Ynen öle cnm havuza giriorm sonra knuşuorz o gitmiş mahkumlarla uğtaşmş bu sıckta neblm ya..zevk alamadm.eylül gbi giderm yne aynen geçmio mehtap yaklaştıkça..askerin ordayken o haldeyken hic icinden gelmiyor dimi tatl yaptıgındanda hicbisey anlamıyosun zaten:44: 20 günmü kaldı sizin az kalmss bitanem bikac hafta zaman cok yavas geciyor ama geciyor yani biseklde gelince yapacaklarınızı düsün simdiden hayaller kur
tahammülüm yok artık saklamadım duygularımı söyledim yüzüne karsı seninle bi geleceğimiz yokk ben seninle evlenmek istemiyorum dedim bi iki tartısmamız oldu kustum yüzüne içimdekileri cok sasırdı varya baya sasırdı bunları duyduktan sonra ben biliyorum cok güzel bi gelecek bizi bekliyo cok mutlu edicem seni falan demeye basladı hergün ama hergünn bana gelecek planlarından bahsediyo gülsah 1 tanesini dinliyosam serefsizim yaa o kadar sogudumki o kadar bıktımki söyledikleri umurumda bile değill cünkü değismiyo biliyorum degismiycekde söylediği sözler benim kaldırabileceğim sözler degil umudum yok ona karsıayyy bu son cumlelerinde sanki benimkini anlattin cerenn insan tahammul edemiyo dimi
askerin hala yogunmu canım alt devrelerimiz falan geldi yaa rahatlamadımı hicYnen öle cnm havuza giriorm sonra knuşuorz o gitmiş mahkumlarla uğtaşmş bu sıckta neblm ya..zevk alamadm.eylül gbi giderm yne aynen geçmio mehtap yaklaştıkça..
askerin hala yogunmu canım alt devrelerimiz falan geldi yaa rahatlamadımı hic
sinem iyi tatlim askeri gitti telefon goturdu onunda yogun bi dugun trafigi var o yuzden giremio galiba
Cnm sinem yazlıktaydı en son arada knşyrz whatsapptan ii oda
canım bilmiyorum zor yaa bana zor geliyor evciden evciye görüsmeye alısmıstım keske gelmeseydi diyorum canım yanıyo cünkü alıstım askerlk bitmis gibi geliyodu askere ilk göndereceğim zaman naslsam simdide öyleyim acıkcası :44:ins bende tez zamanda alısırım bi hava degisimi daha almayı düsünüyodu askerlk sonunda aldırmıycam hic gerek yok zor oluyo yaa
bizim cenklerinde orda alt devreden en fazla 1 2 kisi geliyo koca bölük 40 asker biliyomusun gelen ya firarda yada hava degisimindeymisYok bebeğim rahatlama yok orda alt dvreden asker 1-2 tane gelio.. Herkes eşiy iş yapıo mesela geçen gümüşhaneyegitti göreve sabah 5 te çıktılar gece 2-4 nöbet tuttu baya zor teskere alana kadar böle
evet canm alısıcam biliyorumtamam kızlar selam söyleyin gelsin artık buralara
banada hiç gitmiycekmiş gibi geliyordu ceren yaa nasıl göndericem takrradan diye dolanıp duruyordum hep ama Alllah işte bir şekilde sabrını veriyor alışıyorsun güzelim..sende daha fazla üzme bak kendinigidicek ama geri gelicek Allah'ın izniyle..evciye geliyor nasılsa bencede keyfiye gerek yok tam alıştım diyosun hoppp başa sarıyorsun dimi ama
bizim cenklerinde orda alt devreden en fazla 1 2 kisi geliyo koca bölük 40 asker biliyomusun gelen ya firarda yada hava degisimindeymis
canım hala seviyorum sevgim bitmiyo onca sey yapmasına ragmen zaten biticek olsa ask olmazdı insanlarr bu kadar cileyi yasamazdı bosa, bırakamıyorumki eda yapamıyorum birde kendime yakıstıramıyorum askerdeki insanı terkedip gitmeyi ben böyle bi insan degilimAman ne mantıklı ki orada...cnm bu arada okudumda yine sorun ne madem gelecek planları yapıo nişanlısınz evlenmek istemiorm diosn nir devm ediosn ki yani sinirdendr dedklern bnce sevmesen onca sene katlanamazn
evet canm alısıcam biliyorumsuanki düsüncem böyle onu üzmeden kırmadan hava degisimine gelmemesini söyliycem izinde kullanmayalım diycem alınıyo bazen yanls anlyo laflarımı o yüzden söyleyemiyorum biliyomusun:44: ömer alıstımı canım tekrar birliğe ona daha zor gelmstr tabi mızmızlanıyomu
Benmki cok alıngan hep anlamak istediğini anlar ins düzelir sagol canm cenkte aynı askerdeyken ceren dediklerini yapınca dısarı cıkmayınca gayet sakin bi insan bi dısarı cıkıyım yarım saat sonra küplere biniyo hadi eve diyeankıyorum canım ama yanlış anlamasına gerek yok sen güzelce nedenlerini anlatırsın bi sorun çıkmaz inşokudum ayrıca canım bazı sorunlar yaşıyormuşsunuz onlarıda en kısa zamnda geri bırakırsınız inş..
alıştı canım alıştı o mızmızlanmalar olmaz mı hiç..ama kamile onun dediklerini yapınca çok gezmeyince hiç bi sorun olmuyor şeker gibi oluyor o zman
Benmki cok alıngan hep anlamak istediğini anlar ins düzelir sagol canm cenkte aynı askerdeyken ceren dediklerini yapınca dısarı cıkmayınca gayet sakin bi insan bi dısarı cıkıyım yarım saat sonra küplere biniyo hadi eve diye
Gülşen burdamıısn nslsn cnm
önümü goremiyorum dio hic bisi bilmiyorum nolucak nasil olucak dio
Çok güzeldi tatlım..otogardan tek başıma karşıladim ya beklerken resmn bayilcktm heyecandan:)) otobüsü görünce napcagmi şaşırdım kosştum kapiya cikana kadr zor durdum :) cikti bi sarıldık o an dünya durdu zaten hepte öyle kalsaydi :)) sonra onlara gittik yemk yedik yine çıktık.hasret gidermeye çalıştik.kokusunu nasil özlemsm ya gözünün icine bakmayi ellerini of off hiç gitmeselerrr :). Bugnde birlikteydik denizden geldim bi saat oluyo .. Cok güzel şimdilk bakalm
Sen nasılsin tatlımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?