92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ahh ahh zaman bir hızlı geçse sorun olamayacak ama işte napalım artık öylede böylede bir şekilde geçircez canım..
bu arada duşa girmem gerekiyordu kız gitmemin senle alakası yok demek bak böyle deme
Şaka yaptım zaten canım sıhatler olsun

Oh çok iyi yaptın tatlım zaten sıcakta en iyi rahatlama yöntemi duş almak hangi şeirdesin sen canım ben adanadayım ve burası gündüzleri alev alev yanıyor

Amin canım tüm yarenlerin inşallah

adana mı oo orası daha sıcak olur tabii..şu an manisadayım tatlım ben kışında ankarada okul için

Hemde nasıl sıcak klimasız durulmuyor sizin oralar güzel yine ankara dahada iyi tabi

sıcaklıkla birlikte nem var berbat bi şey ama o gündüzleri burasıda öyle tatlım yaa..zaten ramazan diye çıkmıyorum evden yoksa çıksam bayılıp kalırım bi yerlerde sıcaklık ramazan derken ev kuşu oldum anlıycan

Benimden senden kalır yanım yok valla bende oruçlu olunca çıkamıyorum dışarı malum buralarda nem fazla adamı felç eder bu sıcaklar Hakkımızda hayırlısı kamilecim

Valla öyle canım neyse ben çıkıyorum canım savuru hazırlayacağım teşekkür ederim sohbet için görüşürüz yine dikkat et kendine kamilecim

ne demek canım her zaman buralarda oluyorum genelde bende..tamam canım afiyet olsun şimdiden..sende çok dikkat et kendine..görüşürz..öptüm

Cerencim cok uzuldum ne desem bilemedim hakkaten cok ayip etmis iste erkekler hep boyle bence hic arayip sorma eminim pisman olucaktir.seni yolda birakmasi ve kuzenine aratmasi cok sacma gercekten kac dogumluydu seninki kiz

92 dogumlu canım aramaz sanmıyorum bende aramıyorum bakalım nolucak

bitanem benim kendi icimde halledemediğim sorunlar birikiyo birikiyo patlıyorum benim triplerim ayrı, yazık 1 aydır hava degisimine geldi geleli tribimi cekiyo bigün yeter demedi onada hak veriyorum simdi kac kere arkadaslarının yanında tersledim ki onun hic hoslanmadıgı bisey hep alttan aldı yanmda oldu dünde dayanamadı patladı oda hava degisimi bitiyo ya bu sebepten cok gergin hersey bi araya geldi iste sunu biliyorumki hayatta aramaz o bende daha aramam bilmiyorum sanki bitti gibi geliyo
ha birde kızlar gittiği günün ertesi günü babasına yüzüğü versem mi acaba giderken falan aramazsa cok zoruma gider cünkü kafam karmakarısık ne düsünceğimi bilmiyorum

ay nie bole yapio bu cocuk ceren ya bi tahminin varmi

bilmiyorum canım cenk hep kafasına göre yasamayı seven, kendi yaptıklarını dogru sanan bi insandı hic degismedi son zamanlarda ben üzerine cok gittim oda dayanabildiği kadar dayandı ama olmadı ben biliyodum bi yerde kopacagımızı dün benim msjlarıma tlfnlarıma cvp vermemesi onun cok ciddi ayrılıgı düsündüğünü gösteriyo cvp vermediği zamanlarda biz 15 20 gün ayrı kalıyoruz her defasında ordan biliyorum. ama yaklasık 1 yıldır yüzüğü taktıgımızdan bu yana hic böyle cvp vermemezlik yapmamıstı

canim yuzugu verme konusunda bisey diyemicem ama verme bence ayrilsan bile gelmesini bekle babasiyla baslamadinki onla bitiresin nolursa olsun seni yolda birakip gitmesi cok yanlis iki gun sonra evlenincede birakip annesinin evinemi gidicek bide evlerinde ole davranmasida kotu herseyi gectim sen misafirsin cagatay bana ole dese bi daha adimimi atmam o eve zaten o andada ceker giderdim sen kendinde hata goruosun ama bi erkek olarak yapmamasi gereken seyleri yapmis

bu ayrılık bi süre belli bi zaman lazım bize gülsah yoksa düzelmiycez belkide yoklugunu biraz hissetmem lazım onunda benm yoklugumu anlaması lazım olmuyo debelenip duruyoruz,son zamanlarda cok sabretti bana karsı bunun farkındayım ama kendi hataları kendi yaptıkları beni bu hale getirdi bunu kendisi bi türlü kabullenmiyo.. kafam öyle karısıkki, msjdada yazdım biliyomusun dün, ben bide seninle yuva kurmayı bekliyodum ne körmüşüm cocuguna bile sahip cıkamazsın sen falan filan sıraladım öyle. zoruma gidiyo abi yaa gece gece isyana baglamakta istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…