iyiyim tatlım yaa nolsun işte saatler geçsin diye bekliyorumsen napıyosun
Kızlaaarr nasılsnz geçmişi okuyamadım inş herkesler iyidir benii sorarsanz çok iyiyim allaha şükür,vınn beni deli etti yeni geldi hemen geldim buralara.Şu ramazan bitince 1 ay daha yemiş oluyoruz yebaa
Kızlaaarr nasılsnz geçmişi okuyamadım inş herkesler iyidir benii sorarsanz çok iyiyim allaha şükür,vınn beni deli etti yeni geldi hemen geldim buralara.Şu ramazan bitince 1 ay daha yemiş oluyoruz yebaa
Aynen ende öleyim yaaa açlıktan ve susuzluktn baylcm
Kizlar selammmmmmmmm eda ne kadar az kalmis kizz daha gecen 26ydi
selam canım nasılsınkavuşacak sonunda eda sevdiceğine ne heycanlısındır dimi ama edaaaaa
selam canım nasılsınkavuşacak sonunda eda sevdiceğine ne heycanlısındır dimi ama edaaaaa
Aynen cnm manisayla ist aynı gibi zaten bu sıcakta susuzluk fena..
Gülşh evet kuzum az kaldı
evet canım hemen hemen aynı..
mardin 45 dk falan önce yapıyor ömer bey yemeğini yiyip çayını içerken arıyor resmen işgence çektiriyor yaa eda..
iyiyim bitanem sen nasilsinn
Ya acıkcası suan heyecan mı anlamadığım bir duygudaym gelmicek gibi gelio..ve heyecanm kalmadı sabrım kalmadı tuhafımböle gereksiz tartışıorz arada onunda sabrı kalmadı. Ama heyecandan yemek yemiyorum diip duruo zayıflamışta bende heyecn yok yani cnkü mehtp btnce 5.5 ay var daha..
iyiym gülşahcım nolsun işte boş boş oturup vakit öldürüyorum resmen
edaaaa böyle hissetmen çok normak canım ona sarılasayı kadar da gelmiycekmiş gibi hissedeceksin kesin ama şimdilik mehtaba odaklan sonrasını düşünmetadını çıkart..olumlu düşün veeeee güllll sabır azaldıkca daha çok birbirinize sarıyorsunuz normal tatlım ama azıcak daha dayanın bak bir şey kalmamş kavuşacaksın inşallah birde şöyle düşün bir daha bu kadar ayrı kalmıycaksın hep yanında olacak
Artvinde 1 saat önce ama benmki tutmuo bünyesi zayıf tutanlarda yavaş yavaş bırakıomşhahah yapmasın ama öle günah be sana
Aynen cnmm sarılmadan anlamammmen güzel şekilde geçer inşş haklısın yani son ayrılık ama cnm cok var ben size diyordum hatırladın mı son ayrılık die ama demesi kolaymış şimdi anlıyorm hissediyorum...
uyuz oluyorum zaten son saatler hiç konuşmaya halim kalmıyor çok uzatmıyorum zaten konuşmayıaskerde zor tabi canım yaa bir de maşallah seninki durduğu yerde durmuyor çok işi oluyor çok zor olur onun içinde..
canım bak bize diyordun noldu mehtabı yedik bitirdik geri gönderdim bile hatta 15 gün oldu..senin içinde aynı olacak bir bakmışsın askerlik bitivermişmoral bozmak yok tamam mııı
kızlarr bu arada ben çıkıyorum artık anneme yardım edeyim biraz..gece gelebirseniz konuşuruz..öpüyorum çok
Aynen cnm geçmio son saattleraynen cnm hep hareket halinde tutamıyo izinden sonra çavş olck büyük iht ama istemio mahkum kayıtlarını hastahane sevklerini bile o yazıcak tek ii yanı. Sabah 9 akşm 9 görev nöbet yok ama bakalmm
Dimi ya sen sayıyordun mehtaba gün geldi gitti geçicek tabii cnm geçmek zorunda...
Ben uyumassam burda olurum cnm görüşürzz hayırlı iftarlarr
daha iyi değil mi canım o zman..göreve gitmeyecek nöbette yokhayırlısı diyelim yinede..
geçmek zorunda başka çaresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?