Gülşahcım senin moralin bozuk değil dimi?
Durgun gibisin geldi bana
Merve var arttıran ben
Bende 2 senelik üni meznuyum.
Sevgilim meslek lisesi meznu
Merve var arttıran ben
Merve var arttıran ben
parfüm müüüüügazi beyin kıppprıstayken kullanacağı tek parfüm limon kolonyası olur zira kendilerine de belirttim o yüzden kıprısa gitmeden 2 gün evvel aldığı parfümü ve hediyesi bende. sıkmak istediğinde ister benden bende çantamdan çıkartır veririm, geri yerine koyma şartısıyla tabiiisi
çiçeğim ben dengesiz olduğumdan direk dedim babamadedim acemi birliği gaziemirde ziyaretine gidicem olurda yolda derede başıma bişi gelir bil diye söylüyorum fazla bişi demicem üstüne, sende sorma dedim kalktım gittim iyi diyebildi sadece..sevinmiş ona açık olmama, mutlu olmuş..
kartı bitti galiba bu çocuğun aramıyo beniiiii
Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorumm hepimzn derdi aynıı beyaa:)))peki gülşencm annenler bunu sorun ediyo mu?
uff yaa cok kötüü buu gitmeseydi seninkide yaaanlayıssız insanlar
Bir gtmemiş iki gtmemiş atışmış falan sonra ceza vermişler.Nöbetten gelmiş bigün yatıcam demiş üst devreler brleştirmişler yatakları kağıt oynuyolarmış.Beyler yatıcam nöbetten geldm uykuszum demiş,ee napalım demişler
benimde sevgilim ilkokul mezunu acıkcası ben lise mezunuyum unv. ye baslaıycam en kısa sürede ben takmyorum vallahi gülşende takmıyor gördüğüm kadarıyla.. önemli olan sevgi saygı gerisinin hic bi önemli yok bn seviyosam her sekilde kabul ederim.. bizim 92/4 topiğindede sevgilisi ilkokul mezunu olan arkadas var ama o takıyor biraz kişiden kişiye degisir tabi..
parfüm müüüüügazi beyin kıppprıstayken kullanacağı tek parfüm limon kolonyası olur zira kendilerine de belirttim o yüzden kıprısa gitmeden 2 gün evvel aldığı parfümü ve hediyesi bende. sıkmak istediğinde ister benden bende çantamdan çıkartır veririm, geri yerine koyma şartısıyla tabiiisi
çiçeğim ben dengesiz olduğumdan direk dedim babamadedim acemi birliği gaziemirde ziyaretine gidicem olurda yolda derede başıma bişi gelir bil diye söylüyorum fazla bişi demicem üstüne, sende sorma dedim kalktım gittim iyi diyebildi sadece..sevinmiş ona açık olmama, mutlu olmuş..
kartı bitti galiba bu çocuğun aramıyo beniiiii
yok canım dıılımm sana ole gemıs tatlım :)
benimde sevgilim ilkokul mezunu acıkcası ben lise mezunuyum unv. ye baslaıycam en kısa sürede ben takmyorum vallahi gülşende takmıyor gördüğüm kadarıyla.. önemli olan sevgi saygı gerisinin hic bi önemli yok bn seviyosam her sekilde kabul ederim.. bizim 92/4 topiğindede sevgilisi ilkokul mezunu olan arkadas var ama o takıyor biraz kişiden kişiye degisir tabi..
Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorumm hepimzn derdi aynıı beyaa:)))peki gülşencm annenler bunu sorun ediyo mu?
cok üzüldüm yaa insafsızlara bakk gelde sataş şimdi cezayı olan sen olursun bişey olmaz o domuzlara
Ya bende takmıyorum ama çevremden sen ne okuyosn o ne okuyo aa oyle mi hmmm blmem ne gibilernden ezici tavırlarından nefret edıyorum.Bıde ailem var tabı kesın onlada sorun edicekk ama napim seviyomm anaa:))
Valla tam domuzlarr ha.Bizde devrecilk cok fazla o yzden çok sorun yaşıyo bizmki bide dik kafalı olunca.
kızz moralımı bozdunya sımdıı almasam mı acep
banada bu sekilde konusan cok var ailem sorun yapmadı cok sükür işi gücü yerinde cünkü.. bos gezen bi insan olmadı cünkü hicbi zaman küçüklüğünden beri hep calısan bi insandı simdi dükkanının basında patron oldu.. benim cevremdende cok elestiri geliyor okumanı istemez kendi ilkokul mezunu diye falan kıskanır kazandıgın parayı ondan fazla kazanırsan sorun cıkarır diyolar halbuki yok öyle bisey yaa... tip olarak egitim olarak hep laf ediyolar sana yakısıyomu güzelliğine falan diyolar.. ben sevmişim olum size laf düsermi düsmez..
Gülşah sevindim sorun olmamasına
Türkücüm arar azcuk sabret bakıyım
Cerencim ve Mervecim şimdi yazdıklarımda size yanıt
Benim annem kardeşim ve yarimin ailesi biliyor.Babam bilmiyor.Çünkü babam nişanlansam sözlensem beni daha çok sıkar.Daha çok dışarı çıkınca sorar bu yüzden gerek yok bilmesinAma tabiki bir sevgilim olduğunun farkında
Hayatta insanların öncellikleri vardır.Mesela kimisi için sevgi öndedir kimisi için iyi bir hayat rahat bir yaşama.Benim ailem için sevgi öncelikte.Bu yüzden birşey demiyorlar.Yeterki bir aile geçindirebilsin işi olsun onlar için sorun değil.Bu arada yanlış anlaşılmasın öncelikler kişiden kişiye değişir.Benim önceliğim bu diye bu doğru demiyorum.Herkesin sadece öncelikleri farklıdır.
ah aneem. çıkamyrum tpcten vallahi billhi. hatta gecmişi bile okyrumben ckk gec kalmşmmm. kndi dostlarımla Aykuşumn muhabbeti pek yapmyrum valla. kmse halmden anlmyr!!! burayı keşfettiğim çook iyi olduu bre
adamı alıştırmışın parfümlü kıprısta dolanmaya şimdi o hakkı elinden alırsan hır çıkar gülşahım
Çok güzel anlatmışsın canım,ya annemde kötü düşündğü için değil de işte 'erkek bi adım önde olmalı' felsefesnde.Zaten işsz güçsz olsa bende durup bi düşünürm ama bana söz verdi sen düşnme orası bana ait ben halledicem dedi,sonuçta boş gezenın boş kalfası değil.İnşallah bi sorun olmaz onlar da cabucak kabullenirler.
Hha burası bağımlılıkk yaparrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?