- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Şaka yaptım zaten canım sıhatler olsunahh ahh zaman bir hızlı geçse sorun olamayacak ama işte napalım artık öylede böylede bir şekilde geçircez canım..
bu arada duşa girmem gerekiyordu kız gitmemin senle alakası yok demek bak böyle deme
Bayramdan önce yanında ozaman askerin canım hadi gözün aydın17 -18 gün sora cnm iznimiz tüm izni kullanıorZ tek seferde uzak oldugundn
Şaka yaptım zaten canım sıhatler olsun
hg cnm ceptn yazıorum kbkma gec oluo sahurumu bekliosnnburadayım tatlımm geldimmmm
Bayramdan önce yanında ozaman askerin canım hadi gözün aydın
hg cnm ceptn yazıorum kbkma gec oluo sahurumu bekliosnn
Oh çok iyi yaptın tatlım zaten sıcakta en iyi rahatlama yöntemi duş almak hangi şeirdesin sen canım ben adanadayım ve burası gündüzleri alev alev yanıyorteşekkür ederim canım rahatlayı geldimçok sıcak yahu..
Amin canım tüm yarenlerin inşallahAynn cnm 31 temmuzda burd inş darısı başına
Oh çok iyi yaptın tatlım zaten sıcakta en iyi rahatlama yöntemi duş almak hangi şeirdesin sen canım ben adanadayım ve burası gündüzleri alev alev yanıyor
Amin canım tüm yarenlerin inşallah
Hemde nasıl sıcak klimasız durulmuyor sizin oralar güzel yine ankara dahada iyi tabiadana mı oo orası daha sıcak olur tabii..şu an manisadayım tatlım ben kışında ankarada okul için
Hemde nasıl sıcak klimasız durulmuyor sizin oralar güzel yine ankara dahada iyi tabi
Benimden senden kalır yanım yok vallasıcaklıkla birlikte nem var berbat bi şey ama ogündüzleri burasıda öyle tatlım yaa..zaten ramazan diye çıkmıyorum evden yoksa çıksam bayılıp kalırım bi yerlerde sıcaklık ramazan derken ev kuşu oldum anlıycan
Benimden senden kalır yanım yok vallabende oruçlu olunca çıkamıyorum dışarı malum buralarda nem fazla adamı felç eder bu sıcaklar Hakkımızda hayırlısı kamilecim
Valla öyle canımen iyisi o ama yapışcak başka bir şey yokamin tatlımm..
Valla öyle canımneyse ben çıkıyorum canım savuru hazırlayacağım teşekkür ederim sohbet için görüşürüz yine dikkat et kendine kamilecim
Cerencim cok uzuldum ne desem bilemedim hakkaten cok ayip etmis iste erkekler hep boyle bence hic arayip sorma eminim pisman olucaktir.seni yolda birakmasi ve kuzenine aratmasi cok sacma gercekten kac dogumluydu seninki kiz
92 dogumlu canım aramaz sanmıyorum bende aramıyorum bakalım nolucak
iyiyi canım evde pinekliyorum tüm gün
CERENCİMM okudum ve çok şaşırdım canım noldu size böyle..çok sinirlisin çok kızgınsın biliyorum canım ama biraz sakin olmaya çalış..ayrılık o kadar kolay değil ki dilinle bitti desen bile kalbin dinlemez seni..cenki en çok sen biliyorsun sen tanıyorsun..bi şekilde konuşsan bizi bitiriyorsun bak deyip bi şeylerin farkına varmasına yardımcı olsan..çocuk mu canım o da..gecenin bi yarısı seni yolda bırakmak ne demekmehtabın bitiyor olmazı mı bu kadar sinirli yapıyor acaba sizi:26:
ay nie bole yapio bu cocuk ceren ya bi tahminin varmi
bilmiyorum canım cenk hep kafasına göre yasamayı seven, kendi yaptıklarını dogru sanan bi insandı hic degismedi son zamanlarda ben üzerine cok gittim oda dayanabildiği kadar dayandı ama olmadı ben biliyodum bi yerde kopacagımızı dün benim msjlarıma tlfnlarıma cvp vermemesi onun cok ciddi ayrılıgı düsündüğünü gösteriyo cvp vermediği zamanlarda biz 15 20 gün ayrı kalıyoruz her defasında ordan biliyorum. ama yaklasık 1 yıldır yüzüğü taktıgımızdan bu yana hic böyle cvp vermemezlik yapmamıstı
canim yuzugu verme konusunda bisey diyemicem ama verme bence ayrilsan bile gelmesini bekle babasiyla baslamadinki onla bitiresin nolursa olsun seni yolda birakip gitmesi cok yanlis iki gun sonra evlenincede birakip annesinin evinemi gidicek bide evlerinde ole davranmasida kotu herseyi gectim sen misafirsin cagatay bana ole dese bi daha adimimi atmam o eve zaten o andada ceker giderdim sen kendinde hata goruosun ama bi erkek olarak yapmamasi gereken seyleri yapmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?