92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aynen tatlm daha daha napıosunn ? Ömerlerin karakol taşınck dion nereye taşınıo çözüm süreci yüzüden mi

iyiyimm canım mehtabımız da güzel gidiyo şükür az kaldı ama olsun napalım

iyiyim tatlımmm nolsun işte karnım doydu kendime geldimmm ilçeye gidicekler canım bakalım ne olcak sanırım 2 saat gündüz 2 saat gece nöbet tutcakmış sadece bakalım artık..19-20 si gibi taşınacaklar inş rahat eder ordada..

gidip gelicek sonra hiç gitmiycek güzelim amaaa

kızlar bu arada ömer aradı onunla konuştum yazamadım kusura bakmayın :26:

E merkez daha ii cnm...olsn 4 saat bişey değil

Merhaba kızlar ben 93/1 yareniyim kimsecikler yok topikler boş bugün nasılsınız

İyi oda cnm şükürde ne azı ya çokk var daha...şafak çok mehtap az sen nslsn cnm nasıl gidio askernle aran nasl
Az kalmış demek lazım canım biliyorum az olmadığını ama bitireceğiz inşallah.Valla tatlım hiç belli olmuyor bazen çok güzel oluyor çok romantik düşünceli bazende o halinden eser olmuyor değişiyor duruma göre alıştım bende oda haklı ondan seslenmiyorum.Siz nasılsınız nasıl gidiyor askerliğiniz

Hepsi öyle dengesizz tatlm alışıosun zamanla iyi bzmde cnm yorucu sadece ölee ii aramzda şükür

Bugünde baya bir sessiz gibi sanki:26:İyiyim şükür canım zaman hızlı geçerse dahada iyi olacağım bu günlerde çok yavaş geçiyor.:44:

ahh ahh zaman bir hızlı geçse sorun olamayacak ama işte napalım artık öylede böylede bir şekilde geçircez canım..
bu arada duşa girmem gerekiyordu kız gitmemin senle alakası yok demek bak böyle deme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…