bu ay bıtınce 11 aydan dusucezz 11 ay bıle kalmıcak yanı
Anneeeem. Ben niye girmemişm kaç gndür. tek tek okudum vallahi :) ben hiç bilmiyorum, nerelisinizz?kaç yaşndasnızzz?
baharay mrb cnm hosgeldn aramıza askerin 92/4 mu
hoş buldum tatlım :) 92\3
Ne zor zamanlar senin askerde olduğun zamanlar. Sen askere gitmeden önce hiç ilgimi çekmediği halde televizyonda askerler ile ilgili tüm haberleri seyrediyorum şimdi. Seninle beraber gün sayıyorum. Her yere telefonumu yanıma alarak gidiyorum şimdi. Arasan da sesini duysam diye bütün gün bekliyorum. Bütün gün geçmeyen dakikalarımın telefonda seninle konuşurken bir anda geçip gitmesine sinir oluyorum. Askerliğin bitince seninle yaşayacaklarımı şimdiden hayal ediyorum.
Hasretin yakıyor yüreğimi. Gözlerimden akan yaşları silecek ellerin yok artık. Ağlama sus derdin ama sende ağlıyorsun biliyorum. Sende dayanamazsın bensizliğe kalbin yanar da anlatamazsın kimselere derdini. Ben seni senden iyi bilirim. Bana sıkma canını derken bile yandı için ama ne yapalım gül kokulu yârim. Bugünler de geçer elbet. Kavuşunca bırakmayız birbirimizi asla kopamayız artık birbirimizden. Seni benden ayıran yıllara yollara inat hep aynı sevgimle hasretimle bekliyorum seni.
Geldiğinde ne bahar rüzgârları eser şu gönlümde. Bir çocuğun tebessümü düşer yüzüme. Hasret hasret bitti derim gözlerinin içine bakıp da. Geldin mi yârim geldin mi yiğidim. Yollarına bakmak ne zordu ama katlandım senin için ölüme bile katlanırım. Dönülmez yol değildir askerlik elbet dönülür. Peygamber ocağıdır orası her yerden iyi korunur. Her şeye çözüm bulurum da yiğidim özlemine çare bulamıyorum. Akşam olunca hüzün çöküyor kalbime ağlasam bir türlü ağlamasam bin türlü. Senli şarkılar dinliyorumseni anlatıyor hepsi. Bir şey fark ettim de yiğidim sen gittiğinden beri aslında her şey sana benziyor. Seni anlatıyor. Bu bile güzel geliyor bazen.
Anlatıyorsun oraları bence mutlu rolü yapıyorsun. Ben bilirim seni mutlu olamazsın yabancı yerlerde. Başkaları anlamaz derdini.
Ne desem boş be sevdiğim tek bildiğim seni çok sevdiğim. Hasretine hasret eklediğim sevdiceğim. Kokusuna sesine gülüşüne kurban olduğum erim. Sağ salim dön gel yeter ki ben hep burada seni bekleyeceğim.
Gelişine umutlar ektim nolur gel. Dönme bir daha geri kokunu alıp tekrar gitme hep yanımda kal artık. İstemiyorum sensiz geceyi sensiz sabaha uyanmak istemiyorum artık.
Allaha emanet ol sevdiğim.
Kendine iyi bak. Unutma sayılı gün çabuk geçer.
Seni çok seviyorum askerim...
Hatunlar napıyonuzzz ne zmandır karşılaşıp konuşamıyoruz valla.Bu günler bi yavaşladı mı noliyi yaa
aynen canım yaa denk gelemiyoruz hiç..tatilim bitti benim geldim ankaraya yinesen nasılsın?
