aynen gizem bizimde en fazla 1-2 gün oynar amaa geç gittiği için sorun olur mu bilmiyorum gerçi geç gitti onu yol izniyle kapatırız diyorum ama bellide olmaz geç gelirsen yanıma gelme dedim bile ben onadüşşünsene herkes kavuşuyor biz geç gittiği için bi kaç gün sonra kavuşuyoruz fururum onu..ben o kadar geç gitme dedim sözümü inlemedin der dururm artık gerçi sağ salim bir gelsinde..ama 2 gün 2 gündür gizem yaaa
edaaaaaaa bende kendi kendime diyorum teskereji devre oluyosun kzımmmm diyorum amaaa inanamıyorum halaAllah'ım şaka gibi yaa bu günleri gördük çok şşükür
kamilecm anladm yani sizin aranızda sorun yoksa düzelir alışır orayada
aynen kızlar maş ya nerelerden geliyoruz buralara siz 300lerdeydiniz ben geldiğimde hemde baya bildiğin 350 falandınız..
baksanıza geçen gün 100lere düştünüz ohhh diyodum size ben düşüyorum 100 lere
Aynen eda baksana 8 gün sonra 100lerdesinn
ama eda ya 1 sene olucak nerdeyse bzmkilerde gideli.. geçen sene bu zamanlar ha gitti ha gtcek birlkte olalım heran derdndeydik bi stres bi stres.. biz acemi birliği yapacağı yere gtmiştk cihanla görmeyeşimdi orda çektiğim fotoya bakıyorum daaa ahh ahh
aynen gizemim ya daha sana demiştm 100lere düşerken siz 100ler gelince bitti demek diye vay be...
yaaa geçiyor işteee bak tabiii
Aynen ya .. vayki vay.. zman geçiyo işte..
bakıyorum bakmaz mıyım. o gün harikaydı apar topar saat akşam 4 te karar verdk gittik gece vardık tabi bulamadık sora soraa.. gece de bi arkadaşta kalmıştık.. ay gece annem e izin için ne yalvarmıştımsabahın da 6sında yola çıktık. 8de işbaşı yapmıştım.. delilik valla
ama onla delilik yapmayı özledimm
Wuhhuuu delilik tabii kuzumolsun anı işte
Aynen hoşş bi anı olarak buda eklendi iştesizin bu sınavın sonuçları ne zmn açıklanır ki eda. dgs nin:44:
1-2 haftaya heralde kuzum hiççç bilmiyorumcok şey yapmıorum ya 
kızlarrrrrrrrr gizemmm fotoda atmadın daha bizeee
Aayy hiç bilemedim ki kamilecim ya etkiler mi dönüşünü .. ama sanmıyorum ya.. :26:
Ama merak etme ya bende geç kavuşcam 2-3 gün. ankarada kalcak biraz ordaki akrabarı uzun süre görmcem son kez göreyim diyobende göndermem bi daha uzun bi süre bncede görde iyi olur dedimm ama siz buluşcaksnz bn kalcam bi süre daha yanlızzz
kamilecm anladm yani sizin aranızda sorun yoksa düzelir alışır orayada
aynen kızlar maş ya nerelerden geliyoruz buralara siz 300lerdeydiniz ben geldiğimde hemde baya bildiğin 350 falandınız..
baksanıza geçen gün 100lere düştünüz ohhh diyodum size ben düşüyorum 100 lere
Günayydıınnn herkesee
gunaydın canım
kızlar iyikide bileti iptal etmişim suan ankaradan kuzenlerim ve eşleri geliyolar 1 2 gün misafirimiz olcaklar insallah cok kalmazlar yaa
zor ne kelime vıcığım çıktı tüm evin temizliği bana kaldıhahha günaydın cerencim..
aa öylemi dimi kalabalık zor oluyor:26:
nasılsın ? cenkten yokmu hala ses
zor ne kelime vıcığım çıktı tüm evin temizliği bana kaldıhiic misafir agırlıyacak halde degilim yaa
ya terkedildim yada burnumu sürttürmeye calısıyo belliki zaten cenk askerde tuhaflasıyo ben arıycakmısım onu askerde yalnız bırakıyomusum kavga edince askerde ben onu aramayınca yanımda degilsin beni burda sende yalnız bıraktın diyip duruyo 1 hafta gecti oraya gideli su saatten sonra aramayacagı bellii yani ben gidicem artık yanına cnm su misafirler bi gitsinde ilk işim bileti almak olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?