92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

askere 83 kg gitti 75 kg olmus canım kılo vermıs mesela o şey yer sivasın meşhurlarından etli pide yani kıymalı pide et döner mesela kayserı mantısı yaparım bi tabak salca soslu yer bı tabak tereyaglı soslu yer sebzelerı kızartma olarak yer menemene bayılırr paso yese bıkmaz yanı hamur işli etli şeyler yio

aklın yolu bir işte çiçeğim öğreniver sende a aaa

öyle zorunlu iznin ağzını burnunu yerim ya ben iyi birşey aslında zorunlu izin ya. psiko olmazlar karakolda en azından. mantıklı.. bizim ki belli değil daha ne zaman geleceği..yaza diyor ama kıbrısın yazına göre mi adanın yazına göre mi bilmiyorum

sen yapıp yedirebilmişin oh ne güzel adam elimden yemek yeme fırsatı bulamadı ki hiç aynı gazi et yesin dursun pissss

Aldığım duyumlara göre kıbrıs yazın hiç çekilmiyormuş aşırı sıcak oluyormuş

sekerim az önce bana hersey yakısırda calan yabancı muzigi bulmaya calısıyorum youtube u alt ust ettim yokkk :26: sen napıyosun cnmm

napım canım bende ölee iki gundur gelemedım die bakım dedım:) tatlım ya yemın torenı tarıhınede uzulme bak bır hafta daha gecmıs olucak daha fena ozlem gıderırsınız

türkü senin tickere nooldu

şafak saymıyorum ya ondan değiştirdim bütün şafaklar dana'maaaa

Aldığım duyumlara göre kıbrıs yazın hiç çekilmiyormuş aşırı sıcak oluyormuş

ımırımda değil çeksin sıpa ahaha sıcağıda hiç sevmez, uğraşsın dursun..sıcak deyip uyutmuyodu beni dana, uyusun şimdi orda horul horul

napım canım bende ölee iki gundur gelemedım die bakım dedım:) tatlım ya yemın torenı tarıhınede uzulme bak bır hafta daha gecmıs olucak daha fena ozlem gıderırsınız

acıkcası artık acıdan hissetmez hale geldim hersey gelsin şu saatten sonra gelin üst üste anasnı satıyım diyesim var
ya o bu degildee belki biraz fazla biriktiririm ayy cok güzell seyler gördüm alısveriste yapabilirim sanki 1 hafta gecikmesii iyimi oldu ne

Canım ama askerlerinde canım çıkıyor.
o sıcakta spor falan yaptırıyorlar aşırı sıcak oluyormuş
Ben ankaranın sıcagına katlanamadım orayı düşünemiyorum

benımkı spor yapmııo zaten canım yazıcıya yapması gereksede yapamıo istirahat verıolar bacagında platın var

Canım ama askerlerinde canım çıkıyor.
o sıcakta spor falan yaptırıyorlar aşırı sıcak oluyormuş
Ben ankaranın sıcagına katlanamadım orayı düşünemiyorum

valla gazi de yapmıyo. top şoförü ya yırttı eşşek Allah geri kalana sabır versin..
Ankara'nın sıcağı mı sen bi Ege'ye doğru iniver gülşenimde gör sıcağı. yapış yapış oluyosun..iş çıkışı dayanamayıp kıyafetlerle atladığım çok olmuştur denize

tatlım yapıcak bısı yok o yuzden en ıyısı olumlu yonden dusunmek hem ole acıdan hıssetmıom felan nıe dıyosun Aslanlar gıbı asker gonderdın herkes yapıo canım mecbur yapıcak bıseyımız yok malesef

Ben inmiyim
Hiç sevmem o nem olayını yapış yapış olmayı.
Rızayı teslim ettik ya ankaraya birde yemin töreninde neydi o fenalık geçircektim.
Geçirende oldu zaten kapkara olmuştu rızada
Yeni yeni rengi açılıyor

ohhh tam benım kafadann atla atla benım yerımede atla yaz gelınce

insallah benimde su yemin törenini gördüğüm gün gelecekk herkesten 1 hafta sonra görücem ama olsun önceden alırım bilgileri detayları

ay bıde bızımkı burdurdaydı daha sıcak bıde bızı dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…