bileti iptal ettim hazır degilim böyle aniden aldım 2gün sonraya hazırlayamıyorum kendimi 1 hafta daha beklemeliyim bence ondan ümidi kestiğimi anlamasını sağlamalıyım düşünsün bol bol yapamıyorum offGitmeden bilemezsin bebeğim gitte dağılsın şu soru işaretlerii..:44:
bileti iptal ettim hazır degilim böyle aniden aldım 2gün sonraya hazırlayamıyorum kendimi 1 hafta daha beklemeliyim bence ondan ümidi kestiğimi anlamasını sağlamalıyım düşünsün bol bol yapamıyorum off
sanırım biraz daha kafa dinlemeye ihtiyacım var onunda oturup uzunca düsünmesini istiyorum su an bu kafayla oturup ne konusacagımı bilmiyorum ertelemekde çözüm degil farkındayım ama olmuyo yaa gizemcim toparlanamıyorumki bi türlü bi 4 5 gün daha bekliyeyim bence zaten almam gereken bi para var lanet alısveris sitesinden onu bekliyorum ürünümü iade etmistimde tık yok hala göndercekler sözde paramı.Ceren m ya bilmiyorum ben olsam çoktan gtmiştim yada aramıştım.bu ne ya diye nolduk biz neyiz diye. çnkü bu sefer birazda sen sebep oldun.. ondan ümidini kestiğini anlamasını neden istyosun ümidi kestin mi? o zman tabiki gitme.
Onun kadar sende düşünüyosun ..
SEn bilirsin tatlım:26:
sanırım biraz daha kafa dinlemeye ihtiyacım var onunda oturup uzunca düsünmesini istiyorum su an bu kafayla oturup ne konusacagımı bilmiyorum ertelemekde çözüm degil farkındayım ama olmuyo yaa gizemcim toparlanamıyorumki bi türlü bi 4 5 gün daha bekliyeyim bence zaten almam gereken bi para var lanet alısveris sitesinden onu bekliyorum ürünümü iade etmistimde tık yok hala göndercekler sözde paramı.
aynen öyle oluyo biliyomusun gizemcim soguyorum bildiğin cocuktan soğuyorum suçun büyüğü bende hatalıyım biliyorum ama yinede soguyorum ne tuhaf insanım yaaCanım bende zaman geçtkçe soğursun diye düşnyorum:26: sen bilirsin tatlım hazır olduğunda git tbi.. :26:
aa hadi ya kaç para peki çok mu
evet canm benim bi anlık sinirle yapmamam gereken seyleri yapıyorum pisman oluyomuyum evet ama pismanlıgımı dile de getirmiyorum hala haklı oldugumu savunuyorum cok bencilim farkındayım :44: ilk günlere göre sakinim sanırım bitanem yani bilmiyorum beklemek ölüm gibi geliyo uykularım daha fazla kacsın istemiyorum neyle karsılasacaksam bi an evvel karsılasayım cokda sabırsız bi insanımdır ben istediğim hersey o gün olcak buda kötü bi huy
seni cok iyi anlıyorum canım iyki sabretmeyi sakin olmayı becerebiliyosun ama ben öyle degilim malesef ilerleyen günlerde senden bu işin tüyosunu almak istiyorum
desteğiniz için cok tesekkür ederim kızlar hepinizi ayrı ayrı cok seviyorum iyiki varsınız
Tamam bebeğim grsrz daha sonra kendine iyi bak bende cıkıyorum
aynen öyle oluyo biliyomusun gizemcim soguyorum bildiğin cocuktan soğuyorum suçun büyüğü bende hatalıyım biliyorum ama yinede soguyorum ne tuhaf insanım yaa
25 lira bebeğim cok degilde 1 haftadır göndermiyolar paramı msjlarımada cvp vermiyolar bu ne saygısızlık yaa siparisi verdim verir vermez o dakika aradılar onaylıyomusunuz siparisinizi diye iade ettim paramı alamıyorum msj atıyorum tık yokk musteri hizmetlerini arıycam artık yarın
gizemcim nasılsın canımalışabildin mi mehtap sonrasına :44:
selamm güzellikk senden naberrr
İyiyim canım ya alıştım 4. gün oldu bile.. ve cihanın moral dolu oluşuu sağolsunn sesi o kadar güzel geliyoki...hep böyle olsun ya o iyiken bende iyiyim ..
ama dün denize gittim aileyle bi burukluk oldu ahh bi hafta önce birlkteydk bu denizde diye.. olcak artık o kadar..
bende senin tam tersin oldum zamanla daha sabırsız cekilmez biri oluyorum dün gece düsündümde annem kardesim bile bana cenk kadar katlanmıyo gercekten bak. Zamanla sakinlesiyorum sanırım. Oturup az daha beklemek en mantıklısı. haklısın bi anlık sinirle aldım o bileti aklımda yoktu bekliycektim böyle oluncada kafam karıstı hazır degilim simdiden 1hafta sonrasına hazırlamaya calısıyorum kendimi yavas yavas.inan bende nasıl böyle olduğumu anlayamıyorum canım..çok değiştim biliyorum ama ne oldu hiç bilmiyorum..zamanla bi şeyler yerine oturunca böyle oldu sanırım..
bu kararsızlık çok kötü biliyorum seni yıpratıyor cerencim çok da haklısın..küçük bi tartışmada insanın gözüne uyku girmezken siz kaç gündür konuşmuyorsunuz..bu konuda çok haklısın canım ona bir şey demiyorum..bu kadar belirsizliliği kimse istemez tabi ki de..
