92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlarrrrr cok sükür sonunda denk geldkk yaa bikacımız nasılsnız

Haklsn tatlm Allah hiçbirimizi utandırmasn tamamına erdirsin..aynen plakalar geçio hemen bence

aynen valla ceren yaaa ne zamandır konuşamıyoruz hiç.. sahuru bekliyoruz işte sen nasılsın

AMİNNN edacım yaa valla ara ara aklıma geliyor burda bi kaç arkadaşımız yaşadıkları korkmuyor değilim..inş geçer hemen banada tam tersi geliyor sanki iki rakamlılar hiç geçmiycekmiş gibi..

aynen canim bugun edayada soledim hic hevesim yok sanki nisanli diilim gibi
Vovv 50 mi suoperr plakalar hızlımı geçio sence?

bence cok hizli gecio canim daha dun sivastaydik 58 di yani o derece hizli

Eda 50 nevsehirrrr gecen sen birlikte nevsehire gezmeye gitmistikkk ne guzeldii

kamilecim banada supriz oldu insallah bi problem cikmazda bbasa donmem

cerencim biz surekli whatsapp dan mesajlasioz ama senle denk gelemioz bebegim nasilsin
benm whatsapp yok btnm yaa indiremedim bi ara aklmdaydıda:44: iyiyim bende nasl olıyım az kaldı mehtap bitiyo 4 gün sonra duygularım cok karmasık bilmiyorum:44:

Aynen cnm hayt bunyani Allah göstermesn Allah bozmasın ama ..o kadar emeğim çöpe gitsin istemem askerliği geçtm ona sene 5 sene olck yani..

evet denk gelemiyoruz bitanem topic uzun süredir böyle tıklanmamıstı heralde ölü gibi günlerdir kimse ugramıyo :44: bende neyi beklyorum bilmiyorum giriyim bi size bakıyım dedim cnmm sevgilin gitmis nasl hissediyosun kendini alısabildnmi balım

Eda 50 nevsehirrrr gecen sen birlikte nevsehire gezmeye gitmistikkk ne guzeldii

kamilecim banada supriz oldu insallah bi problem cikmazda bbasa donmem

cerencim biz surekli whatsapp dan mesajlasioz ama senle denk gelemioz bebegim nasilsin

Aynen cnm hayt bunyani Allah göstermesn Allah bozmasın ama ..o kadar emeğim çöpe gitsin istemem askerliği geçtm ona sene 5 sene olck yani..

inş çıkmaz canım yaa hem her şey tamam değil mi amaliyat konusunda :26:
aman eda ya Allah korusun valla ben düşünmek bile istemiyorum..bence düşünmeyelim yaa gece gece kötü enerjiyi üzerimize çekmeyelim dimi amaaaa

ameliyat konusu tamamda bitanem yeni bi komutan gelmis sen gidince yerine bakicak adam yok gitme bileti iptal ettir giderken ben alirim diomus ama bi ara küsmüstukya o zaman solemisti bende blof mu yapio acaba diyorum hicte sormadim yani ciddi bisi olsaydi bole rahat olmazdi heralde

bu arada davulcunun her sene urfali zeyno calmasndan biktim usandim yaaa

nasl gecti tatil iyi geldimi sekerim
Bilmem normaldi geçen sene 1 1.5 ay kalmştm yazlıkta bu sene az olu ama cnmda bişi yapmak istemiodu zaten garibim..mehtap sıkıştırıo

Haklsn cnm ya amann susalm

iyi yaptın canım yaa bende gündüzleri pek giremiyordum temizlik falan yaptık misafirler geldi biz bi yerlere gittik derken genelde geceleri giriyordum zaten gecede kimsecikler olmuyordu..ama sanırım ramazan boyunca böyle yoğun olucak
alıştım güzelim yaa ilk günler çok zordu ama nasıl alışırım nasıl geçicek yaz diye diye kendimi yedim durdum resmen ama sonra alıştım bir şekilde..12 gün oldu bile gideli..sizin mehtabın bitmesinede az kalmış sanırım sende durumlar ne alamde :26:

bu arada kızlarrr sinemden bi haber var mı nasıl?girmiyor hiç buralara

canini sıkıcak bisi mi oldu bitanem
cenk hic düzelmeyecekmis gibi geliyo canım olmuyo kör olan gözlerim iyice acıldı geçen gün yani 2 gün önce annesinin yanında bana beyinsiz gibisinden bi laf etti tam hatrlamıyorumda bisey anlatıyodu annesine bende lafa girdim yok öyle degil böyleydi dedim annesine cenk sen yanls anlatıyosun dedim o lafıma sinirlendi böyle dedi bende actım agzımı susamadım insanların yanında bana böyle konusma cenk seni kac kere uyardım dedim annesi dediki kızım ben kesinlkle hoslanmıyorum böyle konusmasından ben mutlumu oluyorum sanıyosun dedi sizinle bi alakası yok herkesin yanında yapmaya basladı falan dedim bundan sonra bende ailemin yanında sana bu seklde davranıcam nasl oluyomus görüceksin cenk dedim sonra gönlümü almaya falan calıstı canım burnumda yani olmuyo gülşah olmuyo.. seninki gibi davranmaya basladı konusma arasında mesela konusuyoruz kess lan suss olum falan diyo ardından espri yapıyo sözde aa pardon simdi sen bunada saygıısızlık yaptın der trip atarsın diyo off...

sinem iyi tatlim askeri gitti telefon goturdu onunda yogun bi dugun trafigi var o yuzden giremio galiba

Cnm sinem yazlıktaydı en son arada knşyrz whatsapptan ii oda

ayyy bu son cumlelerinde sanki benimkini anlattin cerenn insan tahammul edemiyo dimi

canım bilmiyorum zor yaa bana zor geliyor evciden evciye görüsmeye alısmıstım keske gelmeseydi diyorum canım yanıyo cünkü alıstım askerlk bitmis gibi geliyodu askere ilk göndereceğim zaman naslsam simdide öyleyim acıkcası :44:ins bende tez zamanda alısırım bi hava degisimi daha almayı düsünüyodu askerlk sonunda aldırmıycam hic gerek yok zor oluyo yaa

Son düzenleme:

olur mu hiç öyle şey yahu sağlık sonuçda dimi ama..bencede meraklandırmak için söylemişitr belki canım..böyle bir durum olsa şimdi mutlaka söyler bncede hatta halletmek için elinden geleni yapardı

ayy ben hiç ne çalıyor acaba diye dinlemedim yaa dur bakalım diyliycem bu gece..sürekli aynı davulcu çalıyor sanırım

Bilmem normaldi geçen sene 1 1.5 ay kalmştm yazlıkta bu sene az olu ama cnmda bişi yapmak istemiodu zaten garibim..mehtap sıkıştırıo

Haklsn cnm ya amann susalm
askerin ordayken o haldeyken hic icinden gelmiyor dimi tatl yaptıgındanda hicbisey anlamıyosun zaten:44: 20 günmü kaldı sizin az kalmss bitanem bikac hafta zaman cok yavas geciyor ama geciyor yani biseklde gelince yapacaklarınızı düsün simdiden hayaller kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…