büyük bi gelsme yok bitanem dün annemi hastaneye götürdüm hastane hemen cenklerin evlerinin orda, işimizi bitirdik duraga gectik dolmusa binip eve gecicez baktım dedesi geliyo evlerinin ordan(sülale topluca yasıyolar 4 5 apartman yanyana) beni gördü gülümsedi falan yanına gittim napıyosun dede falan öyle konusuyoruz carsamba geliyosun dimi dedi ta geçen haftadan sözlesmistik babannesi tokat kebabı yapar topluca benide cagırırlar falan benmde canım babannenin eriştesinden çekmişti kadıncagız gel carsamba cenkle sana yapıyım demisti bende tamam dedim falan.. dedesine cenkle aramız yok suan gelemeyebilirim falan dedim olurmu oyle falan dedi hatun nenende cok kızıyo cenke üzme kızımıı diyo falan dedi yapcak bsey yokk dedim kestrip attım aramız yok diyorum eve ugradınmı cenkin yanına falan diyo hala adam. Öyle bi caktırmadan lafı dolandırarak cenkin nerde oldugunu sordum verdiği cevaptan evde oldugunu anladım yani öyle tahmin ediyorum
yarın cenkin beni cagırmıycagını adım gibi de biliyorum beklemek istemiyorum ama gözüm hep telefonda.
Of cnm ya yaşlı adamada nasl anlatcan durumu.ne zmn gidioki cenk ne inat cocuk ya arasa sende adım atarsn. Yaniii dimi
yarın gidiyo canım aramazsa aramasın yapcak bisey yok zaten yeterince rezil ettim kendimi üst üste msj attım aradım bidaha aynı hatayı yapıp kücülmeye hic niyetim yokk
arar gidince canım onun benden baska gidecek kapısı yok daha düne kadar beni bırakma diye yalvaran adam cokmu özgüvenim yüksek neNe inat ya... Off...inş arar cnm çok yıprattnz ya
arar gidince canım onun benden baska gidecek kapısı yok daha düne kadar beni bırakma diye yalvaran adam cokmu özgüvenim yüksek ne
Canm öyle arıyorsa hiç aramasın yani ne o gidince şimdi yanında olsun gıcık oldum haaa
bu seferki digerlerinden farklı edacım kendisi cok cabaladı alttan aldı mehtap boyunca 20 gün hep yanımdaydı amacı bu mehtabı ayrı gecirmek olsaydı özgür takılmak olsaydı laflarımı bu kadar yutmazdı susmazdı yani. onunda sabrının sonuna geldiğinin farkındayım zaten uyarmıstı beni son günler cok gerginim seni kırabilirim kusuruma bakma diye ama o laflar benm bi kulagımdan girip diger kulagımdan cıktı tabi. bu zaman bize sart yani..
bu seferki digerlerinden farklı edacım kendisi cok cabaladı alttan aldı mehtap boyunca 20 gün hep yanımdaydı amacı bu mehtabı ayrı gecirmek olsaydı özgür takılmak olsaydı laflarımı bu kadar yutmazdı susmazdı yani. onunda sabrının sonuna geldiğinin farkındayım zaten uyarmıstı beni son günler cok gerginim seni kırabilirim kusuruma bakma diye ama o laflar benm bi kulagımdan girip diger kulagımdan cıktı tabi. bu zaman bize sart yani..
cerencim takip ediyorum ama yazamadım biliyosun bende mehtaptaydım.. bende yarın uğurlıcam aynı gün gönderiyoruz..
ya cnm bence sen kendin istedin tartışmayı gibi :26: bilerek yaptın . tmm bu noktaya seni getren cenk.. sen uzak kalmak istedin ve onun sınırlarını zorladın . bilerek.
çok yıprandınız be güzelim :26:
eda ticker ın 6 aya düsmüs gözüm gönlüm acıldı
Erkek Arkadaşım askerden 6 ay 28 gün sonra dönecek.Ben göremiyorum kuzum cepten mobil giriyorum ne kadar yazıyor
Erkek Arkadaşım askerden 6 ay 28 gün sonra dönecek.
böyle yazıyo tatlm napıyosun naslsın
Şafak 212
Tamam cnm sağol. Napım cnm iyiyim oturuyrm evde senden ne haber cenkten haber varmı
yok malesef ben sivasa gidip onunla konusmaya karar verdim eda :44:
1 haftadır ses yok seda yok en azından bir bitti'yi hakettiğimi düsünüyorum. Yüzüme karsı söylesin nereye kadar kacıcak. Bu belirsizlikler beni öldüryo yaa:44:Ne konuşcksn cnm
1 haftadır ses yok seda yok en azından bir bitti'yi hakettiğimi düsünüyorum. Yüzüme karsı söylesin nereye kadar kacıcak. Bu belirsizlikler beni öldüryo yaa:44:
tatlım hani insanlar kavga ederler birbirlerine rest cekerler giderler bizde oda yok o gün yolda cekip gitti o kadar hicbisey demedi bittimi bilmiyorum hani msj atsa arama beni bitti dese anlıycamda o da yokk bu yüzden gidiyorum bende yüzüme söyle bittiyse bitti tamam uzatmam seni rahatsız etmem bende yoluma bakarım yani. 1hafta sonra gitmeyi düsünüyorum 23ünde gidebilrim bebeğim para durumuma baglıAa ciddimsn yani barŞmckmsnz harbiden çok inatcı çıktı yani...ama hemen mi gitcen 1 hafta bekle arar orada
tatlım hani insanlar kavga ederler birbirlerine rest cekerler giderler bizde oda yok o gün yolda cekip gitti o kadar hicbisey demedi bittimi bilmiyorum hani msj atsa arama beni bitti dese anlıycamda o da yokk bu yüzden gidiyorum bende yüzüme söyle bittiyse bitti tamam uzatmam seni rahatsız etmem bende yoluma bakarım yani. 1hafta sonra gitmeyi düsünüyorum 23ünde gidebilrim bebeğim para durumuma baglı
vallahi kafam beynim durmus durumda 4 yıldır ilk defa böyle garip belirsiz ayrılık yasıyoruz bitti dese birdaha yüzüne bakmıycagımı biliyo ondan mı diyemiyo bilmiyorum belkide amacı biraz süründürmek hicbisey anlamıyorum. o gün arıycam birliğin önündeyim seni bekliyorum diycem yine gelmezse telefonlarıma bakmazsa bende yoluma bakıcam artık eda.Yaptığı çok ayıp cnm..haklısın böylece bırakması.. Ama kopamayacağınıx kesin ben ayrılacağınızı düşünmüyorum cnm .. Barışırsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?