vallahi kafam beynim durmus durumda 4 yıldır ilk defa böyle garip belirsiz ayrılık yasıyoruz bitti dese birdaha yüzüne bakmıycagımı biliyo ondan mı diyemiyo bilmiyorum belkide amacı biraz süründürmek hicbisey anlamıyorum. o gün arıycam birliğin önündeyim seni bekliyorum diycem yine gelmezse telefonlarıma bakmazsa bende yoluma bakıcam artık eda.
valla bi ara konusuyoduk hafta içi izin alıp cıkabiliyo cenk para cekicem diyo falan izin veriyomus komutan o yüzden bana gelirsen haftaiçi gel asker olmaz rahat gezeriz carsda diyoduAy cnm gelir heralde ya.. Öle bişey deaen ama ya çıkamazsa falan her iht düşün
valla bi ara konusuyoduk hafta içi izin alıp cıkabiliyo cenk para cekicem diyo falan izin veriyomus komutan o yüzden bana gelirsen haftaiçi gel asker olmaz rahat gezeriz carsda diyodu
İyiyim cerencm ben bi gün iyiyim bir gün durgun 15 gün var cnmsen naslsın bebeğim mehtaba kac gün kaldı
günler cok yavas ve zor geciyor degilmi canımİyiyim cerencm ben bi gün iyiyim bir gün durgun 15 gün var cnm
günler cok yavas ve zor geciyor degilmi canım
ben şafağı saymamama ragmen hep aynı sanki..Evet cnm maalesef şafak hızlı atıyo ama mehtap atmıo..
İnş değer cnm görücemm..ben şafağı saymamama ragmen hep aynı sanki..
ama degicek bütün bu sıkıntılarına bi gelsinde bak cektiğin sıkıntıları nasl unutuyosun
gülsahla sinem nerelerde hic ortada yoklar ya:44:
[B buralar bombos kaldı vallahi gelsinde gülsaha sorarım benSinem yazlıktaydı en son. Gülşahla konuşuoruz ii oda cnm
[B buralar bombos kaldı vallahi gelsinde gülsaha sorarım ben[/B]
tmm tatlım bende whatsapp indirmeye calsıyorumda yapamıyorum yaa telefondan internete baglanıpmı indiricezİletirim cnmm
tmm tatlım bende whatsapp indirmeye calsıyorumda yapamıyorum yaa telefondan internete baglanıpmı indiricez
gitmeme yakın numaranı alırım bitanem, sivası pek fazla bilmiyorum zaten cenkle görüsmezsem seni ararım oturur bi cay içeriz yüzyüze tanısırız canımmCerencimmm canimmm okuyorumda telefondan yazmaya useniom :) tatlim sivasa gelicekmissin eger biseye ihtiyacin olursa ben her turlu yardim ederim gorusmek istersen gorusuruz bitanem uzme kendini hersey olacagina varir hayirlisi olur insallah
telefonum destekliyoda benim telefonun web ayarları sorunlu internete giremiyorum tlfndanCnm telefonun whatsappı destekliyorsa indirebiliyorsun bir netten bak ona
gitmeme yakın numaranı alırım bitanem, sivası pek fazla bilmiyorum zaten cenkle görüsmezsem seni ararım oturur bi cay içeriz yüzyüze tanısırız canımm
tmm bebeğim mutlaka haber veririm gelis gidis olarak alıcam bileti, cok fazla beklemeyi düsünmüyorum en fazla 4 5 saat durcam sanrm sivasta cenk gelmezse falan o sıcakta bide otobüsü bekleyip durmıyım :44:tamam bitanem cok guzel olur mutlaka haberleselim hic gelisme yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?