kızlarrr bebeğimiz oldu çok şükür ama sorunlar yaşıyoruz dünden beri pek iyi değiliz..öncelikle doğum sırasında ablam çok kan kaybetmiş.damar kopmuş nasıl oldu anlamadım ama o yüzden doğumdan sonra bayılmış 2-3 saat kan vermişler sonra kendine gelmiş..dün gecede hastahanede tekrardan bayılmış yine kan nakliyle sorunu halletmişler.anladığım kadarıyla bebek rahime yapışmış (zaten bebk olması gerekenden aşağıda duruyormuş kasıklarına kadar gelmiş) ve doğum sırasında damar kopunca baya sorun yaşanmış..şimdi iyi çok şükür..ama bebeğimiz bugün kulak testine gitti sol kulak normal ama sağ kulak teste cevap vermiyormuş (bununda ne demek olduğunu tam anlamış değilim) ayın 25'ine randevu alındı kulak burun boğazcıya gidicek inşallah bir şey çıkmaz..doktor doğum esnasında kulağa pislik kaçmış olabilir demiş..bu konuları hiç bilmiyorum kızlar o yüzden çok endişeliyim..Allah'ın izniyle bunuda atlatırız..sizden yine dualarınızı istiycem kızlar bu aralar çok ihtiyacımız var..
kamilecim cok gecmis olsun dualarım sizinle insallah ablanda bebeğide sağlıklı bi sekilde cıkar hastaneden :44: korkma canım benim endiselencek bisey yok bence yeni dogan bebeklerde böyle sorunlar hep oluyo Allah analı babalı büyütsün insallahh
kızlarrr bebeğimiz oldu çok şükür ama sorunlar yaşıyoruz dünden beri pek iyi değiliz..öncelikle doğum sırasında ablam çok kan kaybetmiş.damar kopmuş nasıl oldu anlamadım ama o yüzden doğumdan sonra bayılmış 2-3 saat kan vermişler sonra kendine gelmiş..dün gecede hastahanede tekrardan bayılmış yine kan nakliyle sorunu halletmişler.anladığım kadarıyla bebek rahime yapışmış (zaten bebk olması gerekenden aşağıda duruyormuş kasıklarına kadar gelmiş) ve doğum sırasında damar kopunca baya sorun yaşanmış..şimdi iyi çok şükür..ama bebeğimiz bugün kulak testine gitti sol kulak normal ama sağ kulak teste cevap vermiyormuş (bununda ne demek olduğunu tam anlamış değilim) ayın 25'ine randevu alındı kulak burun boğazcıya gidicek inşallah bir şey çıkmaz..doktor doğum esnasında kulağa pislik kaçmış olabilir demiş..bu konuları hiç bilmiyorum kızlar o yüzden çok endişeliyim..Allah'ın izniyle bunuda atlatırız..sizden yine dualarınızı istiycem kızlar bu aralar çok ihtiyacımız var..
Kamilecim dualarımz bebişinizle canım umarım hiç bi sorun çıkmz bundan sonrası içinn.Kızlarr toicc ne kadan boşş böyleee amanıınn.Tatil olunca herkesler biyerlere gitti tabee. Gizeeemm allah kavuştursun sana bunu son kez diyorum sanırsammbidahakine temelli gelmiş olucakk.Yoksunz amma hepinze afiyet olsun canlarr
Kamilecim dualarımz bebişinizle canım umarım hiç bi sorun çıkmz bundan sonrası içinn.Kızlarr toicc ne kadan boşş böyleee amanıınn.Tatil olunca herkesler biyerlere gitti tabee. Gizeeemm allah kavuştursun sana bunu son kez diyorum sanırsammbidahakine temelli gelmiş olucakk.Yoksunz amma hepinze afiyet olsun canlarr
Öncelikle çok geçmiş olsun Kamilecim ablanın ve bebeğin sağlığı daha iyi olur inşallah dua ederiz tabii ki Allahım acil şifalar versin
Çok tedirgin olma derim, bu doğum olaylarından sonra daha ne kötü durumda olan aileler biliyorum ben yine bak Allaha şükür ucuz atlatmış ablan, bebek de daha iyi olur merak etme ilk doğum sonrası böyle şeyler olabiliyorTekrar geçmiş olsun, uzun ömürlü sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah
Canım bnm öncelikle gözünüz aydın ve geçmiş olsun..allah daha büyük şeylerden korusun çok üzüldüm bebişte umarım bişey çıkmazz cnm.ablanda daha iyi olur inş.tabiki dualarım seninle cnm öpyrm
Selamm kızlar cihanimı gönderdm ne kadar bu son olsada zor oldu. artık temelli bitsede hepimiz kurtulsak.
