selam kızlar
cenkin yanından geliyorum az önce indim 2 gündür uyumamanın verdiği bi yorgunlukla dolandık tüm sivası meshur sivas kalesine götürdü bizi gülşahcım sagolsun kaleye bayıldım kale namına eser yok
Bu arada gülsah ve cenk cok iyi kanki oldularr gülsahcımm burdaysan yaz begendin mi benim cocugumu
Yorgunluguma değdi sanırım bitti derken, birden kendi geldi elimi tuttu sarıldı bi sans daha hakediyoruz dedi 2 saat boyunca konustuk sonunda mesafeli sınırlı bi iliski yasamaya karar verdik
Hayırlısı böyleymis demek cok yalvardım Allaha hayırlı degilse bitsin dedim bitmedi insallah uzlasmayı basarabiliriz ben biraz uysal takılmayı düsünüyorum bu aralar, yok efendim neymis karı değilmiş trip cekemiyomus ben onu karı gibi görüyomusum yazık onada hak verdim, tüm günüm berbat sancılarla gecti gülsahcım sohbete katılamadım fazla kbkma mide spazmı gecirdim yaa yeni yeni rahatlıyorum
selam kızlar
cenkin yanından geliyorum az önce indim 2 gündür uyumamanın verdiği bi yorgunlukla dolandık tüm sivası meshur sivas kalesine götürdü bizi gülşahcım sagolsun kaleye bayıldım kale namına eser yok
Bu arada gülsah ve cenk cok iyi kanki oldularr gülsahcımm burdaysan yaz begendin mi benim cocugumu
Yorgunluguma değdi sanırım bitti derken, birden kendi geldi elimi tuttu sarıldı bi sans daha hakediyoruz dedi 2 saat boyunca konustuk sonunda mesafeli sınırlı bi iliski yasamaya karar verdik
Hayırlısı böyleymis demek cok yalvardım Allaha hayırlı degilse bitsin dedim bitmedi insallah uzlasmayı basarabiliriz ben biraz uysal takılmayı düsünüyorum bu aralar, yok efendim neymis karı değilmiş trip cekemiyomus ben onu karı gibi görüyomusum yazık onada hak verdim, tüm günüm berbat sancılarla gecti gülsahcım sohbete katılamadım fazla kbkma mide spazmı gecirdim yaa yeni yeni rahatlıyorum
Sagol hilalcim baya bi kavga ettik tartıstık ama sonunda uzaktan ciddi bi iliski yasamaya karar verdik o nasl olucaksa bakalım
Cerencim hakkınızda hayırlısı olsunn olmuş da benceee..yani bitmiyor sağlam ilişkiler öyle kolay, ne kadar yara alsan da bitme noktasına gelmemiş demekki umarım bundan sonra daha sakin götürebilirsinzz inşallahh sevindm gününz güzel geçmiş yine de ağrılar dışındaa :44:
Sen gittikten sonra gördm yazdıklarını ben de dönemni bekliyordumm
Cerencimm sevindim tatlımmm .. içinden geçende buydu çnkü.. üzmeyin birbirinizi artık. yeni kararlar almışsınız inş bi daha böyle ayrılıklar yaşamazsınız..
Cnmm cok sevindim ama dediğin gbi sende oda biraz sakin olmayı deneyin elinizde onca nimet varken görüşebiliyorken istediğinzde askerliği ziyan etmeyin
.
Bir de bir laf vardır ben sevgilime de çok kullandım zamanında, halat düğümlendiği yerden bir daha kopmaz ama her düğüme geldiğinde canını acıtır. Yani umarım bir daha koparmayın umarım bu son düğümdür
Sagol hilalcim baya bi kavga ettik tartıstık ama sonunda uzaktan ciddi bi iliski yasamaya karar verdik o nasl olucaksa bakalımağrım regl den dolayı degil btanem mideme bisey dokundu heralde hicbiseyde yiyemedim agrıdan kıvrandım tüm gün ondan
sagolun kızlar cıkıcam az sonra tokatta iftar vakti bi iki dk ya sey dicem cenk 5 gün erken terhis alms kızlar cok mtlu oldum izinleride kullanmıyoruz 28 gün erken dönüş inş.
Bitsinde su askerlik kurtulalım bıktım onu pohpohlamaktan anaamm karı gibi car car konusuyo gülsah şahidim hic susmadı yaa
cok anlamlı bi söz bebeğim insallah bu sondur.. tek temennim o
top patladı ben yemege gidiyorum kızlar öpüldünüz
İnsallahh bebeğiiim
İnşallah halledersinz tatlım benmmm, ne çektik be şu askerliktenn biz de çok koparmaya niyetlendik ama kopamadıkkkk şükür ki kopmamışızz şimdi çok iyiyiz canım darısı başınıza inşallahh
Sagol hilalcim baya bi kavga ettik tartıstık ama sonunda uzaktan ciddi bi iliski yasamaya karar verdik o nasl olucaksa bakalımağrım regl den dolayı degil btanem mideme bisey dokundu heralde hicbiseyde yiyemedim agrıdan kıvrandım tüm gün ondan
sagolun kızlar cıkıcam az sonra tokatta iftar vakti bi iki dk ya sey dicem cenk 5 gün erken terhis alms kızlar cok mtlu oldum izinleride kullanmıyoruz 28 gün erken dönüş inş.
