92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aayy hiç bilemedim ki kamilecim ya etkiler mi dönüşünü .. ama sanmıyorum ya.. :26:
Ama merak etme ya bende geç kavuşcam 2-3 gün. ankarada kalcak biraz ordaki akrabarı uzun süre görmcem son kez göreyim diyo bende göndermem bi daha uzun bi süre bncede görde iyi olur dedimm ama siz buluşcaksnz bn kalcam bi süre daha yanlızzz

kamilecm anladm yani sizin aranızda sorun yoksa düzelir alışır orayada

aynen kızlar maş ya nerelerden geliyoruz buralara siz 300lerdeydiniz ben geldiğimde hemde baya bildiğin 350 falandınız..
baksanıza geçen gün 100lere düştünüz ohhh diyodum size ben düşüyorum 100 lere

Aynen eda baksana 8 gün sonra 100lerdesinn

ama eda ya 1 sene olucak nerdeyse bzmkilerde gideli.. geçen sene bu zamanlar ha gitti ha gtcek birlkte olalım heran derdndeydik bi stres bi stres.. biz acemi birliği yapacağı yere gtmiştk cihanla görmeye şimdi orda çektiğim fotoya bakıyorum daaa ahh ahh

aynen gizemim ya daha sana demiştm 100lere düşerken siz 100ler gelince bitti demek diye vay be...
yaaa geçiyor işteee bak tabiii

aynen gizemim ya daha sana demiştm 100lere düşerken siz 100ler gelince bitti demek diye vay be...
yaaa geçiyor işteee bak tabiii

Aynen ya .. vayki vay.. zman geçiyo işte..

bakıyorum bakmaz mıyım. o gün harikaydı apar topar saat akşam 4 te karar verdk gittik gece vardık tabi bulamadık sora soraa.. gece de bi arkadaşta kalmıştık.. ay gece annem e izin için ne yalvarmıştım sabahın da 6sında yola çıktık. 8de işbaşı yapmıştım.. delilik valla
ama onla delilik yapmayı özledimm

Wuhhuuu delilik tabii kuzum olsun anı işte

Son düzenleme:

gizemcim inş etkilemez canım ama inan bilmiyorum bakalım zamala belli olacak desene ömerde geç gelirse birlikte bekliycez yine..bence gönderme dizinin dibinde otursun işte cihanın yerini tutmayız amaaaa senide yalnız bırakmayız kiii

aynen edacım akşam konuştuk biraz mesajla bir hafta kadar böyle aşkım alışıncaya kadar diyor bekliycez baaılm her zaman ki gibi
sen 100 lere düş bizde çift haneleri düşelim artık yaa sıkıldım ben

Hava sıcak . sıcak hava. hava neden bu kadar sıcakkk. neden bu kadar sıcak hava?

topik boş. boş topik . topik neden boş.... neden topik boş.. blablablaa.. beynim eror verdi

kızlar nasılsınz

hahha günaydın cerencim..
aa öylemi dimi kalabalık zor oluyor:26:
nasılsın ? cenkten yokmu hala ses
zor ne kelime vıcığım çıktı tüm evin temizliği bana kaldı hiic misafir agırlıyacak halde degilim yaa
ya terkedildim yada burnumu sürttürmeye calısıyo belliki zaten cenk askerde tuhaflasıyo ben arıycakmısım onu askerde yalnız bırakıyomusum kavga edince askerde ben onu aramayınca yanımda degilsin beni burda sende yalnız bıraktın diyip duruyo 1 hafta gecti oraya gideli su saatten sonra aramayacagı bellii yani ben gidicem artık yanına cnm su misafirler bi gitsinde ilk işim bileti almak olucak

Cnm ben
Ce elini çabk tut git derim çünkü sen gtmeden arayabilir ve hiç bisey yapmadın bizi bu hale getirdn falan derse daha kötü olur.yada ara bnce canm bu ara sen onu naslsn fln de hiç yktan olmaz böyle onada yazık sanada

Kızlarr siz yoksunuz ama yazıyım ben...
Son 8 gün kaldı görmeme..çıkışınada 6 gün...heyecan '0' ama anlamıyorum neden böyle hissizleştim sanırım artık...Ama ist. geldim dediği an sanırım heyecan basıcak..Aynı şehirde olmak bile bambaşkadır heralde 5.5 aydır unuttum...Sizlerde aylardır... Şafakta azalıyor sanki..Onu yolcu ederken tekrar 170 falan olucak sanırım...Çabucak geçsin şu aylar hepimiz kavuşalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…