92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hemde nasıl özledim varya yayladalar maceralarını hergün tlfonla dinliyorum içim gidiyor

amin canımmm seni bilmem ama benim daha çok yolum var güzelim orası kesin
Çocuğu bilmiyorum ama evlilik için askerim gelince çok uzatmamayı düşünüyoruz geldiğinde 4.5 sene olmuş olacak beraberliğimize daha fazla ayrı kalmak istemiyoruz yeterince yıprandık zaten bu askerlik süresince Allah herşeyin hayırlısını versin öncelikle kamilecim

inşallah her şey istediğiniz gibi olur canım.sizde uzun soluklu ilişkilerdenmişsiniz biz askerden sonra 2,5 yıllık olacağız daha asıl sorun benim okulum tabi 2 sene daha okul var canım o yüzden daha uzun yolumuz..tabi ki de her şeyin hayırlısı başka engel yoksa uzatmanın bi anlamı yok kesinlikle

Öyle oldu canım.Amin bakalım işte bir gelsin işine girsin hemen düşünüyoruz kısmetse.

Ay bebegm fala mı inanıyorsun ben zamannda aşırı inanıodm akıllandm
inanmak demeyelimde öyle ortamlarda denk geldiğimde meraklanıp baktırıyorum canım ama harbi bilende var simdi nasl oluyo ictiğin kahve beynindekileri nasl yansıtıyo hala anlams degilim ama :44: kadın bugün herseyi gördü yaa baktırdım fal yuh dedim yaa oturdum karsısına sen cok kıskancsın bu cocugun üstüne bu kadar gelme erkek bu kadar sıkılmaz dayanamıycak hale getirmissin cocugu arkasına bakmadan kacmıs diyo kadınla ilk oturmam beni ve ailemi tanımaz etmez nasl bildi hayret ettim.. yalnız sey dedi suan birbirinize sırtınız dönük bi süre sonra tekrar görüsmeniz olucak o gelicek sen istemiyceksin soguyosun bu cocuktan dedi bu insanla evlenmiyceksin evlendiğin kişi tokat dısında olucak ve cok mutlu bi evliliğin olucak dedi benim gözlerim bi doldu sindiremedim bu lafları ondan baskasını düsünmek falan.. midem kalktı yaa tamam sogudukda baskasına gidecek kadar degil yani...
birkac şeyi bilemedi ama herşeyi 4 4lük bildi diyemiycem cenk evlilikten korkuyomus bana iyi bi gelecek verememe endişesi varms falan filan dedi oysaki yok öyle biseyy ben evlilikten kacıyorum cocuk imkanı olsa bugün evlencekk
öyle yani kadın hic rahatlatmadı beni bi baskasıyla evlilik falan aman yarabbi
al bitanem bak yazmıstım alıntı yaptım. biz yüzyüze konusup bitirebilen insanlardan degiliz kamilecim olmuyo yani gel desem msjlarıma cvp vermeyen adam yine gelmez yüzüğü vericeğimi söylesem hic gelmez onuda biliyorum off vermekte istemiyorum yüzüğü vermiycem vazgectim babasının yüzüne bakamam bidaha barısırsak falan. 4 yıl 1 ay oldu birlkteliğimize, aile arasındada söz yapmıstık gecen yıl haziranda canım.. tsk ederim insallah hayırlısı neyse o olur zamana bıraktım artık
bu arada bebişiniz mi geliyo yeriim Allah analı babalı büyütsün bitanemm dualarım sizinle

Cerencm bazı şeyleri tuttturabilirler geçmişi ama geleceği bilemezler bence hiiiççç etkilenme cnmm
Bencede bize vurmaz cerencm

benımkıde oruc tutuyo cnm halsızlık yorgunluk bıyandan devam edıyo evet gecıyo gercektenn
amaa sen cok var deme biz napalimm ne guzel darisi başimizaaaa

Tutma istersen dedim ben de ama zaten çok bi şey yemediği için tutsun napalım o halinden memnun Ahh ahh doğru söylüyosun canım ama biz de o rakamları gördük,bu günler şükürler olsun siz de gelceksiniz peşimizdenn

Kamilee yavrumm allah analı babalı büyütsün bebişinizi,ben en büyük olduğum için daha teyze hala aşamasına geçemedim anca kuzenlerimle idare ediyoruum

Cerencm bazı şeyleri tuttturabilirler geçmişi ama geleceği bilemezler bence hiiiççç etkilenme cnmm
Bencede bize vurmaz cerencm

9aya düşse bi de bize vursa karardan hemen sonraki gün gelcekler o zman yihauahha tabiki böyle bi şey imm-kan-sız.Dediğn gibi edacm hiiiç ümitlenmeyelm bi kez dha böyle bi şey olmuştu olmaynca üzülmüştük,ne kadar bilsek de olmayacağını bi umut işte..

Bu arada nerdesinz kızlarrr aaaa...

evet canım o yuzden sızde bıan önce bıtırınde zaman bıze geçsin biraz :))

Oo 2 dimi doğru yeğenin vardı anaokuluna mı gidiodu hatta haklsn cnm hayırlısı olsunn

edacımmm ben hiç ihtimal vermiyorum tatlım böyle bir şey olacağına ama yinede hayırlısı tabiii..evet güzelim anasınıfına bitirdi birinci sınıfa başlıyacak bu sene kuzum benimmm

cerencimmm anladım canım en iyisini yapmışsın zamana bırakmakla bir şekilde yoluna girer bence..ayrıca yüzüğü vermemek bencede en mantıklısı zaman gösterir zaten ne olacağını bu arada falcıya gitmişsin bencede çok inanma böyle şeylere edanın dediği gibi geçmişi biliyorlar sadece (nasıl olduğunu anlamış değilim) her şeyin hayırlısı güzelimm..evet canım saatler kaldı büyük buluşmaya çok teşekkür ederim ..

mervecimmm çok teşekkür ederim canım valla en küçük olmanın getirdiği avantajlardan biri daha her şeyi küçük yaşda tadıyorsun resmen..

Günaydınnn herkese dicemde sanki kendi kendime konuşuyor olucam cerenn var mı bir gelişme?? Girince yazz

büyük bi gelsme yok bitanem dün annemi hastaneye götürdüm hastane hemen cenklerin evlerinin orda, işimizi bitirdik duraga gectik dolmusa binip eve gecicez baktım dedesi geliyo evlerinin ordan(sülale topluca yasıyolar 4 5 apartman yanyana) beni gördü gülümsedi falan yanına gittim napıyosun dede falan öyle konusuyoruz carsamba geliyosun dimi dedi ta geçen haftadan sözlesmistik babannesi tokat kebabı yapar topluca benide cagırırlar falan benmde canım babannenin eriştesinden çekmişti kadıncagız gel carsamba cenkle sana yapıyım demisti bende tamam dedim falan.. dedesine cenkle aramız yok suan gelemeyebilirim falan dedim olurmu oyle falan dedi hatun nenende cok kızıyo cenke üzme kızımıı diyo falan dedi yapcak bsey yokk dedim kestrip attım aramız yok diyorum eve ugradınmı cenkin yanına falan diyo hala adam. Öyle bi caktırmadan lafı dolandırarak cenkin nerde oldugunu sordum verdiği cevaptan evde oldugunu anladım yani öyle tahmin ediyorum
yarın cenkin beni cagırmıycagını adım gibi de biliyorum beklemek istemiyorum ama gözüm hep telefonda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…