92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

25ine aldım bileti artık kacmıycam yüzlesmem gereken ne varsa hazırım :44:

son hafta artık..günler yaklaşyıkca daha çok heycan basar tatlımm ne güzel bi duygu ama o Allah başka ayrılık vermesin dimi ama..edaaaa daha gidiceği günü düşünme bak nerdeyse 1 ay var bence ilk karşılaşmayı düşün

Aynen cnm şaka gbi son hafta..ama heyecnm yok..onjn sesi mutlu gelio günler yaklaştıkça sanki teskere alıo ahh o ilk karşılaşmaya odaklıyım ztennn :))))

Aynen cnm şaka gbi son hafta..ama heyecnm yok..onjn sesi mutlu gelio günler yaklaştıkça sanki teskere alıo ahh o ilk karşılaşmaya odaklıyım ztennn :))))

edaaaa şimdi heycan yok diyorsun ama ilk karşılaşmada düşüp bayılma kızzzzz birden basmasın heycan sonra..kaç ay sonra ilk defa çıkıcak tabi mutlu olur canım yaa

edaaaa şimdi heycan yok diyorsun ama ilk karşılaşmada düşüp bayılma kızzzzz birden basmasın heycan sonra..kaç ay sonra ilk defa çıkıcak tabi mutlu olur canım yaa

Olabilir yavrm bayılıveririm oda tutar falan hahah
Sorma cnm kavuşma heyecanıyla hele bugün sesi o kdr güzel geliyordu ki onca yorgunluğuna rağmen..

selam kızlar dün gece cenke msj attım persembe sabahı sivasa geliyorum birlikte gecirdiğimiz senelerin hatrına geleceğini düsünüyorum yazdım.
Az önce noldu biliyomusunuz cenkin babası aradı, cenk onlarlada konusmuyomus dün yanına gidicektim benide istemedi gelmesin diyo kızım biraz zaman ver ona dedi şartellerim attı uykumdan da uyandırdı ne dediğimi bilmiyorum actım agzımı yumdum gözümü, kesinlkle kararımdan vazgecmeyeceğimi bu yolculugun benim için bi karar noktası oldugunu söyledim ya tamamen biticek yada orda devam edilcek dedim ayrılıga getirince karsı cıktıda besbelli ogluda ayrılık düsünüyo.Cocugu yok onun karsısında 2 hafta oldu ben ona zaman tanıyalı daha fazla zamann yok bende dedim, sırf askerde beni bıraktı aramadı sormadı demesin diye 1 haftadır ben para bulmaya calısıyorum neden oglun için dedim sonra ararım der kapattı işleri vardı heralde sesler geliyodu. Kızlar bide yüzsüz gibi yanına gidiyorum bu insanın yaa

Son düzenleme:
Diyoki sözünü dinlemiyomussun hep basına buyrukmuşsun falan. bende oglunun düzelmeyeceğini bildiğim için kendimi git gide bıraktım artık dedim.
Umrumda degil ben yarın oraya gidicem ha gelir gelmez kendine kalmıs artık daha fazla bekleyemem yoluma bakıyım bende dimi.

Son düzenleme:
selammm kızalrr...

cerencm; yine ailesni mi karıştrdı adam gibi kendi konuşsa olmuyo dmi..

Ceren her ne kadar oraya gitmen gurursuzluk gibi görünsede sen oraya gitmeden hiç bişey netleşmeyecek . bence gitmelisin :26: yoksa hep soru işaretlerii...

gelde bu insanla evlen iste gelde çabala değmez kızlar yaa iyice nefret ettim artık ondan hep bi cocuk gibi babasının arkasına saklanan insan istemiyorum ben istemiyorum cenki artık. Yarın gelirse yüzüğü verip gidicem, gelmezse babasının kafasına atıcam bu yüzüğü sabrım kalmadı gercekten bitti artık.
Gülsahcım yarın geliyorum musait olursun dimi görüselim

Son düzenleme:

Ahh cnm bnm ya :26: çok yıprattı seni çok..sen kararını verdiysen gerisini boşver. bu hayat senin cnm .. inş hayırlısı olur hakkınzda :

ay cnm bnm yine niye ailesini karıştrmş ya of... inş hakkınızda hayırlısı olr cnm sakin ce konuş ama ve her şeyi konuşun....

musaitim bitanem yarin zaten araşir haberlesiriz tatlim ama insallah barisirsiniz ve geldigine deger

Ahh cnm bnm ya :26: çok yıprattı seni çok..sen kararını verdiysen gerisini boşver. bu hayat senin cnm .. inş hayırlısı olur hakkınzda :

sagolun iyi dilekleriniz için kızlar konusulacak hicbisey kalmadı cenk düzelmiycek onun için bu iliski için savasmaktan vazgectim artık yarın o sehirde beni yalnız bırakmayıp gelirse uysal konusursa belki ikimiz için bi şans daha olabilir diger türlü istemiyorum gitmeden kararımı verdim aslında bitirdim artık onun agzından cıkacak kelimeye bakmıyorum sonucu düsünmüyorum ama, vicdanımın rahatı için bu iliski adına herseyi yapmam lazım bunu yapmazsam yeteri kadaR emek göstermediğimi savasmadıgımı hissedicem ve huzursuz olucam.
Tamam gülsahcım sabah kac gibi uyanıyosun söylede erkenden tepene binmiyim

taa ordan geliosun bebegim erkeni mi var senin biletlerin kacta

taa ordan geliosun bebegim erkeni mi var senin biletlerin kacta

Olsun bitanem senide erkenden kaldrmak istemiyorum öğlene dogru bulusuruz 7.30 da binicem 9.30da ordayım carsıya iner dolanırım biraz 11 12 gibi seni ararım o zaman bulusuruz aksam üzeri 3 de de dönüs biletim.
Ya ben sana baska bisey sorcam 22.ikmal merkez komutanlıgı yerini biliyomusun? sivasın girişinde otobüs önünden geçiyo. Ordamı iniyim sence yoksa otogardamı? birliğin önünden dolmuş kalkıyomu sap gibi kalmıyım ortada

Son düzenleme:

canim tahminen kumbette askeriye var orasi gibime geldi ama tam bilemiom sen yinede onunde in isini saglama al daha nie iki is yapip dolmusla gelesinki zaten sizin gorusme durumunuza gore arasir gorusuruz erken olmasi farketmez benim icin bitanem belkide cenkle cikip gorusur barisirsiniz suc bende diosan kendini bu kadar doldurma

askeriyeye girince komutanlamı konusmam lazım ne diycem yaa ilk defa gidiyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…