- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Hemde nasıl özledim varya yayladalar maceralarını hergün tlfonla dinliyorum içim gidiyorşimdi iyi günlerin canım biraz büyüsün gör bak..biz ne kavgalar ediyoruzçok cadı oluyorlar her şeye cevap veriyorlar bir görsen ama insan bir gün görmeyince çok özlüyor onlarsızda olmuyor..
Gülşahcım çok teşekkür ederim tatlım..inşallah sorunsuz bir şekilde sağ salim bunuda atlatırız..nasılsın güzelim bu arada.askerin nasıl?
Hemde nasıl özledim varya yayladalar maceralarını hergün tlfonla dinliyorum içim gidiyor
Allahım eksikliklerini göstermesin canım yaa Bizlerede versin öyle güzel evlatlartelefon konuşmaların baş kahramanları onlar
Allahım eksikliklerini göstermesin canım yaa Bizlerede versin öyle güzel evlatlar
Çocuğu bilmiyorum ama evlilik için askerim gelince çok uzatmamayı düşünüyoruz geldiğinde 4.5 sene olmuş olacak beraberliğimize daha fazla ayrı kalmak istemiyoruz yeterince yıprandık zaten bu askerlik süresince Allah herşeyin hayırlısını versin öncelikle kamilecimamin canımmmseni bilmem ama benim daha çok yolum var güzelim orası kesin
Çocuğu bilmiyorum ama evlilik için askerim gelince çok uzatmamayı düşünüyoruz geldiğinde 4.5 sene olmuş olacak beraberliğimize daha fazla ayrı kalmak istemiyoruz yeterince yıprandık zaten bu askerlik süresince Allah herşeyin hayırlısını versin öncelikle kamilecim
Öyle oldu canım.Amin bakalım işte bir gelsin işine girsin hemen düşünüyoruz kısmetse.inşallah her şey istediğiniz gibi olur canım.sizde uzun soluklu ilişkilerdenmişsiniz biz askerden sonra 2,5 yıllık olacağız dahaasıl sorun benim okulum tabi 2 sene daha okul var canım o yüzden daha uzun yolumuz..tabi ki de her şeyin hayırlısı başka engel yoksa uzatmanın bi anlamı yok kesinlikle
Öyle oldu canım.Amin bakalım işte bir gelsin işine girsin hemen düşünüyoruz kısmetse.
evet tatlım ikinci kez teyze olacağım ama ilkmiş gibi heycanlıyıminsan bi tedirginlik oluyor canım yinede..
inanmak demeyelimde öyle ortamlarda denk geldiğimde meraklanıp baktırıyorum canım ama harbi bilende var simdi nasl oluyo ictiğin kahve beynindekileri nasl yansıtıyo hala anlams degilim ama :44: kadın bugün herseyi gördü yaa baktırdım fal yuh dedim yaa oturdum karsısına sen cok kıskancsın bu cocugun üstüne bu kadar gelme erkek bu kadar sıkılmaz dayanamıycak hale getirmissin cocugu arkasına bakmadan kacmıs diyoAy bebegm fala mı inanıyorsun ben zamannda aşırı inanıodm akıllandm
canım sen neden öyle tersledin ki?kızdığın bir ortam mı vardı?sanırım ikinizde baya dolmuşsunuz ama tatlım bu öyle yüzüğü çıkarmayla biticek bi şey değil ki.hem kızlarda demiş bencede yüzüğü babasına verme..ben her zaman ne olursa olsun yüz yüze konuşma taraftarıyımdır..biz ilişkimizi telefonla ya da annesinin babasının isteği üzerine başlamadık ki onlarla bitsin..bence al karşına askere gitmeden güzelce konuşun canım..merek ettim carencim ya siz ne kadar birliktesiniz ne kadar nişamlısınız?
inşallah en kısa zamanda çözüm yolu bulursunuz tatlım..
al bitanem bak yazmıstım alıntı yaptım. biz yüzyüze konusup bitirebilen insanlardan degiliz kamilecim olmuyo yani gel desem msjlarıma cvp vermeyen adam yine gelmez yüzüğü vericeğimi söylesem hic gelmez onuda biliyorum off vermekte istemiyorum yüzüğü vermiycem vazgectimmehtapmı kaldı kuzum bitiyo 3 4 güne.
Ben beni sinemaya veya bi baska yere davet edipte ekmesinden hic hoslanmıyorum eda oda sık sık yapar bunu zaten barut gibiyim ne yapsa büyütüp catıyorum dünde büyüttüm iyice sinemaya davet ediyo 2gün önceden o gün geliyo ekiyo neymis isleri varms dün 5 6 saat carsıdaydı biz sinemaya gitmeden önce halletseydi banane ya haksızmıyım eda ama kac gündür gezelim diyorum 2 3 gün oldu tamam tamam diyo hep ekiyo adam gibi bulusamıyoruz zaten evine gidiyorum sabahtan, taa aksama kadar napıp edip evde pinekliyo anca yatıyo surat yapıyorum daraldım cıkalım diye sonra haklıymıs gibi bide bana cırlıyo yeter ama bi huzur vermiyosun evimde bile diken üstündeyim cagırmıyayım mı seni diyo yaa ben zaten devamlı evimdeyim bi sen gelince cıkıyorum gezmek istemek benmde hakkım degilmi tamam sen rahatlıgı özledin farkındayım ama bunlarda son günlerin niye eve kapatıyosunki kendini bide beni..
