92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bakalım nereye kadar oynucan kuzum ... banada lazımda bi oyun bakalım
Bende beğendm şakıyı yaa
bu adamdan bu sesi beklemezdm

hahha gizemm yaa fransızca konuşıyım istersenn iyiyim şekerim sen nassın

Kamile cnmm nasılsınn ben iyiyim cnm şimdi sevgiliciğimin nöbeti bitti telefonu kapattık öyle işte

konuşşş matmazelll fransızca da konuş

iyi ya nolsun bak saçmaladım sıkıntıdan işte . skılmaca

konuşşş matmazelll fransızca da konuş

iyi ya nolsun bak saçmaladım sıkıntıdan işte . skılmaca

hahha daccord matmazel
ayy sorma o sıkınttııııı bendede varrrrrrrr
sarılmkk istiyorumm artıkkkkkkk aşkıma
kız 2 güne siz 3 aya düşüyorsunuz cadalozzzlarrrrr

Son düzenleme:
hahha gizemm yaa fransızca konuşıyım istersenn iyiyim şekerim sen nassın

Kamile cnmm nasılsınn ben iyiyim cnm şimdi sevgiliciğimin nöbeti bitti telefonu kapattık öyle işte

Bakalım nereye kadar oynucan kuzum ... banada lazımda bi oyun bakalım
Bende beğendm şakıyı yaa
bu adamdan bu sesi beklemezdm

ohh edacım ne güzel keyfler yerinde bizde son günlerde doğru düzgün konuşamıyoruz hiç.onların taşınma işi vardı ya taşındılar artı ve şimdi hiç rahat değil..dün 4-5 dk falan konuştuk hiç rahat değilim dedi çok pis dedi her yer komutan bu askerlik nasıl biticek bakalım deyip durdu tam moral vericektim kiiii dakikamız bitti kaldı mı öyle şimdiden sabahdan beri mesaj falan yok düşün ama ben hiç olmadığım kadar sakinim biliyo musun

gizemcim bende bi ara bi oyuna sarıyorum sonra sıkılıyorum başka oyuna başlıyorum falan öyle öyle günleri geçiriyoruz işte..
bende ilk kez arkadaşım dinlettimşti yok artık demiştim çünkü şarkıcı yönünü bilmiyordum diziyide izlemiyorum ben sonra tv de falan duydukca kulağım alıştı

hahha daccord matmazel
ayy sorma o sıkınttııııı bendede varrrrrrrr
sarılmkk istiyorumm artıkkkkkkk aşkıma
kız 2 güne siz 3 aya düşüyorsunuz cadalozzzlarrrrr

Ah gitmiyoki o sıkıntı.. eda 13 mü kaldı sarılcanaz kaldııııııı

ay valla düşüyoruzz .. cadaloz falan ımm neyse güzel bişey için söyledin ya mazeretleri düşesim geliyo elim gidiyoda düşmüyorum . bi aksilk çıkarsa diye

aa ciddimisin kuzum ya neden öyle oldu ki düzen oturtma falan heralde...ama neyse ki az kaldı cnm nasıl o kadar sakin olabiliyorsun yaaa benim artık sabır taştı p.tesi Orduya gidicek sevke delleniyorum meselaa
inş bir an önce düzen oturur cnmm

ne 13 ü kızz ona göre 8 karakoldan çıkışını sayıyor bana göre 10 yan,ii atarsa 9
düş tatlım bende düştüm yol 1 gün sizin dimi onuda düş toplamda 4 düş düş kızz hem artarsada bişi olmaz o kadar günden 10-20 değil sonuçta ki artmaz bence

aynen ya çocuk gibi oyuna başladım cihan gidince önceden bn hiç faceden oyun oynadığımı bilmezdim nelere alıştrdılar bizi yaa..hatta ben onun faceden kendime can atıyorum falan iyice abartmıştım..yokluğunda

bende izlemyorum diziyi nadir.. ama inceydi adamın sesi demekki kalın da oluyomuş

Son düzenleme:

AA ben neden öyle 13 diye gitti aklıma.. ooo 9 süperr...
Cihanla konuşayımda net olarak kaç düşeyim diye ona göre düşeym ya..

