92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

haklısın bitanem vazgectim bronz kahve aldım onun yerine bak böyle yapmayı düsünüyorum sacımı. bu modelin adını bilen varmı bu arada kızlar?Eki Görüntüle 760100 Eki Görüntüle 760102

Kamilecim hayırlı olsun yegenin
ablanada geçmiş olsun canım
burakcığın inşsllsh kontrollerde birşeyi çıkımıycak
ceren bu saç modelli bncede çk gzl böle yap

ay onaneymis gercekten sana varya nasl yakısırdı bu renk tonu o upuzun saclara harika olurdu valla bikac ay sonra rengini açtır bebeğim bu renge dönemezmisin
yaptırıcam bebeğim dün gece kahveye boyadım biraz nefes alsında sacım bi iki haftaya düsünüyorum

Ceren ilk resim cok güzelde , ikincisi cok demode duruyo ya. Üst cok koyu yada alt fazla acik bilemedimm bi orantszlik var..
Kamilecmm burak bebekk demekk ins herşey iyi çıkar..
Alışmaktan baska çaremz yokk

Kamilecim hayırlı olsun yegenin
ablanada geçmiş olsun canım
burakcığın inşsllsh kontrollerde birşeyi çıkımıycak

Ceren ilk resim cok güzelde , ikincisi cok demode duruyo ya. Üst cok koyu yada alt fazla acik bilemedimm bi orantszlik var..
Kamilecmm burak bebekk demekk ins herşey iyi çıkar..
Alışmaktan baska çaremz yokk

gülşencim çok teşekkür ederim canım çok sağol..biraz korkuttular bizi ama inş bir sorun olmadan atlatıcaz bunuda..

tek duamız o gizemcim bir sorun çıkmaması..ben bu aralar günler nasıl geçiyor anlamıyorum ama şu 100ler bitsin artık günler hızlı geçiyor ama şafak hep aynıymış gibi bi anormallik var sanki :26:

Kamilecim bitanem gecmis olsun insallah bir an once sonuclanirda bizede guzel haberler verirsin hayirlisiyla

cerencim bi gelisme yok mu yaa

Kamilecim bitanem gecmis olsun insallah bir an once sonuclanirda bizede guzel haberler verirsin hayirlisiyla

hayr bitanem aramaz o bu saatten sonra beklemiyorum zaten.. kafam cok karısık gülsah sivasa gidip gitmeme konusunda kararsızım bekledikce daha cıkmaza giriyorum

canim duygularindan eminmisin ne istiosun barismak mi bitmesini mi iyice karar ver ona gore bi yol ciz sacini kendinmi yapican kuaforemi yaptirican
hicbisey bilmiyorum bigün ohh be dünya varmıs diyorum, bigün yoklugunu hissediyorum elim telefona gidiyo sonra geri bırakıyorum. Hic arkadasım olmadıgından onunla dertlesmeyi konusmayı özlüyorum hissediyorum.
Kuaföre gidicem bebeğim ben açamam saçımı o kadar platin sarısı istiyorum yaa benm kuaförümde kıt biraz platin istiyosun karamel yapıyo yaa

ordu evine git yaptir ucuz ucuz ay canim biz variz ne zaman istersen yanindayiz tabi cenkin yerini tutamayiz ama hayirlisina bi baglasan su is ailenin haberi var mi sivasa gelirsen izin verirlermi

ordu evine git yaptir ucuz ucuz ay canim biz variz ne zaman istersen yanindayiz tabi cenkin yerini tutamayiz ama hayirlisina bi baglasan su is ailenin haberi var mi sivasa gelirsen izin verirlermi
ailem biliyo aramızın olmadıgını yüzüğü takmıyorum 8 9 gün oldu daha önce binlerce kavgamız oldugu için ciddi gözle bakmıyolar nasl olsa barısırsınız düsüncesindeler. Gercektende daha önce cok kavgalarımız 2 3 hafta görüsmemelerimiz oldu fakat bu cok baska bi acıklama bile yapmadı bitti de demiyoruz devam ediyoruz da diyemiyoruz :44:
Ordu evine gitmem ayy ben canımı sokaktamı buldum kepazeye benzetirler askerler acemi oluyo yaa gülşah daha önce boyatmıstım cok koyu bi sarı yapmıslardı güvenemiyorum
Sivasa gelceğimi söylemedim söylemeyide düsünmüyorum canım aileme yansıtınca annemin dilinden kurtulamıyorum Bilip bilmeden üzerime geliyo sonra