okudum bileti iptal etmiş canım hazır değilim demişsin.benim demek istediğimde tam bu canım bak bi an sinirle aldın bileti şimdi pişman oldum diyorsun belkide kendine bahane üretiyorsun gitmemek için..nasıl olur bilimiyorum ama sakin kafayla düşün derim ben öyle her şeyi yıkmak kolay ama sonrası var..onca yıl var..ama sakin yanlış anlamada beni ben geleceğimi kesin göremiyorum evlenincede böyle olur diyorsan onu bilemem..sonuçda evliyken ayrılmak daha zor..ne işe yarar bilmiyorum ama cenki alıp akıllıca konuşman gerekiyor canım ama bir yerde sende davranışlarını düzeltmelisin dimi ama?
cerencim ne desek çok boş biliyorum ama bunlar benim fikirlerim en iyi kararı kendin için sen vereceksin..sizi sen daha iyi tanıyorsun
Yanımda yinede fazladan olsun sivasın heryerini bilmiyorum ne olacagı belli degil o yüzden su parayıda bekliyim bitanemAynen bebeğim kavgalıyken aranız bozukken öyle olur tabi..uzaksınız şuan ( sadece mesafe olarak değil:)
Aramazlar tabi... para almaya gelince hemen irtibata geçiliyo da geri vericekler ya.. işlerine gelmedi.. ara bencede cnm . 25 lira 25 liradır yani..
iyiym tatlım bende nolsun işte aynı..aman aman neşeniz hiç kaçmasın ne güzelll
tabi canım olcak o kadar ama sen seneyi düşün hep yanım olcak de mutlu olne kaldı ama dimi şurda gizem şafağa inanamıyorum yaa 99 demeye az kaldı çok şükür ama bir türlü geçmek bilmiyor bana nedense
bende senin tam tersin oldum zamanla daha sabırsız cekilmez biri oluyorum dün gece düsündümde annem kardesim bile bana cenk kadar katlanmıyo gercekten bak. Zamanla sakinlesiyorum sanırım. Oturup az daha beklemek en mantıklısı. haklısın bi anlık sinirle aldım o bileti aklımda yoktu bekliycektim böyle oluncada kafam karıstı hazır degilim simdiden 1hafta sonrasına hazırlamaya calısıyorum kendimi yavas yavas.
Sanırım benim içimde biçok şey bitti bitiyo kamilecim cok üzgünüm, eskiden olsa o gün bu sorunları halleder cenkin karsısına dikilirdim içimden aramak sormak gelmiyor hic ama birlkte gecirdiğimiz yıllarıda bi çırpıda silmek istemiyorum her ne kadar sogursam soguyum onu hala seviyorum. bakalım biraz daha kafamı dinliyeyim hakkmda hayırlısı neyse o olur ins
Yanımda yinede fazladan olsun sivasın heryerini bilmiyorum ne olacagı belli degil o yüzden su parayıda bekliyim bitanem
Kızlar ben cıkıyorum
Ne senesi kamleee bak 4 ay bi gün diyoo.. yarın 3 ay dicekk ticker ( küsuratını boşver :))
ama bende her ne kadar inanamasamda bu 100ler çok yavaş geçti bunu bilir bunu söylerim yapıştı resmennnnevdeyiz bide yaz ya ondan heralde ya..
cerencim görüşürüz kendine iyi bak tatlımm .. :26:
cerencim anlıyorum canım yoruldum sanırım artık bir şeylerle mücadele etmekten..cenkde yardımcı olmuyor sanırım sana..tabi canım her şeyin hayırlısı hepimiz için..biraz daha sakinleş ve kararlı bir şekilde çık canım o zman karşısına..kendinide çok yıpratma bak kolay değil biliyorum ama sağlığını düşün güzelim tamam mı..görüşürz canım
gizemcimmm deniz demiştim kız ben onuyoksaaaaa son aylardayız dahada uzatmam şafağı aynen yaa ömer gittikden sonra günler hızlı ama şafak atmıyor resmen..çözemedim ama nasıl olduğunu neyseki bitecek artık..
Ay pardon kamilecm ben ters taraflarımdan anlamışım..kavuşma anı gecikir gibi görndü ya hemen cellallendim
evet ya ilginç kamile.. amaa bakkk 460 ın 6 sıda bitiyoooay lanet ne kalınmışşş
biliyorummm hç bir anlamı yoookkk yokluğunda.... yokluğunda yokluğundaaaaa.. ( dinledn mi bu şarkıyı ben bayıldım)
sakin tatlımmm sakinnnn o kavuşma anını geçiktirir miyim hiçççdört gözle bekliyoruz
benim 4 ve 6 bitti sıra 0 da yahu normal olan 0 dan başlamak sanırım ama benim ki 4 den başladı bi terslik var sanırım ömerede söyledim hep tersden gidiyorsun zaten ben alıştım demiştişimdi anladım cidden tersden gidiyorum sanırım amannn öylede böylede amaç aynı nasılsa
dinlemedim amaaa şimdi dinliyorum hemen gizemm
selamm girlssler
Aynen kuzum siz ters başlamışsnız.. ama bak bz zoru bitrdik kolayı kaldı sona .. öyle olcaktı oama neyse artık ne kaldı şurdaa..bitsinde .
dinle bakalım. criminal ci.. bende oynuyodumda bıraktm sıkıldım dadevamlı ek soruşturma deli etti
selamm girlssler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?