Bitsinde su askerlik kurtulalım bıktım onu pohpohlamaktan anaamm karı gibi car car konusuyo gülsah şahidim hic susmadı yaa
selam kızlar
selam kızlar
ben tsk ederim geldiğin için canımm basbasa kalıp konusamadık hic yaa, cenk arkadas dost bakımından dört dörtlük bi insandır ama iş sevgiliye gelince takıntılı dediğim dedik cokda kıskanc biri sen gittin ya biraz daha oturduk kalenin orda sonra indik bu tokat yıldızının yanında doldurma parfümcü varya oraya girdik ben parfüm aldım onada aldk bitane cıktık diyoki bi hareketini hic begenmedim sen orda bisey dedin güldün bebede güldü diyo cekilcek dert degil gülsah yaabebegimm yeni girebildimm cok guzel bi gundu tesekkur ederimm ewet cenkle kanka oldukkama iyi cocuk kiz cokkkkkkkk yakisiosunuz ikinizde cok tatlisiniz barismanizada asiri sewindimmmm ikinizde uysal olunnn birbirinizin isteklerini goz onunde bulundurunnn cenke tekrar cok tesekkur et yerime cocuk oruc oruc yemek aldi bize yaaa
Sivaslımısın bebeğim sen yokmsa tokat mı anlamadımCerencim sende hemşomsun demek bak ben bunu unutmuşum
Çok sevindim okudumda gelmeni bekledik valla hayırlısı olsunnn inşallah bundan sonra daha güzel gider her şey bak erken terhiste var ooo daha ne olsun...Allah nazarlardan korusun sizi birbirnizi üzmemeye çalışın inşallah her şey güzel olur bundan sonra çok sevindm
sagol canım benim haklısın akısına bırakmak en mantıklısı soguk degiliz ama cok fazla iç içede degiliz böyle mesafeli iyi yaa bakalım ne kadar böyle gidicekcerencimmm çok sevindim tatlım barışmanıza..böylesi daha iyi olur belki sizin için..biraz akışına bırakmak gerekiyor sanırım tatlım
ikinizde daha dikkatli olun artık üzmeyin ama birbiriniziiii
ben tsk ederim geldiğin için canımm basbasa kalıp konusamadık hic yaa, cenk arkadas dost bakımından dört dörtlük bi insandır ama iş sevgiliye gelince takıntılı dediğim dedik cokda kıskanc biri sen gittin ya biraz daha oturduk kalenin orda sonra indik bu tokat yıldızının yanında doldurma parfümcü varya oraya girdik ben parfüm aldım onada aldk bitane cıktık diyoki bi hareketini hic begenmedim sen orda bisey dedin güldün bebede güldü diyo cekilcek dert degil gülsah yaa
ben biraz uysallasmaya karar verdim o güzel bi laf söyledi neden simdi üzerime geliyosun askerdeyim psikolojm kötü herkes üstüme geliyo zaten bitince gel uyar degismezsem yap tribini dedi haklı sanırım simdi üzerine gelmemin bi anlamı yok.
Yemegini yemedin ama begenmedin mi cok güzeldii yaa ben paket yaptımda yarısını evde yedim bayıldım bidaha gelrsem öncüye gidicem hep
ayrani mecburen attimda bende yarisini cantama koymustum evde yedim canim ilk defa yedim ben gercekten cok guzeldi bi dahaki gelmende ramazan bitmis olur rahat rahat yeriz :) kiz Ilinerini ne guzel surmustun olee
begendin mi canm tsk ederim
bende senin kirpiklerine ve gözlerine bayıldıım kirpiklerin dolgun massallah gözlerini ortaya cıkarms
Ayy koptum muhabbetinize haaayran yemek göz kaş
bu arada gülşahh şafakkİSTANBULLL
naber cerenn
iyiyim bitanem platin takılı kolum fena agrıyo onun dısında iyiyim ay neler neler yaa :) Eczaneden cıkarkende iyi günler dedi cenk 3 bayan vardı içerde onu fırçaladım ben sana bayanlara iyi günler deme demiyomuyum diye her defasında uyarıyorum gene söylüyo gene söylüyo arkadasAyy koptum muhabbetinize haaayran yemek göz kaş
bu arada gülşahh şafakkİSTANBULLL
naber cerenn
fincan takimini aldiniz miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?