Ceren bi gelsme var mi cnm. Gitti dimi cenk.
Kamilecim cok gecms olsun..suan iyi olmasina sevindm ablanin bazen ameliyatlarda böyle sorunlar oluyo malesef. Bebeginde kulağı isitme testinde ilk anda bazen yanıt vermyo cnm. Kontrolünde herşey normal olur umarım. Sıkmamaya çalış canını:26:
Kamilecim Geçmiş olsun ,Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın inşallah sorunlarda halolur dualarım sizinle...
Gizemcim,Canım Allah kavuştursun elbette ki zor ayrılık ama bu son olcak inşallah tezkeresini alır da gelir artık üzül ama çok üzülme gelicek Allahın izniyle çoğu gitti azı kaldı ...
yok canım gitti evetCeren bi gelsme var mi cnm. Gitti dimi cenk.
Kamilecim Geçmiş olsun ,Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın inşallah sorunlarda halolur dualarım sizinle...
Gizemcim,Canım Allah kavuştursun elbette ki zor ayrılık ama bu son olcak inşallah tezkeresini alır da gelir artık üzül ama çok üzülme gelicek Allahın izniyle çoğu gitti azı kaldı ...
kızlar çok çok teşekkür ederim güzel dualarınız için..Allah'ıma çok şükür çıktılar bugün hastahaneden..ablamda baş ağrıs var dünden beri geçmek bilmedi ama narkozun etkisiyle olur demişler..başka bir sorun olmasında bunada dua ediyoruz..bebeğimizde çok iyi çok şükür..şimdilik tek korkumuz kulağındaki sorun inşallah ondanda bir sorun çıkmaz ve hepimiz rahat bir nefes alırız..
gizemcim cihanıda göndermişsin Allah kavuştursun canım..bak sende diyorsun bu son inşşaka maka bitiyor artık çok şükür
yok canım gitti evet
sende gönderdin sevdiğini naslsın tatlım :44:
Aramadımı daha cerenn?
gittiği günden beri 2 gündür diken üstündeyim zaman gecmiyo uyku tutmuyo ne diyeceğimi ne konuşacagımı bilemiyorum kafam yerinden cıkacak sanki öyle agrıyo 1haftaya gitmeyi düsünüyorum ama kafam bombos ne söyleyebilirmki bi ara vazgeciyorum sonra aniden karar verip gidicem diyorum sağlıklı kararlar veremiyorum açıkcasısen gitcem dyodun yanına ne düşünüyosun
kızlar sacımı palettenin sonbahar kızılına boyıycam insallah yakısır yaa
sağol begümcüm.. zor ama üzmüyorum kendimi bi dahaki gelşinde tamamen benm olucak bu son vedaydı
kamilecim çok sevndm cnm herşeyin yolunda gtmesine..bebişin kontrolü ne zaman . adını ne koydunuz bu arada
sağol cnm amin hepimizz kavuşalım artık.. az kaldı azzzz...
sen gitcem dyodun yanına ne düşünüyosun:44:
haklısın bitanem vazgectim bronz kahve aldım onun yerine bak böyle yapmayı düsünüyorum sacımı. bu modelin adını bilen varmı bu arada kızlar?Eki Görüntüle 760100 Eki Görüntüle 760102
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?