ah be bebeğim öyle değil iste hergün bi baska zulum nolduk ne durumdayız hicbisey bilmeden yasamak kafandaki onca soru isaretleri.. beklemek daha fazla yıpratıyo hem neden bekliyorum ki eninde sonunda bi konusma gerceklesecek vedaysada bu gerceklesecek yani..aman gülşahcım her şey yolunda olsunda
çok şükür iyiyim cerencim bende..durulman daha iyiyidir belki canım?en azından sakin kafayla düşünürsün..her şeyde bir hayır vardır güzelim sen canını sıkma belki gitmemen daha iyi olur düşünürsün biraz daha
haklısın bitanem suan cenki severken bi baskasıyla yuva kurmak falan düsündükce daha cok sarsılıyorum:44: baya etkiledi beni Rabbime her zaman dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun eger yolumuz birlesmiycekse en basından bitsin daha fazla yıpranmak istemiyorum. Ama bu kisi benim kaderimse ben artık gelecek korkumu yenmek iliskime dort elle sarılmak istiyorum.. Bi bilsem cenkle sonumuzun olacagına mutlu olacagımıza kulu kölesi olurum bir dediğini iki etmem ama bilemiyorumki iste.. güvenemiyorum.
Gülsahcım simdi bileti alsammı ki ya internetten beklemek istemiyorum daha fazla
söyleyemem gülsahcım annem beni cok yıpratıyo cok iliskimin içine giriyo anlatınca zaten cok yıprandım kaldıramıyorum onun laflarını :44: alıyım degilmi artık bileti nerdeyse 10gün oldu beklemek yoruyo insanı:44:canim ailene solemiceksen nasil gelicen Allah korusun yolda bi kaza bela olur gelmeye karar verdiysen al bitanem kararsiz kalmakta insani sıkıntiua sokuo cunku
söyleyemem gülsahcım annem beni cok yıpratıyo cok iliskimin içine giriyo anlatınca zaten cok yıprandım kaldıramıyorum onun laflarını :44: alıyım degilmi artık bileti nerdeyse 10gün oldu beklemek yoruyo insanı:44:
yakın bi arkadasım var ailesiyle pikniğe gittiğimi söyliycem evlerinede gidip gelirim arada o yüzden annem kıllanmaz babam ankarada zaten ne zaman gelceği belli değil 1 hafta falan orda sanıyorumannengile nereye gidiom dicen peki
ah be bebeğim öyle değil iste hergün bi baska zulum nolduk ne durumdayız hicbisey bilmeden yasamak kafandaki onca soru isaretleri.. beklemek daha fazla yıpratıyo hem neden bekliyorum ki eninde sonunda bi konusma gerceklesecek vedaysada bu gerceklesecek yani..
söylersem büyük ihtimal annem telaşa veircek ortalıgı ve izin vermiycek bunu bildiğim icin söylemiyorum benim annem biraz zor bi kadın yok efendim sen niye pesinden kosuyosun o gelsin diye basımın etini yicek göze alamam bunu kızlar:44:neler yaşadığını tabi ki sen daha iyi bilirsin güzelim..o yüzden en iyisini sen bilirsin..her şeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok..cenkin yanına gideceğinden ailenin haber yokmuş sanırım ama söylesen daha iyi değil mi hani bitti diyelim ailen neden önce bize söylemedin demez mi?:26: hem gülşahın dediği gibi Allah korusun ama yolsa bir şey olsa?
söylersem büyük ihtimal annem telaşa veircek ortalıgı ve izin vermiycek bunu bildiğim icin söylemiyorum benim annem biraz zor bi kadın yok efendim sen niye pesinden kosuyosun o gelsin diye basımın etini yicek göze alamam bunu kızlar:44:
gercekten bitirdiyse bunu gözlerimin içine bakıp söylemesini istiyorum o kadar seneyi birlkte gecirdik en azından bir bitti hakkım bence..anladım canım..aileni de cenki de en iyi sen tanıyorsun sen biliyorsun..sen kararını vermişsin zaten tatlım hayırlısı bakalım.
gercekten bitirdiyse bunu gözlerimin içine bakıp söylemesini istiyorum o kadar seneyi birlkte gecirdik en azından bir bittiyi işitmek hakkım bence..
23 üne 7.30a aldım bileti kızlar
bilmiyorumki bitanem yaa düsünmek bile istemiyorum izin işini bana istediğimizde komutan izin veriyo gelirsin sende hafta içi cıkarız demisti ama yogun bi zamanına denk gelmem umarım :44: yola cıktıgım zaman haber vericem öncesinden yazmycam canım gelirse gelir gelmezsede artık kendi bileceği işsende haklısın tabi canım..ama nedir bu inat anlamadım arkadaş ya biraz alttan alsa olmaz mı bu kadar yıl söz konusu..her şeyin hayırlısı tatlım başka bir diyemiyoruz
peki ya cenk çıkamazsa o gün nolcak ceren..haber versen mi ki?
