92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kesinlikle sana katılıyor bekleselerde bizim gibi beklemezlerdi biz kendimizi kısıtlıyoruz onlar o şekilde kısıtlıycaklarını sanmıyorum

Bu askerlik bana da çok iyiy geldi bence.İnsan gerçek dostlarını anlıyor bu dönemde derlerdi de inanmazdım.Harbiden öyle.Yaşamayan bilemediği için bzim ne yaşadığmz çoğu arkadaşmzn umrunda bile değil.Olsa bile zaten ben bikaç arkadaşm hariç ve sizden başka kımseye gdipte anlatmıyorum. Zaten anlatsam da anlamazlar.Dediğin cok doğru gülşahcm onlar arkadaşlaryla takılırlar işe güce gider unutrlar ama bzim aklımzda hep onlarr.

inanın ben bitek size anlatıyorum yasamayan anlamazı gectım yapıp gelenlere sordugumdada adamı gıcık edıolar dalga gecmeler gülmeler unuttum hatırlamıyorum dıo daha ıkı ay oldu gelelı nasıl unutlur bılmıyorum

Kesinlikle sana katılıyor bekleselerde bizim gibi beklemezlerdi biz kendimizi kısıtlıyoruz onlar o şekilde kısıtlıycaklarını sanmıyorum

Aynen.Ve bunları onlara söylesek hiçbi şekilde kabul etmezler..

Allah dağına göre kış verirmiş durumu bunada bı ornek olabılır bence

İşte askerlikteki zorluklara erkekler dayanır diye erkekler gidiyo,bekleme konusunda sabır konusunda kızlar daha başarılı olduğu içnde geride kalıp bekleyen de yine kızlar oluyo.Allahın işi:)

Yaşayan bilir ancak canım evet bu olay banada oluyor hatta benim sevgilim askere gittiğinde karşıma geçip gülen torunumuz geldi diyen arkadaşım bile olmuştu o an arkadaşlıktan sildim nasıl bu kadar acımasız olabilirler yeni gitmiş o yaşamadımı aynını bence insanlar bencil ve kskançlar

İnsan yaşadıklarını çabuk unutuyor ne yazıkki.Ve günümzde kimsenin kımseye bi faydası yok.İnsan bazen o kadar ççok doluyor ki anlatmak için birilerini arıyor.Ama benim karakterim budur zaten ne kimsenin ağzına laf verrırm ne de başkasının bana acımasını isterm,bu ıkısnı asla kabullenemem.O yzden benı anlayanlarla burda konuşp dertleşmek gibisi yok

bazen diyorumki bende bizden sonrakılere bole yapıcam sonrada ben bole vıcdansız degılım dıyorum

kızlar bu arada bugun avona uye oldum daha dogrusu nısanlım benım uye olmama kızıyo annemı uye yaptım ben satıcam gercı evden cıkmadan nasıl satıcaksam ugras olsun dedım bıde erkekler ıcın tras sonrası losyonu cok ıyıymıs askerım gıtmeden almıstım cok ıyı gelmıs hıc cıldı tahrıs olmamıs yıne al dedı bende uye oluyum barı bı ugrs olsun dedım :)

Oh iyi yapmışın sil gitsin,onlar bize acımıyolarsa biz niye acıcaz valla kımse umrumda bile değil artık

bazen diyorumki bende bizden sonrakılere bole yapıcam sonrada ben bole vıcdansız degılım dıyorum

Boşver yavrum ya biz insanlığımızı kaybetmeyelım nolursa olsun.

Geçenlerde iki arkadaşm benm bu askerlik olaynı konuşuyolarmış.Biri diğerine demişki Merve npıyo flan o işte demiş asker gozluyo vs oda demişki o daha o çocugu bırakmadı mı yeaa.Uyuz herif.Bırakmadı tabı nıye bıraksın demiş bu seferde helal valla demiş.Ne bu insanlardaki mesafe korkusu anlamıyorum.Gerçek aşk mesafelere yenılmez o kadar.

kızlar bu arada bugun avona uye oldum daha dogrusu nısanlım benım uye olmama kızıyo annemı uye yaptım ben satıcam gercı evden cıkmadan nasıl satıcaksam ugras olsun dedım bıde erkekler ıcın tras sonrası losyonu cok ıyıymıs askerım gıtmeden almıstım cok ıyı gelmıs hıc cıldı tahrıs olmamıs yıne al dedı bende uye oluyum barı bı ugrs olsun dedım :)

Bende yapıyodum geçen sen yurtta falan satıyodum baya yan gelir oluyodu bana da İyi yapmışsın canım valla işi bilirsen kar edersin hem de kendı ihtiyaclarını almış olursun hediye de geliyo belli bi sınırı geçerse

ayy inanmıyorum yaa böle gıcık insalar var hanı bızde 3 yıldır nısanlıyız ya gecen akrabanın bırı gelmıs sızın nısan daha atılmadımı bende o ne demek ya nıe atılsın dedım ben atılır dıe beklıodum yanı atılmasını ıstıyodum senı kımseye layık goremıom dıyo yaa çıldırdım kendının yaşı baya bı var evlenemedı onun verdıgı gıcıklıga yordum bu durumu artık ama resmen cıldırdım yanı

sen bana biraz tüyo ver kız ben hiç yapamıom ole seyler :):) bu ay hediye barbekü verıolarmıs yapabılsemde çeyizime alsam :)

Kızlar benim baya uzun süreli ilişkim var kaç kere biter diye baktılar.Artık kimse biter demiyor.Gerçi askere gitmeden önce bitsin diye bekleyen konuşan çok oldu neden insanlar yapıcı değildi yok edici hiç anlamış değilimdir.Siz hiç takmayın sinirlenmeyin bile ben cevap bile vermiyorum

Töbe töbee,niye atılsın allahım yarabbim nası deli ediyolar insanı.Ama varya onlar öyle dedikçe ben daha da hırslanıyorum daha da bi sabırla bekliyorum eminim sende oylesindir.Bunlara lafla cevap verilmez anca onlar gelcekler işte o zman kapak olcak bi güzel:)

sen bana biraz tüyo ver kız ben hiç yapamıom ole seyler :):) bu ay hediye barbekü verıolarmıs yapabılsemde çeyizime alsam :)

Ya bu avon için azcık yırtık olmak lazm yanı ağzın iyi laf yapcak:) bide bak şimdi bikaç ay yap eline geçen karla indirimde olan ürünler oluyo ve de çok satılıyo mesela belli başlı parfumler ya da kremlerde acayp indrimler oluyo ya da rujlarda.Heh işte o karla sen ındırımde olan bu ürünleri al depola bidahaki ayda indirimden kalkınca o katologdaki fiyata sat kapişş:)

mrb kızlar nasılsınız

Hoşgeldn bebeğm iyiyz sen nasılsın bakalım bugün ?

Sen zaten öncümüzsün Gülşenn sen bize akıl vercen sen diyosan doğrudur:)

ewet iyi fikir öle yapım tabi satabılırsem :) artık düğünde baya bi kapak olucak öle soluyenlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…