canım yaaa benımkı ıyı gecıo sankı hatta çok cabuk gecıo gıbıme gelıo
yok canım hıc bısı bellı dııl sızın bısıler bell mııı
Ev olursa canım ben 2014 temmuz gibi evlenmeyi düşünüyorum rızada tabiki
olmazsa 2015 bz kendimiz alıcaz çnkü
hayırlısı canım ben umutsuzum mutsuuzumm 2014 te olmazsa hıc olmasın fıkrım suruyoo amann ne bılım zaten uc gun kus kaldık barıstık ama sankı formalıte ıcabı barıstık gıbı yanı ne tartısmayla ılgılı yada ne bılım barısma coskusu yasamadık
Canım şuann uzak olduğun için öyle geliyor gelince herşey değişcek bak görürsün
bilmiyorummm belırsızlık cok kotuu rıza sana net konusuo bellıkı planları vaz bızım hıc bı planımız yok karsımda net konusan bırı yok
gizemmm güzelim kavuştun dimiiiiii senn
ee nasıldı bakalım ilk karşılaşma..
cidden kızlar ara ara böyle bi kopukluk oluyor ama :26:
önümü goremiyorum dio hic bisi bilmiyorum nolucak nasil olucak dio
burdayim bebegimm
Oh oh ii cnm tutuomu oda Allah kabul etsinn. İyiyz cnm idare eder bu ara gergnm çok mehtaba 20 gn falan varda neblm ya istekszmym hissizmiyim halsizmiym bilmiorm hep ona patlıoum..oda bunaldı
Çok güzeldi tatlım..otogardan tek başıma karşıladim ya beklerken resmn bayilcktm heyecandan:)) otobüsü görünce napcagmi şaşırdım kosştum kapiya cikana kadr zor durdum :) cikti bi sarıldık o an dünya durdu zaten hepte öyle kalsaydi :)) sonra onlara gittik yemk yedik yine çıktık.hasret gidermeye çalıştik.kokusunu nasil özlemsm ya gözünün icine bakmayi ellerini of off hiç gitmeselerrr :). Bugnde birlikteydik denizden geldim bi saat oluyo .. Cok güzel şimdilk bakalm
Sen nasılsin tatlımmm..
evet tutuyor edacım.Amin canım hepimizinkini Allah kabul etsin..canım şimdi sana sanki gelmiycekmiş gibi geliyor dimi o yüzden böyle ama bir gelsin şöyle doya doya bir sarıl gör bak her şey yoluna gireceksıkma kendini aaaa
gizemmmm canım birden bizim karşılaşma feldi aklıma bak ayyyyne güzel tatlım yaa tadını çıkartın valla keşke hiç gitmeseler ama artık iyice az kaldı bak gitsinler ki bir daha geldiklerinde tam gelsinler hep bizimle kalsınlar sonra..
Aynen cnm ya canlı canlı sesini duymak bile lüksmüş gibi gelio ya..bakalm..geriliorm işte sebepsz
mehtap mı sıkıştırıyor acabaaaa
ger,lmekte çok haklısın canım yaa artık sabırlar azalıyorrr
Büyük iht öle cnm şafakta azalmıo ya deliricm yani
Valla bilmiorm Diyodum ki bundn 1 ay önce haziran bitsşn rahatlıcaz ölr veya böyle bitti ama mehtaba çok var mehtap bitse 175 gün falan kalıcak her türlü acaip zor ya..şu 20 gün bir geçsin bak nasıl azalıyor görüceksin canım ama umutsuz olmak yokkher zamanki gibi yine sabredicez..bak yarıyı geçtiniz artık askerlikte geri sayım sayılır
Valla bilmiorm Diyodum ki bundn 1 ay önce haziran bitsşn rahatlıcaz ölr veya böyle bitti ama mehtaba çok var mehtap bitse 175 gün falan kalıcak her türlü acaip zor ya..
Yarıladık ama hiç biley hissetmiyorum sevnç bile
bundan 1 ay önce haziran geçmiycek gibi geliyordu dimi ama bak bitti temmuzu bile yarıladık sayılır
457 nerdeeeee 175 nerde ama edacım yapmaaa böyleöylede olsa böylede olsa geçiyor zaman tamam bazen çok zor geçiyor ama bir şekilde geçiyor bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?