kızıııııııım öğlen öğlen küfürbaz mı etcen sen beni :) zaten yeteri kadar sayıyıyorum benşuraya bak tablo tablo değil mezarlık ellaaam, gömün beni gitsin.
anüüüüüü ben orayı kaçırmışım, hemmen öğreniyosun hemmeeeeenbak önünde kocaaa 1 sene var yaya yaya öğrenirsin..
hayırdır ne değişikliği oldu çiçeğim ?
gülşah, kaç kilo bu adam? askere kaç kilo gitti? rüzgarda sıkı tuttun mu uçmasın gitmesin diyekız ne bu böyle gazi ben köfte yaparsam öpüp başına koyacakta senin ki bi de nerde piştiğine mi bakıyo beyninin pekmezini akıtırım la ben onun peyniri anlarım bazıları sevmez...
aha gazi de mayonezi sevmiyobende sevmem. bi de ben kumpire bayılırım gazi ben yiyorum diye yemeye başladı kumpri. aşkitom ilk yerken ki surat ifadesinni görseydiniz ahahaha ne bu böyle kusmuk gibi diyodu şimdi çok karıştırmadan yiyo bebeğiiiim
Sende canım rıza gibi öğren öğrenHazır yemek yesin birşey olmaz.
Canım karakollarda zorunlu izin varmış sadece 4 kişi kullanmıyormuş komutan izin yazıyormuş.İzin yazarsa mecbur kullanıcaz el mahkum.En azından rızann olduğu yer bu şeklide işte mecburi izin
askere 83 kg gitti 75 kg olmus canım kılo vermısmesela o şey yer sivasın meşhurlarından etli pide yani kıymalı pide et döner mesela kayserı mantısı yaparım bi tabak salca soslu yer bı tabak tereyaglı soslu yer sebzelerı kızartma olarak yer menemene bayılırr paso yese bıkmaz yanı hamur işli etli şeyler yio
cereeennn canım napıosunn
aklın yolu bir işte çiçeğimöğreniver sende a aaa
öyle zorunlu iznin ağzını burnunu yerim ya beniyi birşey aslında zorunlu izin ya. psiko olmazlar karakolda en azından. mantıklı.. bizim ki belli değil daha ne zaman geleceği..yaza diyor ama kıbrısın yazına göre mi adanın yazına göre mi bilmiyorum
sen yapıp yedirebilmişin oh ne güzel adam elimden yemek yeme fırsatı bulamadı ki hiçaynı gazi et yesin dursun pissss
sekerim az önce bana hersey yakısırda calan yabancı muzigi bulmaya calısıyorum youtube u alt ust ettim yokkk :26: sen napıyosun cnmm
türkü senin tickere nooldu
Aldığım duyumlara göre kıbrıs yazın hiç çekilmiyormuş aşırı sıcak oluyormuş
çekilmesin çekilmesinn sevmesinler kıbrısı
napım canım bende ölee iki gundur gelemedım die bakım dedım:) tatlım ya yemın torenı tarıhınede uzulme bak bır hafta daha gecmıs olucak daha fena ozlem gıderırsınız
Canım ama askerlerinde canım çıkıyor.
o sıcakta spor falan yaptırıyorlar aşırı sıcak oluyormuş
Ben ankaranın sıcagına katlanamadım orayı düşünemiyorum
benımkı spor yapmııo zaten canım yazıcıya yapması gereksede yapamıo istirahat verıolar bacagında platın var
Canım ama askerlerinde canım çıkıyor.
o sıcakta spor falan yaptırıyorlar aşırı sıcak oluyormuş
Ben ankaranın sıcagına katlanamadım orayı düşünemiyorum
acıkcası artık acıdan hissetmez hale geldim hersey gelsin şu saatten sonra gelin üst üste anasnı satıyım diyesim var
ya o bu degildee belki biraz fazla biriktiririm ayy cok güzell seyler gördüm alısveriste yapabilirim sanki 1 hafta gecikmesii iyimi oldu ne
valla gazi de yapmıyo. top şoförü ya yırttı eşşekAllah geri kalana sabır versin..
Ankara'nın sıcağı mı sen bi Ege'ye doğru iniver gülşenimde gör sıcağı. yapış yapış oluyosun..iş çıkışı dayanamayıp kıyafetlerle atladığım çok olmuştur denize
valla gazi de yapmıyo. top şoförü ya yırttı eşşekAllah geri kalana sabır versin..
Ankara'nın sıcağı mı sen bi Ege'ye doğru iniver gülşenimde gör sıcağı. yapış yapış oluyosun..iş çıkışı dayanamayıp kıyafetlerle atladığım çok olmuştur denize
tatlım yapıcak bısı yok o yuzden en ıyısı olumlu yonden dusunmek hem ole acıdan hıssetmıom felan nıe dıyosun Aslanlar gıbı asker gonderdın herkes yapıo canım mecbur yapıcak bıseyımız yok malesef
Ben inmiyim
Hiç sevmem o nem olayını yapış yapış olmayı.
Rızayı teslim ettik ya ankaraya birde yemin töreninde neydi o fenalık geçircektim.
Geçirende oldu zaten kapkara olmuştu rızada
Yeni yeni rengi açılıyor
insallah benimde su yemin törenini gördüğüm gün gelecekk herkesten 1 hafta sonra görücem ama olsun önceden alırım bilgileri detayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?