92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Cerencm sende keşke o kadar üstüne gitmeseyn bak patlamış işte...ve yüzğğ sakına verme babasına öyle sey mi olur ya cpk ayıp ve saçma olur zaten barışırsınz bence cnm ya

kızlar nasılsınz askerleriniz nasıll 7 ay a dusmussunz bile ne guzell yaaaaa
darisi basımıza

Selaam fıstık,biz iyiyz çok şükür askerim de iyi,oruç tutuyo yavrum o yüzden halsiz halsiz dolanıyo çocukcağz yazık.Seninki nasıl rahatı keyfi yerinde mi? Sorma ben hiiiç inanamıyorum şafağıma,şükürler olsun bugünümüze.Deseler inanmazdım ama geçiyomuşş gerçekten.Gerçi daha çok yol var ama olsun

Cerencim kızlar da demiş gerçi,ayrılık kelimesi bile çok kötü.. telefonu açmasa msjına cevap vermese dahi siz nişanlısınız hemen patt diye ayrılık olmaz öyle.Ne güzel yakınsınz bak kıymetini bilin kavga etmeyin,hele ayrılığı aklınıza bile getirmeyin.Her ilişkide kavga olur önemli olan çözebilmek.Ayrılık en son çare ..

Eee madem riske atmamak için izni düşemiyorum ben de mazeret iznini düşerim nasıl olsa o 3 günü kullandırmıcaklarmış olağanüstü bişi olmadığı sürecee yaşasın şafak 157 !

benımkıde oruc tutuyo cnm halsızlık yorgunluk bıyandan devam edıyo evet gecıyo gercektenn
amaa sen cok var deme biz napalimm ne guzel darisi başimizaaaa

kızlar bilmiyorum kafam cok karısık.. dün aksam anneme ortamda tanstıgı bi kadın fal bakmıs benimle ilgili bi yüzük var fakat baska biriyle olacak gibisinden falan demis allah allah sasırdım kadın ne dediyse cıkmıs kızlar paralı bakıyomus zaten babamı aile sorunlarını hep bilmis kadın kardesime de fal bakms onunda cogu seyini bilmis cok iyi diyolar bugün bende gidip baktırıcam dermanımızı fallarda arıyoruz tövbe yarabbim sen affet su mübarek günde

Son düzenleme:
Ay bebegm fala mı inanıyorsun ben zamannda aşırı inanıodm akıllandm

canım sen neden öyle tersledin ki?kızdığın bir ortam mı vardı?sanırım ikinizde baya dolmuşsunuz ama tatlım bu öyle yüzüğü çıkarmayla biticek bi şey değil ki.hem kızlarda demiş bencede yüzüğü babasına verme..ben her zaman ne olursa olsun yüz yüze konuşma taraftarıyımdır..biz ilişkimizi telefonla ya da annesinin babasının isteği üzerine başlamadık ki onlarla bitsin..bence al karşına askere gitmeden güzelce konuşun canım..merek ettim carencim ya siz ne kadar birliktesiniz ne kadar nişamlısınız?
inşallah en kısa zamanda çözüm yolu bulursunuz tatlım..

kızlarr bu arada salı günü ablam hastahaneye yatacak.hamilede bebeğimiz olacak inşallah
şimdilik her şey yolunda sezaryanla olacağı için sonuçda amaliyat gibi olacak o yüzden azda olsa korku var tabi..sizde dualarınız eksik etmeyin olur mu?

Aa teyze miı oluyorsunn.hayırlı olsun cnmm.artık sezeryan çok kolay herkesnoluo cnm korkmayın Allahn izniyle..tabiki edermm cnmm

Aa teyze miı oluyorsunn.hayırlı olsun cnmm.artık sezeryan çok kolay herkesnoluo cnm korkmayın Allahn izniyle..tabiki edermm cnmm

evet tatlım ikinci kez teyze olacağım ama ilkmiş gibi heycanlıyım insan bi tedirginlik oluyor canım yinede..

Son düzenleme:
Güzel teyzecik Allahım sağlıklı şekilde kucağınıza almanızı nasip eder inşallah moral çok önemli siz panik yaparsanız annede yapar canım benimde 8 aylık yiğenim ben ilk defa 8 ay önce teyze oldum çoook güzel bir duygu onu ilk gördüğümde ağlamıştım darısıda sana olsun canım

amin tatlımmm..aslında herkes sakin gibi ama işte bi tedirginlik var yinede garip bi duygu yahu Allah bağışlasın canım yiğenini nasıl tatlıdır şimdi..normalde ben alışkınım canım ilk yiğenim değil 2. teyze oluşum ve 3 kerede hala oldum evin en küçüğü olunca her şeyi görüyorsun ama ne olursa olsun sanki ilkmiş gibi heycanlı oluyor insan..

Tedirğinlik çok oluyor canım ama ikisine sağlıklı görünce rahatlıyor insan çok tatlı yiğenim herşeyi onunla öğreniyoruz diş çıkarıyor şimdi birde kıskançlıklar başladı ooo hiç sorma ama maşallahsen benden kat kat kıdemlisin ben hala olamayacağım ama teyzelikle idare edeceğim artık.Bence evin küçüğü olmak iyi deneyim kazanıyorsun

her halleri çok tatlılar ama anammm huysuzluk dönemi desene Allah sabır versin tatlım ama uğraşması bile çok çok güzel büyüdüklerini görünce inanamıyor insan..hemde ne deneyim selencim hem en küçüğü hemde kazandibi olunca böyle oldu işte ama iyi ki de olmuş diyorum yaa çok güzel bi duygu

Allahım hepsini korusun ve mutlu huzur dolu seneler versin canım onlar sayesinde gençleşiyoruz

Kamilecim gozunuz aydinn canimm Allah anali babali buyutsun Ablanada gecmis olsun dualarimiz sizinle

Hemde nasıl varya bizimki şuan çok fena deneyimlerin en büyüğünü yaşıyorum arada dişlerini benim üzerimde test bile ediyor

Kamilecim gozunuz aydinn canimm Allah anali babali buyutsun Ablanada gecmis olsun dualarimiz sizinle

şimdi iyi günlerin canım biraz büyüsün gör bak..biz ne kavgalar ediyoruz çok cadı oluyorlar her şeye cevap veriyorlar bir görsen ama insan bir gün görmeyince çok özlüyor onlarsızda olmuyor..

Gülşahcım çok teşekkür ederim tatlım..inşallah sorunsuz bir şekilde sağ salim bunuda atlatırız..nasılsın güzelim bu arada.askerin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…