92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hoşgeldn bebeğm iyiyz sen nasılsın bakalım bugün ?

Sen zaten öncümüzsün Gülşenn sen bize akıl vercen sen diyosan doğrudur:)

Akıl akıldan üstündür canım sizinde bana akıl vereceğiniz zamanlar olacaktır.
Biz topikce birbirmize yardım ediyoruz.askerlik bitincede yazın bakın evlendik nişanlanıcaz falan diye ona göre

Ay nasıl olıyım kızlarr dısarı cıktım iki haftadan sonra ilk defa.. o gittikten sonra hersey anlamsızlasmıs sehir çökmüşş sogukk lanet insanlar yürüdüğüm yol boyu agladım durdum yaa istemiyorum ben onun yokluguna alısmak falan.. zor geliyor bidaha dısarı cıkmayı dusunmuyorum

Canım yokluğuna alışmak istemezsen asla alışamazsın kendine bu süreci zorlaştırsın ki zaten zor bir süreç yapma derim kendine bunu

canım olur mu ole seyyy ya bana hala şehir anlamsız nefes alamıomusum gıbı gelıo ama yınede bole yapma

ewet iyi fikir öle yapım tabi satabılırsem :) artık düğünde baya bi kapak olucak öle soluyenlere :)

Satarsın satarsın biz arkandayız:)

Akıl akıldan üstündür canım sizinde bana akıl vereceğiniz zamanlar olacaktır.
Biz topikce birbirmize yardım ediyoruz.askerlik bitincede yazın bakın evlendik nişanlanıcaz falan diye ona göre

Evet kızlar bak irtibatı koparmıcaz ona göre tickerlerimize düğün nişan bebek ohooo daha ne şafaklar eklicez Allahın izniyle:)

Canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki.İlk günler ne kadar kötüydüm sürekli uyumak istiyodum yemeye vermiştim kendmi.Ama kendini eve kapatmak olmaz.Sonuçta öyle ya da boyle bu 460 günü atlatmak zorundayız.Hani önumzde başka bi seçenek yok tek yapacağmz şey 'Beklemek beklemek beklemek'. Sakın bak duymayalm bidaha dışarı çıkcaksn ama tek başına çıkma insan tek kalınca düşüncelere boğuluyor resmen.

Farklıydı kızlar yaa 7/24 ynmda olan adam.. ben bu kadar güçsüzmüyüm diyorum kendime bazen ama olmuyo yapamıyorumki bugün dükkanlarının önünden geçtim tantuni dkkanları var oda bombostu oda sessizdii cok atıyorum içime cok.. gene hasta olmus zaten erzincan hep karmıss buz gibiymis ay nolacak bu soguklar cok canımı sıkıyor kızlar yaaa

canım yapıcak bısey yokkı herkes yapıyo askerlıgı herkes yapmak zorunda aşırı zor durumda olan ne kötü şartlarda askerlık yapan ınsanlar var lütfen bak kötü düşünme iyi seyler düşün iyi olsun pozitif enerjı gonder sevdıcegınekı düzelsin hastalığı

Yavrm iyi yönden bakmaya çalış.Bitecek gidecek.Onlar asker onlara soğuk sıcak yaz kış yok şaka bi yana evet havalar buz ama kendi başlarının caresıne bakacaklar malesef,bakmak zorundalar.

Kızlar ben cıkıyorum çay keyfi yapıciim azcık.Sevdiceğm de aramadı dun de aramadı bgunde daha ses yok dua edin banaa arasınn :) gece uğrarm öpüldünz

gülşen hatırlıyormusun sabah bi video atmıstım sacla ilgili. saclarımı o sekil yapmıştım acmadım demistim.. hevesli hevesli yemin töreninde yapacak sac modelleri arıyodum bunu denedm olmadı malesef cok cirkin oldum bonus kafa gibi oldum yeni alınan cizmemde hic güzel degilmis bugün farkettim napcam bilmiyorum :'( Allah yardımcımız olsun ilk günler ne kadar zormus gecmedi hala acısı gecmiyo

canım kendine iyi bak..
normal hayatınızı yasıyosunuz ya hani cok sükür mutlu oluyorum yaa sizi gördükçe sagolun.. geçecek diyebiliyorum

optukk canım gorusuruz

Canım bak şırnakta hakkaride vanda askerlik yapanlar var can tehlikesiyle baş ediyorlar.Soguk veya sıcak bunları her giden gibi yaşayacaklar.Sırf nişanlına özel bir durum değil iyi düşün tatlım.Bak benimkinin burnu kırıldı ben oturup burnu kırıldıı diye aglamadım allahım sana şükürler olsun kötü birşey olamamış dedim.Sen bugün olumsuz düşünüyorsun ya ondan sana çirkin gibi gelmiştir.Eline krem sür saçlarına sür bak inecek.Veya tülbent tak yat inecek onlar.

İnşallah tatlım bu akşam arıyacak:26::26:
öptüm görüşürüz

Bu arada şunuda diyim belki diyorsunuzdur bu kız hep mi iyi yönden bakıyor üzülmüyor mu? mümkün mü hep iyi yönden düşünmek ben ilk günü resmen korkunçtu biri bana deseydiki gülşen gel at kendini düşünmezdim atardım.Ama kendime söz verdim bak herkes yapıyor gelicek seninkide bunu kabulenceksin adam gibi güçlü durup bekliyeceksin dedim kendimi buna şartladım bazı günler deli gibi özlüyorum gece aglıyorum hep iyi düşünmüyorum ama hep iyi düşünmek için kendimi motive ediyorum öyle yapmasam ne bana nede sevgilime zaman geçer öyle olmak zorunda

Son düzenleme:
giderken bi switini bıraktı bana kokusu hala gitmemis şapşalımın koklıyıp duruyorum
gecicek insallah birazcık sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…