- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
yaparsın bırazdan bebegımm naaptın tatlım arıyomu senınkı durumlar nasıl
Canım oturuyorum sen ne yapıyorsun?
Türkücüm sen hamaratmışsın
Ben bilmem yemek yapmayı:96::78:
çok güzel olmus ama canım bizim isimlerde öle çok harfliki
2 gündür 5ten sonra arıyo işte. düzelttik mi bilmiyorum valla bende ama ben düşünmüyorum artık bağanne diyorum, ben mi evlencem kendimlen
8 yıldır hayatında kız o adam insan acucuk öğrenirellam 25 yaşındayım nerden baksan 13 - 15 yıldır yemek yapıyorumdur annem çok küçükken öğretmişti ablamla bize.nolur nolmaz hastalık var sağlık var diye.
ben böyle yemek yapıyom falan diyorum arada benim danama, öğren öğren bi iki yemekte gelince yaparsın bana yeriz diyosanki bana yemek yap dedi de ben ona yapmadım tipppp
sadece çiğ ete, tavuğa ve balığa dokunamıyorum. içim almıyo. gaziye ilk zamanlarda söyledim bu durumu kabul etti şimdi ohooo gelene kadar dokun ben etsiz yemek yemem diyo, prrrrrrrp öğrenirim dedim haaah ben ete dokuncam kak giiiiiiiiiiiiiiiiit dedim
2 gündür 5ten sonra arıyo işte. düzelttik mi bilmiyorum valla bende ama ben düşünmüyorum artık bağanne diyorum, ben mi evlencem kendimlen
8 yıldır hayatında kız o adam insan acucuk öğrenirellam 25 yaşındayım nerden baksan 13 - 15 yıldır yemek yapıyorumdur annem çok küçükken öğretmişti ablamla bize.nolur nolmaz hastalık var sağlık var diye.
ben böyle yemek yapıyom falan diyorum arada benim danama, öğren öğren bi iki yemekte gelince yaparsın bana yeriz diyosanki bana yemek yap dedi de ben ona yapmadım tipppp
sadece çiğ ete, tavuğa ve balığa dokunamıyorum. içim almıyo. gaziye ilk zamanlarda söyledim bu durumu kabul etti şimdi ohooo gelene kadar dokun ben etsiz yemek yemem diyo, prrrrrrrp öğrenirim dedim haaah ben ete dokuncam kak giiiiiiiiiiiiiiiiit dedim
Kızlar agustosta giden kısa dönemler ocakta geliyor.
Bu ay kısa dönemler gidiyor yine giden arkadaşlarım var askere ordan biliyorum.
Dün oturdum hesapladım biz amma çok tezkereyi alan görücekmişiz
Uzman gibiyiz mübarek nedir bu
kız içim almıyo valla
görümcemde benim gibi bi de kaynanaceğizim demiş ki ' türkünün et yemeğini yapar götürürüm sana karışmam' demiş kızınaniahaha..
balığı ayıklasın gazi ben onu pişiririm sorun değil sadece temizleyemiyorum tutamıyorum. Ama ette tavukta durum felaketyok köfte, sos, kanat, but uğraşamam ben beee kusturtmasınlar adamı
nişanlımda bende balık yiyemiyoruz kokusu öldürüo bizi neysekii yırrtım balık yapmaktan :)kız içim almıyo valla
görümcemde benim gibi bi de kaynanaceğizim demiş ki ' türkünün et yemeğini yapar götürürüm sana karışmam' demiş kızınaniahaha..
balığı ayıklasın gazi ben onu pişiririm sorun değil sadece temizleyemiyorum tutamıyorum. Ama ette tavukta durum felaketyok köfte, sos, kanat, but uğraşamam ben beee kusturtmasınlar adamı
hee onlarda askerlik yapmış oluyo demi, yarenleri falan
konuşmiyciiiiiiiiim
nişanlımda bende balık yiyemiyoruz kokusu öldürüo bizi neysekii yırrtım balık yapmaktan :)
Türkü kız asıl güzel yemekleri yapmıyorsun.
Ben hiç sevmem sebzeyi pilavı falan severimde yanında et olacak köfte olacak patates püresi olacak
Ege'liyiz anam sebzesiz olmaaaz
iyi de bu gazi nerenin vatandaşı hiç bilmiyom, doğma-büyüme egeli ot sevmiyotipi tipppp. taze fasülye yermiş ama kıymalı olcakmış.öğhkk kıymalı fasülyemi olur lan dedim annem yapsın da ye bi sen diyo. hayatta yemem onu ben amaninnn
gülşen öğren sebze pişirmeyi, yoksa vitaminsiz kalcan
gülşah sizde balık yiyin, folik asitsizlikten ölceniz ölceeeniz
ben kokusundan dolayı sevmıyorum balıgı mesela benım nısanlım peynır yemez sebze yemez balık yemez tavuğu haşlama yemez köfteyi tavada kızartırsan yemezz çok işim var çokk
Uzun dönemleri de kısaltamadılar gitt
Size iç açıcı tablomu açıklamam gerek
91/3 gittiğini gördük biz onların has torunlarıyız
91/4 gidecekler son 2 ay
92/1 mayısta gidiyorlar
92/2 ağustosta bitiyor.
Uzun dönemlere gelecek olursak
347
349
351
Toplamda 7 tezkere görücez demektir
Allahtan salatayı seviyorum.Orada yetiyor yediğim sebze
Sebze yemegini bırak ben hiç bir yemek yapmayı bilmiyorum
ben kokusundan dolayı sevmıyorum balıgı mesela benım nısanlım peynır yemez sebze yemez balık yemez tavuğu haşlama yemez köfteyi tavada kızartırsan yemezz çok işim var çokk
kızıııııııım öğlen öğlen küfürbaz mı etcen sen beni :) zaten yeteri kadar sayıyıyorum benşuraya bak tablo tablo değil mezarlık ellaaam, gömün beni gitsin.
anüüüüüü ben orayı kaçırmışım, hemmen öğreniyosun hemmeeeeenbak önünde kocaaa 1 sene var yaya yaya öğrenirsin..
hayırdır ne değişikliği oldu çiçeğim ?
Sende canım rıza gibi öğren öğrenHazır yemek yesin birşey olmaz.
Canım karakollarda zorunlu izin varmış sadece 4 kişi kullanmıyormuş komutan izin yazıyormuş.İzin yazarsa mecbur kullanıcaz el mahkum.En azından rızann olduğu yer bu şeklide işte mecburi izin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?