92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bebegim bilion bende hic gitmedim bilmiorumki heralde nizamiyeye gidip cenkle gorusmek istedigini ziyaretcisini oldugunu felan solersin disari birakmasalar bile orda gorusmenize izin verirler bence
uff bilmiyorum birliğe giripte görüsmek istemezse rezil olurum o dengesizin işi belli olmaz son anda karar vericem nerde iniceğime:44:

uff bilmiyorum birliğe giripte görüsmek istemezse rezil olurum o dengesizin işi belli olmaz son anda karar vericem nerde iniceğime:44:

daha neler canim yaa ole bisi yapmaz bence direk askeriyede in senin geldigini gorunce izin almasida kolay olur yoksa komutanlar inanmayip izin vermiyebilirler

Neler okudum böyle..Cerencimize nolduuu..
Cerenn haberlerini ben de bekliyorum hakkında hayırlısı olsun yavrum yaa..üzüldm gerçekten ama böyl ekonuşuyorsan sağlam sebeplerin vardır, bi ara canın sıkkındı okuyordum, umarım hayırlı haberlerle gelirsin..

cerencimmm gidiyorsun sabah inaşllah her şeyi halletmiş bir şekilde dönersin buraya..her şeyin hayırlısı güzelim bazı şeylere ne yaparsak yapalım engel olamayız..

Tuhaf bir şekilde uyandığımda bugün kendimi acaip yorgun hissettm..ustelk bnmkinin telefonuyla uyanmama rağmen..nedensiz soğuk konuştum oda ne oldu dedi tabi..izin kağıdını teslim almş.. Acaba ondan heyecan falan mı başladı bende bilmiyorum...

Kızlaar hepinize merhaba ,çk özledim muhabbetinizi.Ama memleket memleket gezdiğimden ötürü gelemiyorum pek lanet telefonum da nete grmiyoo bitürlü. Neer olmuş böyle cerencim iyi haberlerle gelirsin inşallah.Edacım seni mehtap sıkıştrmış güzelim yaşamasam da öle oluyo diye duyduk çok kezz Bu arada galiba biz de eylül ortalarında bi mehtap yapıcazz,çok kaptımıyorum kendimi ama öyle b düşüncemz var kızlar inş sorun çıkmaz çünkü çooook özledik artık.310gün oldu insaf... Öpüyorumm hepinzii

oyy merve hoşgeldinn cnmm ama gitmişsin neyse artık..
ohh gez cnm kafa dağıt bir güzel..
mehtap ne sıkştırıyr hemde...1 haftadan az kaldı...
inş yaparsınızzz cnm ya ihtyç oluyor çok iyi gelir sizeeee
bende öpüğyorummm

selam kızlar
cenkin yanından geliyorum az önce indim 2 gündür uyumamanın verdiği bi yorgunlukla dolandık tüm sivası meshur sivas kalesine götürdü bizi gülşahcım sagolsun kaleye bayıldım kale namına eser yok
Bu arada gülsah ve cenk cok iyi kanki oldularr gülsahcımm burdaysan yaz begendin mi benim cocugumu
Yorgunluguma değdi sanırım bitti derken, birden kendi geldi elimi tuttu sarıldı bi sans daha hakediyoruz dedi 2 saat boyunca konustuk sonunda mesafeli sınırlı bi iliski yasamaya karar verdik
Hayırlısı böyleymis demek cok yalvardım Allaha hayırlı degilse bitsin dedim bitmedi insallah uzlasmayı basarabiliriz ben biraz uysal takılmayı düsünüyorum bu aralar, yok efendim neymis karı değilmiş trip cekemiyomus ben onu karı gibi görüyomusum yazık onada hak verdim, tüm günüm berbat sancılarla gecti gülsahcım sohbete katılamadım fazla kbkma mide spazmı gecirdim yaa yeni yeni rahatlıyorum

bitanem uzun zamandır sabretmenin beklemenin verdiği mutsuzluk bu son bikac gün kala dayanamıyosun artık. Bikac gün kaldı sabret seninkide geliyo sonunda

Tatlım barışmanıza sevindimmm
Dikkat edin birbirnizi kırmayın

Cerencim hakkınızda hayırlısı olsunn olmuş da benceee..yani bitmiyor sağlam ilişkiler öyle kolay, ne kadar yara alsan da bitme noktasına gelmemiş demekki umarım bundan sonra daha sakin götürebilirsinzz inşallahh sevindm gününz güzel geçmiş yine de ağrılar dışındaa :44:

Sen gittikten sonra gördm yazdıklarını ben de dönemni bekliyordumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…