iyi akşamlar kızlarrr
kamile naberrr
Evet cnm daha ii aslında ama kafa olarak yorulucak mahkumların hastaneye gitmesini bile o ayarlıcak.. Neyse artk bakalm
iyiyim tatlımmm sen nasılsın?mehtap nasılll
hımm anladım canım..hayırlısı diyelim o zaman
iyiyim tatlımmm sen nasılsın?mehtap nasılll
hımm anladım canım..hayırlısı diyelim o zaman
Aynen tatlm daha daha napıosunn ? Ömerlerin karakol taşınck dion nereye taşınıo çözüm süreci yüzüden mi
iyiyimm canım mehtabımız da güzel gidiyo şüküraz kaldı ama olsun napalım
iyiyim tatlımmm nolsun işte karnım doydu kendime geldimmmilçeye gidicekler canım bakalım ne olcak sanırım 2 saat gündüz 2 saat gece nöbet tutcakmış sadece bakalım artık..19-20 si gibi taşınacaklar inş rahat eder ordada..
gidip gelicek sonra hiç gitmiycek güzelim amaaa
kızlar bu arada ömer aradı onunla konuştum yazamadım kusura bakmayın :26:
E merkez daha ii cnm...olsn 4 saat bişey değil
Merhaba kızlarben 93/1 yareniyim kimsecikler yok topikler boş bugün nasılsınız
Mrb cnm iyiyiz sen nslsnnMerhaba kızlarben 93/1 yareniyim kimsecikler yok topikler boş bugün nasılsınız
Bugünde baya bir sessiz gibi sanki:26:İyiyim şükür canım zaman hızlı geçerse dahada iyi olacağım bu günlerde çok yavaş geçiyor.:44:hoşgeldin canımevet yaa ara ara sessizleşiyor böyle..iyim canım ben şükür sen nasılsın
Ben geldim diye gitme kamilekızlarr benim şimdi çıkmam gerekiyor yarım saate gelirim ama
Bende iyiyim şükür canım askerin nasıl az kalmış şafağınız maşallahMrb cnm iyiyiz sen nslsnn
Ben geldim diye gitme kamile
Bende iyiyim şükür canım askerin nasıl az kalmış şafağınız maşallah
Az kalmış demek lazım canım biliyorum az olmadığınıİyi oda cnm şükürde ne azı ya çokk var daha...şafak çok mehtap azsen nslsn cnm nasıl gidio askernle aran nasl
Az kalmış demek lazım canım biliyorum az olmadığınıama bitireceğiz inşallah.Valla tatlım hiç belli olmuyor bazen çok güzel oluyor çok romantik düşünceli bazende o halinden eser olmuyor değişiyor duruma göre alıştım bende oda haklı ondan seslenmiyorum.Siz nasılsınız nasıl gidiyor askerliğiniz
Alıştım zaten canım şükür çok uzatmıyoruz meseleri.Sevindim canım Allah bozmasın.Ne zaman izni askerinin:44:Hepsi öyle dengesizz tatlm alışıosun zamanlaiyi bzmde cnm yorucu sadece ölee ii aramzda şükür
Alıştım zaten canım şükür çok uzatmıyoruz meseleri.Sevindim canım Allah bozmasın.Ne zaman izni askerinin:44:
Bugünde baya bir sessiz gibi sanki:26:İyiyim şükür canım zaman hızlı geçerse dahada iyi olacağım bu günlerde çok yavaş geçiyor.:44:
Kamile cnm burdmsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?