Öyle böyle derken artık alttan almayıda bıraktı cekti gitti yanımdan dün gece 11 buçukta aldı beni evden 9da bulusacaktık sözde bende surat yapınca sus artık bi yerden sonra kaldıramıyorum dedi susmadım yolun ortasında cekip gitti yanımdan bende eve döndüm.. onun 1 saat sonrasında kuzeni aradı beni askerlik kagıtları bendeydi cenk onu istiyo verebilcekmisin bana ben alcam dedi bende onun odasına koydum bende degil dedim kapattı sonra cenki aradım hayırdır niyetin ayrılıkmı diye sorcaktım. acmadı bikac kez msj attım cvp vermedi bende veda msjı gönderdim yattım uyudum bugün gene ses yok. belliki biz ayrıldık:44:
benımkıde oruc tutuyo cnm halsızlık yorgunluk bıyandan devam edıyo evet gecıyo gercektenn
amaa sen cok var deme biz napalimm ne guzel darisi başimizaaaa
kızlarr bu arada salı günü ablam hastahaneye yatacak.hamilede bebeğimiz olacak inşallah
şimdilik her şey yolunda sezaryanla olacağı için sonuçda amaliyat gibi olacak o yüzden azda olsa korku var tabi..sizde dualarınız eksik etmeyin olur mu?
Cerencm bazı şeyleri tuttturabilirler geçmişi ama geleceği bilemezler bence hiiiççç etkilenme cnmm
Bencede bize vurmaz cerencm
Tutma istersen dedim ben de ama zaten çok bi şey yemediği için tutsun napalım o halinden memnunAhh ahh doğru söylüyosun canım ama biz de o rakamları gördük,bu günler şükürler olsun siz de gelceksiniz peşimizdenn
Oo 2 dimi doğru yeğenin vardı anaokuluna mı gidiodu hattahaklsn cnm hayırlısı olsunn
inanmak demeyelimde öyle ortamlarda denk geldiğimde meraklanıp baktırıyorum canım ama harbi bilende var simdi nasl oluyo ictiğin kahve beynindekileri nasl yansıtıyo hala anlams degilim ama :44: kadın bugün herseyi gördü yaa baktırdım fal yuh dedim yaa oturdum karsısına sen cok kıskancsın bu cocugun üstüne bu kadar gelme erkek bu kadar sıkılmaz dayanamıycak hale getirmissin cocugu arkasına bakmadan kacmıs diyokadınla ilk oturmam beni ve ailemi tanımaz etmez nasl bildi hayret ettim.. yalnız sey dedi suan birbirinize sırtınız dönük bi süre sonra tekrar görüsmeniz olucak o gelicek sen istemiyceksin soguyosun bu cocuktan dedi bu insanla evlenmiyceksin evlendiğin kişi tokat dısında olucak ve cok mutlu bi evliliğin olucak dedi benim gözlerim bi doldu sindiremedim bu lafları ondan baskasını düsünmek falan.. midem kalktı yaa tamam sogudukda baskasına gidecek kadar degil yani...
birkac şeyi bilemedi ama herşeyi 4 4lük bildi diyemiycem cenk evlilikten korkuyomus bana iyi bi gelecek verememe endişesi varms falan filan dedi oysaki yok öyle biseyy ben evlilikten kacıyorum cocuk imkanı olsa bugün evlencekk
öyle yani kadın hic rahatlatmadı beni bi baskasıyla evlilik falan aman yarabbi
al bitanem bak yazmıstım alıntı yaptım. biz yüzyüze konusup bitirebilen insanlardan degiliz kamilecim olmuyo yani gel desem msjlarıma cvp vermeyen adam yine gelmez yüzüğü vericeğimi söylesem hic gelmez onuda biliyorum off vermekte istemiyorum yüzüğü vermiycem vazgectimbabasının yüzüne bakamam bidaha barısırsak falan. 4 yıl 1 ay oldu birlkteliğimize, aile arasındada söz yapmıstık gecen yıl haziranda canım.. tsk ederim insallah hayırlısı neyse o olur zamana bıraktım artık
bu arada bebişiniz mi geliyo yeriim Allah analı babalı büyütsün bitanemm dualarım sizinle
Tutma istersen dedim ben de ama zaten çok bi şey yemediği için tutsun napalım o halinden memnunAhh ahh doğru söylüyosun canım ama biz de o rakamları gördük,bu günler şükürler olsun siz de gelceksiniz peşimizdenn
Kamilee yavrumm allah analı babalı büyütsün bebişinizi,ben en büyük olduğum için daha teyze hala aşamasına geçemedim anca kuzenlerimle idare ediyoruum
Günaydınnn herkese dicemde sanki kendi kendime konuşuyor olucamcerenn var mı bir gelişme?? Girince yazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?