92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bencede canım sen zemin hazırlamaya başlaa

ewet canım burdurda 22 ağustos

noolduu uuuuuuuu

28 gun yaptı deynce acaba dedim benim sevdiceğm gibi eylülde mi gtti dicektim ama değilmiş:) gülşeeeeen noldu?

yaa kaç gündür başım ağrıoduya şimdide 20lik dişlerim ağrımaya başladıı

O 20lik diş olayı çok fena ya,bi başlıyo bi geçiyo ara ara geliyo canım doğrudur

Yarimin rapor olayı canımı sıkıyor.Kaç gün oldu daha çözülmedi.
20 lik dişler çok fena hala benim çıkmadı.Daha doğrusu cenem darmış çıkamıyor ameliyatla aldırmam gerek ama tırstığım için aldıramıyorum o ağrıyı çekiyorum

korkulucak bısı yok aslında canım 5 dakıkada alıolar ole amelıyat masasında felan olmuo dıs ceker gıbı alıolar kızlar 92/4 e bı yorum yazdım bu tesellıyı kendıme unıversıte sınavında versem tıpı kazanırdım okuyunca kendı kendıme guldum .d

Hayrola güzelim ne zaman gitcekmiş ne kadarmış bu hava değişimi olayı?

canım rapor olayıda çözülür sen canını sıkma illa çözülücek sende kendını uzdugunle kalıcan

Canım benim cenem dar çıkmıyorki diş eti açlıp alınması gerek
Okudum canım
kızlar haklı ama onlarınki pek huysuz ya

huysuz erkekte cok cekılmez oluo ya

Kesinlikle öyle
Erkekler anlamıyor onlar askerlik yapıyorsa bizde burada cile çekiyoruz beklemek de öyle kolay değil merak etmek onun canı sıkılınca seninde sıkılması zaman geçmemesi valla ben yarimede diyorum size çok kolay geliyor değil mi siz olsanız bizim yerimizde ne yapardınız acaba beklermiydiniz diye

nieyse bana kesınlıkle beklemezlerdı gıbı gelıo suan bızım tek dusuncemız acaba ıyılermı naapsakta mutlu etsek onların bole bısı yapacagını hıc zannetmıyorum

nieyse bana kesınlıkle beklemezlerdı gıbı gelıo suan bızım tek dusuncemız acaba ıyılermı naapsakta mutlu etsek onların bole bısı yapacagını hıc zannetmıyorum

Banada öyle geliyor açıkcası benimki tabiki beklerdim diyor ama onlara kolay sanıyorlar beklemek ne kadar zor bekleyenden başka kimse bilemez.
Valla dedim sen bir bensiz kal bakıyım o zaman nasıl koyacak şu mahalle nasıl üstüne üstüne gelecek hiç kolay değil

Kızlar cidden çok merak ediyorum,acaba biz askere gtsek onlar beklemek zorunda kalsalar.Cidden bizi beklerler mi,hayatlarından fedakarlık yapıp,çoğu şeyden gezmeden tozmadan kendilerini kısıtlarlar mı?İlk başta yok ya benim sevglim bekler diyodum,ama yaşaynca anladım ki bu süreç çok zor bi süreç ve duygusal anlamda da yanlış yapmaya en musait olduğumz zaman.Bncede genelleme yapmak istemıyorum ama çoğu beklemezdi..

bide erkekler çok duygusal açıdan bakmıyolar olaylara dısarı cıkıyolar işe gidiyolar arkadaslarıyla vakıt gecırıolar kafaları dagılıo bızede dısarı adım atamazsan dıolar bızde oturup soz dınlıyoruz onlara bız dısarı adım atamazsın desek benı cok sıkıyosun cok karısıyosun dıe baslarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…