Kizlar varya ole sarilma gezme tozma diilde oturup sohbet etmeyi cok ozledim yaaaa
Yanicanım yakınmanın alemi yok..arada oluyor işte...
Sen nslsn cnmm
Kizlar varya ole sarilma gezme tozma diilde oturup sohbet etmeyi cok ozledim yaaaa
Sabır sabır..kız olmş sizinde baya ama bnmki bi 160 gün oldusabır azalıyor tabi edacım oluyor arada ama sürekli olmasında o kötüüzmek yok dimi amaa
iyiyim canım bende nolsun işte her zamanki gibi evdeyim günler geçsin diye bekliyorum..
gülşahcımmmm hiç sorma yaa daha 12 gün oldu ömer gideli ama bende özledim..
Aynen ben karşılıklı yemek yemeyi ama başta sarılmayı..
Hahah önce o gazı yaparsın sonra kknuşusunuz şekermhahaha aklima gecenki verdiginiz gaz ggeldii sarilma konusundaki
ben bole ciddi ciddi oturup dunya meseleleri hayat sartlari felan konusmayi ozledim
tabi sonradaa ahh hayatta neler var iste diip sarilmayi
Sabır sabır..kız olmş sizinde baya ama bnmki bi 160 gün oldu
şaka maka oldu edacım yaa bi şekilde geçiyor işte..ama 20 kaldı dimiiiiibunu düşün mutlu ol bence
Aynen öle cnm elimiz kolumuz bağlı tek çarşı kaldı die avutuorız
ohh ne güzel bak gelmeden yüzünü görebileceksin
Ilk gittikleri gunleri hatirlayinca bu safaklar hakkaten saka gibi gelio kizlar
Artık oda yetmio valla 2 haftada bir göruorm..bunada şükür gerçii ay star tv yi açın komedi bir prog var
Ilk gittikleri gunleri hatirlayinca bu safaklar hakkaten saka gibi gelio kizlar
görüyorsun ama canım bak biz 7 ay yüzünü bile görmedim..resmen ses vardı görüntü yoktuama çok şükür hepsi geride kaldı
bu günleri gelmek hayaldi gülşahcım resmen yaaagerçi şimdide senin şafağına gelmek hayal ama o günlerde gelicek daha bi inanıyorum artık
kızlarrrrrcok sükür sonunda denk geldkk yaa bikacımız nasılsnız
bizim içimzden cogu sey kopup gitmis arkadasım benmde karsımda herseyiyle kafasında planını yapan net bi insan var devamlı geleceğimizi düsünen evlenme meraklısı bi sevgilim var fakat benm içimden hicbisey gelmyor nedense...bilmiyorummm belırsızlık cok kotuu rıza sana net konusuo bellıkı planları vaz bızım hıc bı planımız yok karsımda net konusan bırı yok
Eda 50 nevsehirrrr gecen sen birlikte nevsehire gezmeye gitmistikkk ne guzeldii
kamilecim banada supriz oldu insallah bi problem cikmazda bbasa donmem
cerencim biz surekli whatsapp dan mesajlasioz ama senle denk gelemioz bebegim nasilsin
iyiyim bebeğim patlamıs mısır tıkınıyorum bende :) zaman geciriyoruz bi seklde tatlm hala tatildemisin sen?Ooo cerencm sahur bekliyorz senden naber naslsnn mehtap nasl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?