92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yanicanım yakınmanın alemi yok..arada oluyor işte...
Sen nslsn cnmm

Kizlar varya ole sarilma gezme tozma diilde oturup sohbet etmeyi cok ozledim yaaaa

sabır azalıyor tabi edacım oluyor arada ama sürekli olmasında o kötü üzmek yok dimi amaa
iyiyim canım bende nolsun işte her zamanki gibi evdeyim günler geçsin diye bekliyorum..

gülşahcımmmm hiç sorma yaa daha 12 gün oldu ömer gideli ama bende özledim..

Sabır sabır..kız olmş sizinde baya ama bnmki bi 160 gün oldu

Artık oda yetmio valla 2 haftada bir göruorm..bunada şükür gerçii ay star tv yi açın komedi bir prog var

Ilk gittikleri gunleri hatirlayinca bu safaklar hakkaten saka gibi gelio kizlar

görüyorsun ama canım bak biz 7 ay yüzünü bile görmedim..resmen ses vardı görüntü yoktu ama çok şükür hepsi geride kaldı

bu günleri gelmek hayaldi gülşahcım resmen yaaa gerçi şimdide senin şafağına gelmek hayal ama o günlerde gelicek daha bi inanıyorum artık

Haklsn tatlm Allah hiçbirimizi utandırmasn tamamına erdirsin..aynen plakalar geçio hemen bence

Eda 50 nevsehirrrr gecen sen birlikte nevsehire gezmeye gitmistikkk ne guzeldii

kamilecim banada supriz oldu insallah bi problem cikmazda bbasa donmem

cerencim biz surekli whatsapp dan mesajlasioz ama senle denk gelemioz bebegim nasilsin

bilmiyorummm belırsızlık cok kotuu rıza sana net konusuo bellıkı planları vaz bızım hıc bı planımız yok karsımda net konusan bırı yok
bizim içimzden cogu sey kopup gitmis arkadasım benmde karsımda herseyiyle kafasında planını yapan net bi insan var devamlı geleceğimizi düsünen evlenme meraklısı bi sevgilim var fakat benm içimden hicbisey gelmyor nedense...

Eda 50 nevsehirrrr gecen sen birlikte nevsehire gezmeye gitmistikkk ne guzeldii

kamilecim banada supriz oldu insallah bi problem cikmazda bbasa donmem

cerencim biz surekli whatsapp dan mesajlasioz ama senle denk gelemioz bebegim nasilsin

Vovv 50 mi suoperr plakalar hızlımı geçio sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…