Vizelerden sonra vallahi okuldan soğudum derse falan gidesim gelmiyo hiçç,öyle gezyorum kafa dağıtaym diyorum ama aklımın bi köşesnde bi sayaç var ve sanki şu kadar kaldı bu kadar kaldı ay daha çok var yok ya zaman geçiyo off bunaldım yemin ederim:)
Askerim çarşı iznine çıkıyo canım 2 haftadır ve haftasonu netten kameralı görüşebilme imkanımz oldu gözlerinin altı şişmiş uykusuzlukta,biraz da kilo almış gibi geldi bana.Onun haricin de depresyondayım o yuzden gülüp duruyorum telefonda falan diyo,azıck sıyırmaya başlamış yani yavaştanbugün aramadı eşek kafalı yarın arasın göstercem ona ben.seninki nasıll Kamilecm?
ahh o vizeler yok mu yaa bende bugün vizeden sonra ilk defa ders girdim çok sıkıcı geldi birdenama katlanıcaz artık napalım..geçiyor canım zaman geçiyor ben böyle böyle kandırıyorum kendimi..şu kadar gün sonra 200 gün kalacak diyorum kendi kendime ayy ne güzel bak çarşıya çıkabilyor canım o bizde yok amaa neyseki telefonumuz varda konuşabiliyoruz mesajlaşıyoruz o da olmasa yanmıştık resmen..sakin canımm arar eminim ilk fırsatta hem sizde teli kullanmaya başlayınca daha rahat edersiniz rahatı çok iyimiş beyfendinin nöbet tutumuyor artık santrale geçti ömerde kilo almış sanırım görmedim ama öyle diyor bende sen gel sayıflatırım ben seni diyorum
bu arada aynı kaderi paylaşıyoruz canım seninle ben üni okuyorum askerim lise mezunu ve daha bende anneme söylemedim napıcam bilmiyorumama ne olursa olsun ömerimi çok seviyorum..ben askerden gelsin söyliyeyim diyordum anneme ama sonra ablamla konuştum vazgeçtim benim annem biraz ellhamlı şimdi ben onlardan uzaktayım ya aklı bende kalır diye vazgeçtim sen ne zamn söylemeyi düşünüyorsun canım?
Telefon mu kullanıyorsunzz ayy çoğoşş,darısı bizim başımızaa:))
Yavrum valla ben bu dert bi tek benim başımda var zannediyodum ama benımle aynı kaderı paylaşanların olduğunu görmek üstesinden gelmek için bana hem moral oluyo hem de güç veriyo gerçekten.Benim kardeşim teyzem ananemler kuzenlerm falan hep biliyo ama işte annem ve babam daha bilmiyo söyleyemedim.Az da bi ilşki değil 21 ayımzı doldurucaz 2 gün sonra ve ben onu gerçekten seviyorum yoksa ben gibi sabırsz bi insan bu askerlik olaynın ustesnden gelemzdi. Onun ailesi hep biliyo beni herkesle tanıştırdı gdip geldikçe uğramaya çalışıyorum annesine vs. Ama dediğn gibi bende askerden sonra söylemeyi düşünüyorm evet seviyorum evet beklıyorum ona da güvenıyorum ama önumzde daha 1 yıl gibi bi süreç var ve ne olacağnı bilmiyoruz. Ayrılanları cok gördüm ben asker de o yzden sevgimden onun da bana sevgisinden emın olmak istiyorum.Ve geldiğinde annemlere onunla birlikte karşılarına geçp söylemeyi düşünüyorum.Bakın boyle boyle bi şu engellerden geçtik bu kadar zamandr birlikteyiz demeyi düşünüyorum.Ben sırf uzaklaşmayalım diye üniverste sınavnda çok iyi bi puan almama rağmen istedğim şehri değil de ona yakın olan şehri yazdım.Bu kadar fedakarlıklarımzdan sonra sırf bu yuzden bitmesini istemem.
Anneeeem. Ben niye girmemişm kaç gndür. tek tek okudum vallahi :) ben hiç bilmiyorum, nerelisinizz?kaç yaşndasnızzz?
türküüüüüü
eeeeeeeeeeyyy(eskişehirde alıştım buna da ha )
pek beğendim ben bu düeti, efe zaten aydınlı
[video]http://www.acunn.com/video/o-ses-turkiye/efe-dumanci-piril-turan-duellosu/1123[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?