bilmiyorumki bitanem yaa düsünmek bile istemiyorum izin işini bana istediğimizde komutan izin veriyo gelirsin sende hafta içi cıkarız demisti ama yogun bi zamanına denk gelmem umarım :44: yola cıktıgım zaman haber vericem öncesinden yazmycam canım gelirse gelir gelmezsede artık kendi bileceği iş
haklısın bitanem. Ya zaten anlaşılır isteyipte çıkamadığı bi msj atar gelemiyorum iznim yok der anlarım sinirlenmem yani. Ama hic cvp vermezse telefonlarıma cıkmazsa kasıtlı yaptıgı anlasılır büyük konusmıyım da 7 cihan bi araya gelse dönmem ona beni oralarda o halde bırakırsa.. hic büyük konusmadım dimiumarım her şey ayarladığın gibi gider canım..ama çıkamama ihtimalide var sonuçda asker isteğine göre çıkamaz dimi ama o yüzden hemen her şeyi yakıp yıkma derim :26:
haklısın bitanem. Ya zaten anlaşılır isteyipte çıkamadığı bi msj atar gelemiyorum iznim yok der anlarım sinirlenmem yani. Ama hic cvp vermezse telefonlarıma cıkmazsa kasıtlı yaptıgı anlasılır büyük konusmıyım da 7 cihan bi araya gelse dönmem ona beni oralarda o halde bırakırsa.. hic büyük konusmadım dimi
evet canm benim bi anlık sinirle yapmamam gereken seyleri yapıyorum pisman oluyomuyum evet ama pismanlıgımı dile de getirmiyorum hala haklı oldugumu savunuyorum cok bencilim farkındayım :44: ilk günlere göre sakinim sanırım bitanem yani bilmiyorum beklemek ölüm gibi geliyo uykularım daha fazla kacsın istemiyorum neyle karsılasacaksam bi an evvel karsılasayım cokda sabırsız bi insanımdır ben istediğim hersey o gün olcak buda kötü bi huyseninde kızınca gözün hiç bir şeyi görmüyor dimi ceren..bende öyleyim ama sonra sakinleşince söylediklerime yaptıklarıma kzıyorum..o yüzden diyorum düşün diye..çünkü ne olacağı belli değil Allha korusun ama bitede bilir..o zaman biraz zaman geçince özleyip dönmek istiyceksin belki..bunları düşün ve kırıcı konuşma derim..biz ömerle bir kere ayrıldık onuda ben istemiştim çok saçma düşüncelerdi kabul ediyorum ama sonra çok pişman oldum..ve o olay ikimizinde aklından çıkmıyor hiç..şimdi sizin ailelerde bilyor ya tatlım daha zor olur toplaması o yüzden çok iyi düşünüp karar vermek gerekir..şimdi çok kızgınsın biliyorum ama hep dediğimiz gibi SABIR tatlım..
aaa hiç büyük konuşmak olur mu hiççççç
her şeyin hayırlı cerencim ama biz burdayız her daim seni dinleriz sakın unutma
güzelim ben şimdi çıkıyorum sofrayı hazırlayacağım..öpüyorum çokbizi habersiz bırakma..
evet canm benim bi anlık sinirle yapmamam gereken seyleri yapıyorum pisman oluyomuyum evet ama pismanlıgımı dile de getirmiyorum hala haklı oldugumu savunuyorum cok bencilim farkındayım :44: ilk günlere göre sakinim sanırım bitanem yani bilmiyorum beklemek ölüm gibi geliyo uykularım daha fazla kacsın istemiyorum neyle karsılasacaksam bi an evvel karsılasayım cokda sabırsız bi insanımdır ben istediğim hersey o gün olcak buda kötü bi huy
seni cok iyi anlıyorum canım iyki sabretmeyi sakin olmayı becerebiliyosun ama ben öyle degilim malesef ilerleyen günlerde senden bu işin tüyosunu almak istiyorum
desteğiniz için cok tesekkür ederim kızlar hepinizi ayrı ayrı cok seviyorum iyiki varsınız
Tamam bebeğim grsrz daha sonra kendine iyi bak bende cıkıyorum
ben bu konuda kararsızım otobüs onların birliğin önünden geciyo acaba birliğine mi girsem otogardamı insem. bilmiyorum:44: birliğe girerken ne diycem kızlar yaa :44:bebegım mesajını gormuyebılır ıızın aalamıyabılır uyuo felan olabılır mesaj yaz bence sonra askerıyeye gıt zıyaretcı parkında bekle o zaman gorursun gelıp gelmedını
evet bebeğim belirsizlik gercekten cok ama cok kötü bi duygu. Günlerdir uyku namına hicbisey kalmadı bende. Aldık bakalım bileti artık kaçış yok neler bekliyo bizi bakalım :26:Cerencm ;
Bnde senin gibi sabırsızmdr hatta sen cok bile bekledin. Belirszlik kötu gerçekten ne olcaksa olsun. Bu süreç kadae hic birisi yıpratamaz bnce.. Bileti iyiki almışsn tatlim ins mutlu ve hayırlı şekilde devam edee hersey. Inş çıkarda konuşrsnz:26:
evet bebeğim belirsizlik gercekten cok ama cok kötü bi duygu. Günlerdir uyku namına hicbisey kalmadı bende. Aldık bakalım bileti artık kaçış yok neler bekliyo bizi bakalım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?