92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlaaarr nasılsnz geçmişi okuyamadım inş herkesler iyidir benii sorarsanz çok iyiyim allaha şükür,vınn beni deli etti yeni geldi hemen geldim buralara.Şu ramazan bitince 1 ay daha yemiş oluyoruz yebaa

Kızlaaarr nasılsnz geçmişi okuyamadım inş herkesler iyidir benii sorarsanz çok iyiyim allaha şükür,vınn beni deli etti yeni geldi hemen geldim buralara.Şu ramazan bitince 1 ay daha yemiş oluyoruz yebaa

Hg kuzum nasıl gidio bi sorun yol biz iyiyzz gizem mehtapta bnmkinede 18 gn fln var

Aynen ende öleyim yaaa açlıktan ve susuzluktn baylcm

hoşdeldin merveeee bizde neden gelmiyor diyorduk bi ara çok sessizdi buralar çok şükür iyiyim bende ifterı bekliyorum işte canım cidden az kaldı ama yaa

eda açlık çok hissetmiyorum ama ağzım resmen kupkuru tatlım yaa son 1 saat ama

Cerencim cok uzuldum ne desem bilemedim hakkaten cok ayip etmis iste erkekler hep boyle bence hic arayip sorma eminim pisman olucaktir.seni yolda birakmasi ve kuzenine aratmasi cok sacma gercekten kac dogumluydu seninki kiz

selam canım nasılsın kavuşacak sonunda eda sevdiceğine ne heycanlısındır dimi ama edaaaaa

Ya acıkcası suan heyecan mı anlamadığım bir duygudaym gelmicek gibi gelio..ve heyecanm kalmadı sabrım kalmadı tuhafım böle gereksiz tartışıorz arada onunda sabrı kalmadı. Ama heyecandan yemek yemiyorum diip duruo zayıflamışta bende heyecn yok yani cnkü mehtp btnce 5.5 ay var daha..

evet canım hemen hemen aynı..
mardin 45 dk falan önce yapıyor ömer bey yemeğini yiyip çayını içerken arıyor resmen işgence çektiriyor yaa eda..

Artvinde 1 saat önce ama benmki tutmuo bünyesi zayıf tutanlarda yavaş yavaş bırakıomş hahah yapmasın ama öle günah be sana

iyiyim bitanem sen nasilsinn

iyiym gülşahcım nolsun işte boş boş oturup vakit öldürüyorum resmen

edaaaa böyle hissetmen çok normak canım ona sarılasayı kadar da gelmiycekmiş gibi hissedeceksin kesin ama şimdilik mehtaba odaklan sonrasını düşünme tadını çıkart..olumlu düşün veeeee güllll sabır azaldıkca daha çok birbirinize sarıyorsunuz normal tatlım ama azıcak daha dayanın bak bir şey kalmamş kavuşacaksın inşallah birde şöyle düşün bir daha bu kadar ayrı kalmıycaksın hep yanında olacak

Aynen cnmm sarılmadan anlamammm en güzel şekilde geçer inşş haklısın yani son ayrılık ama cnm cok var ben size diyordum hatırladın mı son ayrılık die ama demesi kolaymış şimdi anlıyorm hissediyorum...

Artvinde 1 saat önce ama benmki tutmuo bünyesi zayıf tutanlarda yavaş yavaş bırakıomş hahah yapmasın ama öle günah be sana

uyuz oluyorum zaten son saatler hiç konuşmaya halim kalmıyor çok uzatmıyorum zaten konuşmayı askerde zor tabi canım yaa bir de maşallah seninki durduğu yerde durmuyor çok işi oluyor çok zor olur onun içinde..
canım bak bize diyordun noldu mehtabı yedik bitirdik geri gönderdim bile hatta 15 gün oldu..senin içinde aynı olacak bir bakmışsın askerlik bitivermiş moral bozmak yok tamam mııı

kızlarr bu arada ben çıkıyorum artık anneme yardım edeyim biraz..gece gelebirseniz konuşuruz..öpüyorum çok

Aynen cnm geçmio son saattler aynen cnm hep hareket halinde tutamıyo izinden sonra çavş olck büyük iht ama istemio mahkum kayıtlarını hastahane sevklerini bile o yazıcak tek ii yanı. Sabah 9 akşm 9 görev nöbet yok ama bakalmm
Dimi ya sen sayıyordun mehtaba gün geldi gitti geçicek tabii cnm geçmek zorunda...
Ben uyumassam burda olurum cnm görüşürzz hayırlı iftarlarr

daha iyi değil mi canım o zman..göreve gitmeyecek nöbette yok hayırlısı diyelim yinede..
geçmek zorunda başka çaresi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…