ne bileyim yaaa var ya erkeklerin ööyle artistik çıkışları ondan sebep benceyolcam atcam saçını o olacak
valla ya ben zemin hazırlamaya başlayayım
gülşahın askeri burdurda yapmıştı mervecim bende yanlış anımsamıyorsam :2: silüsü hakkında yardımcı olamıcam çiççeeem
Gülşah seninki acemiliği Burdur'da mı yapmıştı?Bide silüs tarihi neydi?
ewet canım burdurda 22 ağustos
28 gun yaptı deynce acaba dedim benim sevdiceğm gibi eylülde mi gtti dicektim ama değilmiş:) gülşeeeeen noldu?
yaa kaç gündür başım ağrıoduya şimdide 20lik dişlerim ağrımaya başladıı
O 20lik diş olayı çok fena ya,bi başlıyo bi geçiyo ara ara geliyo canım doğrudur
ewet canım burdurda 22 ağustos
noolduu uuuuuuuu
28 gun yaptı deynce acaba dedim benim sevdiceğm gibi eylülde mi gtti dicektim ama değilmiş:) gülşeeeeen noldu?
yaa kaç gündür başım ağrıoduya şimdide 20lik dişlerim ağrımaya başladıı
O 20lik diş olayı çok fena ya,bi başlıyo bi geçiyo ara ara geliyo canım doğrudur
Yarimin rapor olayı canımı sıkıyor.Kaç gün oldu daha çözülmedi.
20 lik dişler çok fena hala benim çıkmadı.Daha doğrusu cenem darmış çıkamıyor ameliyatla aldırmam gerek ama tırstığım için aldıramıyorum o ağrıyı çekiyorum
20 lik dişler çok fena hala benim çıkmadı.Daha doğrusu cenem darmış çıkamıyor ameliyatla aldırmam gerek ama tırstığım için aldıramıyorum o ağrıyı çekiyorum
korkulucak bısı yok aslında canım 5 dakıkada alıolar ole amelıyat masasında felan olmuo dıs ceker gıbı alıolar kızlar 92/4 e bı yorum yazdım bu tesellıyı kendıme unıversıte sınavında versem tıpı kazanırdım okuyunca kendı kendıme guldum .d
huysuz erkekte cok cekılmez oluo ya
Kesinlikle öyle
Erkekler anlamıyor onlar askerlik yapıyorsa bizde burada cile çekiyoruz beklemek de öyle kolay değil merak etmek onun canı sıkılınca seninde sıkılması zaman geçmemesi valla ben yarimede diyorum size çok kolay geliyor değil mi siz olsanız bizim yerimizde ne yapardınız acaba beklermiydiniz diye
nieyse bana kesınlıkle beklemezlerdı gıbı gelıo suan bızım tek dusuncemız acaba ıyılermı naapsakta mutlu etsek onların bole bısı yapacagını hıc zannetmıyorum
Kesinlikle öyle
Erkekler anlamıyor onlar askerlik yapıyorsa bizde burada cile çekiyoruz beklemek de öyle kolay değil merak etmek onun canı sıkılınca seninde sıkılması zaman geçmemesi valla ben yarimede diyorum size çok kolay geliyor değil mi siz olsanız bizim yerimizde ne yapardınız acaba beklermiydiniz diye
nieyse bana kesınlıkle beklemezlerdı gıbı gelıo suan bızım tek dusuncemız acaba ıyılermı naapsakta mutlu etsek onların bole bısı yapacagını hıc zannetmıyorum
Banada öyle geliyor açıkcası benimki tabiki beklerdim diyor ama onlara kolay sanıyorlar beklemek ne kadar zor bekleyenden başka kimse bilemez.
Valla dedim sen bir bensiz kal bakıyım o zaman nasıl koyacak şu mahalle nasıl üstüne üstüne gelecek hiç kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?