum bitti şimdi şu yaz bitse diyorum..
yaz bitince hepimiz rahatlıcaz.. bizim zaten bitmek üzere olucak sizde epey yol almış olcaksınız..günlerde uzun ya yazın zman yavaş geçyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…