ayy hiç sorma eda yaa düzenimiz bozuldu resmen..canı çok sıkkındı..inan son günlerde bende anlamıyorum eda yaa gayet sakınım ama sen çok haklısın canım kaç aydır görmüyorsun günler bitmek bilmez artık ama bak tek hanelilere düşmüşsün bile gelicek gelicek az kaldıııı inş canım yaa eski halimize bir dönsek ne iyi olacak..

gizem ya ben oynuyordum önceden ama bu kadar değildi..onu bende yapıyorum biliyo musun yaniii yardım etmişler çok mu ama aman canım en kötü huyumuz bu olsun dimi amaaa erkek sesi ya bende dizi için incelttiğini düşünmüştüm

Haha aynen ben bide söylüyodum facendeym can atıyorum kendime diye.. oda at at zaman geçir diyodu yardımları olsun o kadarlık aynen zaten 3 ay sonra fırsta olmaz okul bi yandan zatennn

cnm o gergin ya yer değişmiş falan ondandır böle olması bide sabır azalıyor gün geçmiyor ya ondan sinirlidir.benimkini görsen herşeye bağırıo nerdeyse sıkıldım yani
aynn cnm gelicekk..
sizin aranız çokmu ktü ki konuşamıosunuz ya sık ondandır cnm bence:26:

Haha aynen ben bide söylüyodum facendeym can atıyorum kendime diye.. oda at at zaman geçir diyodu yardımları olsun o kadarlık aynen zaten 3 ay sonra fırsta olmaz okul bi yandan zatennn

bende söylüyırum Allaahım ya çocuk gibi oyun mu oynuyosun der bende zaman geçsin diye yoksa dışardada zaman geçirmesini bilirm derim ömerde yok yok sen devam et oynamaya der yaniii ellerinden başka bir şey gelmiyor gerçi onu bile biz yapıyoruz ama neyse ahh ahh 3 ay bir geçseeee
bu arada bizimde mazeret izinlermiz duruyor ama ömer bey 2-3 gün geç gittiği için ne kadar düşerim bilmiyorum gerçi düşer miyim onu bile bilmiyorum ya düzeni bir otursun sorsun bakalım teskere tarihini dimi amaaaa

Onların da işlerine geliyo evde oyun oynamamız

ya bi sorsun bakalım yazıcıya.. cihan net diyo.. 21 kasım sabahı çıkıyorum diyo. perşembe günü:) bu durumda şafak 122 zaten . pek bi fark yok

yok yavrucumm biz çok şükür çok iyiyiz şimdi son günlerde onların taşınma işi vardı ya her şeyi onlar yaptıkları için çok yoğundular bende hastahanedeydim falan çok konuşamadık şimdide hiç rahat değil her yer komutan diyor o yüzden çok konuşamıyoruz yoksa biz iyiyiz yani gerçi şu günlerde iyiyimde böyle olursa son ayları nasıl geçirirm sabrım nereye kadar dayanır onu bilmiyorum ama

ikinizinde sabrı azladı çünkü mehtap yapmak istiyorsunuz artık haklı olarak ama biraz daha daynın bakayım ne kaldı şurda dimi amaaa

Onların da işlerine geliyo evde oyun oynamamız

ya bi sorsun bakalım yazıcıya.. cihan net diyo.. 21 kasım sabahı çıkıyorum diyo. perşembe günü:) bu durumda şafak 122 zaten . pek bi fark yok

Kızlarrr şaka maka 92/2 ler ağustosta gidiyor teskereci devre olucaksınızzz

aynen gizem bizimde en fazla 1-2 gün oynar amaa geç gittiği için sorun olur mu bilmiyorum gerçi geç gitti onu yol izniyle kapatırız diyorum ama bellide olmaz geç gelirsen yanıma gelme dedim bile ben ona düşşünsene herkes kavuşuyor biz geç gittiği için bi kaç gün sonra kavuşuyoruz fururum onu..ben o kadar geç gitme dedim sözümü inlemedin der dururm artık gerçi sağ salim bir gelsinde..ama 2 gün 2 gündür gizem yaaa

edaaaaaaa bende kendi kendime diyorum teskereji devre oluyosun kzımmmm diyorum amaaa inanamıyorum hala Allah'ım şaka gibi yaa bu günleri gördük çok şşükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…