Son düzenleme:

canim giderken resimleride gotur bence ne istedigini tam anlarmis olursun

isin icinde baska bisimi varki ay nie bole olduki onun ailesinin haberi varmi bisi diolarmi

gülşahcım çok sağol canım..inş gelicem güzel haberlerle 4 gün sonra..
kızlar siz nasılsınız bu arada..
cerencim okuyorum canım yazdıkalrını ama ne diyeceğimi bilmiyorum ama bence duygularından emin olmadan bir şey yapma derim yinede sen bilirsin tabi :26:

iyiyim canim degisik bisi yok yuvarlanip gidiyoruz :)

ceren yaa cenkin giderken vedalasmamasi kotu sonucta rahat bi askerlik yapsa bile gidipte donmemek donupte gormemek var

canim giderken resimleride gotur bence ne istedigini tam anlarmis olursun

isin icinde baska bisimi varki ay nie bole olduki onun ailesinin haberi varmi bisi diolarmi
Götürcem canm aklımda ay insallah istediğim gibi yapar yaa bi 10 15 gün bekliyim diyorum yeni boyadım kahveye nefes alsın biraz cok yüklenmiyim :44:
ya işin içinde başka bisey yok onun ikazlarını alıyodum zaten yeter bu kadar agrasif olma kaldıramıyorum diyip duruyodu sessizce cıkıp gitti hayatımdan:26nun için savaşmakta istemiyorum ama üzülüyorum gülşah askerde cok yalnız oldugunu 40 askerin oldugu bi yerde kafayı yemiş komutanların önünde uyuşturucu kullanan insanların içinde oldugunu söyleyip duruyo kac kez yalvardı beni bırakma askerlik bitek sen yanmdayken cekiliyo falan dedi..
geçen hafta falcı kadına gitmistim kadın herseyi bildi gülşahh dediki son bi görüsmeniz olucak yüzyüze sonra tamamen biticek soguycaksın buz kesilceksin ona karsı dedi.. Evlenceğin insan tokatta olmıycak cok mutlu bi yuvan olcak dedi harbi kadın herseyi bildi korkuyorum sivasa gelirsem kadının dediği cıkarsa falan diye

kızlar siz nasılsınız bu arada..
cerencim okuyorum canım yazdıkalrını ama ne diyeceğimi bilmiyorum ama bence duygularından emin olmadan bir şey yapma derim yinede sen bilirsin tabi :26:
iyiyim bitanem sen naslsın?
Bekledikce de degisen bisey olmuyoki duruluyorum yalnızca yaa bikac güne kuzenim eşiyle gelicekmiş bize ziyarete onlar cıktı bide tam sivasa gidicem beklemekte yoruyo bilmiyorum ya:44:

canim gelecegi ancak Allah bilir Allahtan baska hic kimse gelecegi bilemez sen kimseye bakma duani et Allaha sigin bak ne kadar mubarek bi aydayiz Allahim dualarimizi geri cevirme hayirlisini dile kadinin dediklerini unut oda senin psikolojini bozmus hem bosuna demiolar fala inanmaz falsiz kalma die eglence icin olesine bakilan bisi inanma bebegim psikolojin daha kotu olucak bolca dua oku

haklısın bitanem suan cenki severken bi baskasıyla yuva kurmak falan düsündükce daha cok sarsılıyorum:44: baya etkiledi beni Rabbime her zaman dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun eger yolumuz birlesmiycekse en basından bitsin daha fazla yıpranmak istemiyorum. Ama bu kisi benim kaderimse ben artık gelecek korkumu yenmek iliskime dort elle sarılmak istiyorum.. Bi bilsem cenkle sonumuzun olacagına mutlu olacagımıza kulu kölesi olurum bir dediğini iki etmem ama bilemiyorumki iste.. güvenemiyorum.
Gülsahcım simdi bileti alsammı ki ya internetten beklemek istemiyorum daha fazla

Son düzenleme:
iyiyim canim degisik bisi yok yuvarlanip gidiyoruz :)

ceren yaa cenkin giderken vedalasmamasi kotu sonucta rahat bi askerlik yapsa bile gidipte donmemek donupte gormemek var

iyiyim bitanem sen naslsın?
Bekledikce de degisen bisey olmuyoki duruluyorum yalnızca yaa bikac güne kuzenim eşiyle gelicekmiş bize ziyarete onlar cıktı bide tam sivasa gidicem beklemekte yoruyo bilmiyorum ya:44:

aman gülşahcım her şey yolunda olsunda

çok şükür iyiyim cerencim bende..durulman daha iyiyidir belki canım?en azından sakin kafayla düşünürsün..her şeyde bir hayır vardır güzelim sen canını sıkma belki gitmemen daha iyi olur düşünürsün biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…