92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Gülşahcım senin moralin bozuk değil dimi?
Durgun gibisin geldi bana

Merve var arttıran ben
Bende 2 senelik üni meznuyum.
Sevgilim meslek lisesi meznu

benimde sevgilim ilkokul mezunu acıkcası ben lise mezunuyum unv. ye baslaıycam en kısa sürede ben takmyorum vallahi gülşende takmıyor gördüğüm kadarıyla.. önemli olan sevgi saygı gerisinin hic bi önemli yok bn seviyosam her sekilde kabul ederim.. bizim 92/4 topiğindede sevgilisi ilkokul mezunu olan arkadas var ama o takıyor biraz kişiden kişiye degisir tabi..

Gülşahcım senin moralin bozuk değil dimi?
Durgun gibisin geldi bana

Merve var arttıran ben
Bende 2 senelik üni meznuyum.
Sevgilim meslek lisesi meznu

Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorumm hepimzn derdi aynıı beyaa:)))peki gülşencm annenler bunu sorun ediyo mu?

kızz moralımı bozdunya sımdıı almasam mı acep

uff yaa cok kötüü buu gitmeseydi seninkide yaa anlayıssız insanlar

Bir gtmemiş iki gtmemiş atışmış falan sonra ceza vermişler.Nöbetten gelmiş bigün yatıcam demiş üst devreler brleştirmişler yatakları kağıt oynuyolarmış.Beyler yatıcam nöbetten geldm uykuszum demiş,ee napalım demişler

cok üzüldüm yaa insafsızlara bakk gelde sataş şimdi cezayı olan sen olursun bişey olmaz o domuzlara

Ya bende takmıyorum ama çevremden sen ne okuyosn o ne okuyo aa oyle mi hmmm blmem ne gibilernden ezici tavırlarından nefret edıyorum.Bıde ailem var tabı kesın onlada sorun edicekk ama napim seviyomm anaa:))

yok canım dıılımm sana ole gemıs tatlım :)

Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorumm hepimzn derdi aynıı beyaa:)))peki gülşencm annenler bunu sorun ediyo mu?

Gülşah sevindim sorun olmamasına
Türkücüm arar azcuk sabret bakıyım
Cerencim ve Mervecim şimdi yazdıklarımda size yanıt
Benim annem kardeşim ve yarimin ailesi biliyor.Babam bilmiyor.Çünkü babam nişanlansam sözlensem beni daha çok sıkar.Daha çok dışarı çıkınca sorar bu yüzden gerek yok bilmesinAma tabiki bir sevgilim olduğunun farkında

Hayatta insanların öncellikleri vardır.Mesela kimisi için sevgi öndedir kimisi için iyi bir hayat rahat bir yaşama.Benim ailem için sevgi öncelikte.Bu yüzden birşey demiyorlar.Yeterki bir aile geçindirebilsin işi olsun onlar için sorun değil.Bu arada yanlış anlaşılmasın öncelikler kişiden kişiye değişir.Benim önceliğim bu diye bu doğru demiyorum.Herkesin sadece öncelikleri farklıdır.

Son düzenleme:
ah aneem. çıkamyrum tpcten vallahi billhi. hatta gecmişi bile okyrum ben ckk gec kalmşmmm. kndi dostlarımla Aykuşumn muhabbeti pek yapmyrum valla. kmse halmden anlmyr!!! burayı keşfettiğim çook iyi olduu bre

Ya bende takmıyorum ama çevremden sen ne okuyosn o ne okuyo aa oyle mi hmmm blmem ne gibilernden ezici tavırlarından nefret edıyorum.Bıde ailem var tabı kesın onlada sorun edicekk ama napim seviyomm anaa:))

banada bu sekilde konusan cok var ailem sorun yapmadı cok sükür işi gücü yerinde cünkü.. bos gezen bi insan olmadı cünkü hicbi zaman küçüklüğünden beri hep calısan bi insandı simdi dükkanının basında patron oldu.. benim cevremdende cok elestiri geliyor okumanı istemez kendi ilkokul mezunu diye falan kıskanır kazandıgın parayı ondan fazla kazanırsan sorun cıkarır diyolar halbuki yok öyle bisey yaa... tip olarak egitim olarak hep laf ediyolar sana yakısıyomu güzelliğine falan diyolar.. ben sevmişim olum size laf düsermi düsmez..

walla kızlar heerkesın kendı hayatı herkes kendınden sorumlu ben hıc kımsenın lafını takmam kım ne derse desın

hayatı kızlar kendiniz için yaşayın kim ne der diye değil.
Sen sevdin mi
Kafanda şüphen yok mu
Rahat mı kafan
Olay bitmiştir.
Sen kendine güvenirsen sen yanındakinden eminsen kimse sana laf edemez.Çünkü emin konuşursun.
Üniverste meznu olup evlenenlerden mutsuz olan yok mu?
Herşey sende bitiyor bence
Bu benim görüşüm

Çok güzel anlatmışsın canım,ya annemde kötü düşündğü için değil de işte 'erkek bi adım önde olmalı' felsefesnde.Zaten işsz güçsz olsa bende durup bi düşünürm ama bana söz verdi sen düşnme orası bana ait ben halledicem dedi,sonuçta boş gezenın boş kalfası değil.İnşallah bi sorun olmaz onlar da cabucak kabullenirler.

ah aneem. çıkamyrum tpcten vallahi billhi. hatta gecmişi bile okyrum ben ckk gec kalmşmmm. kndi dostlarımla Aykuşumn muhabbeti pek yapmyrum valla. kmse halmden anlmyr!!! burayı keşfettiğim çook iyi olduu bre

Hha burası bağımlılıkk yaparrr:)

adamı alıştırmışın parfümlü kıprısta dolanmaya şimdi o hakkı elinden alırsan hır çıkar gülşahım

daha önce nerelerdeydin sen türkümm bu akılları önceden verseydinn hiç onu oralarda parfumlu dolastırırmıydım benım bıle parfumum bıtmedı onunkı bıtmek uzereymıs

Canım tabiki annen kötü düşünmez
Senin iyiliğini ister.
Ama canım inan ki okuyanlardan bile ilkokul mezunları çok kazandığı bir devirde yaşıyoruz.
Bu işler belli olmuyor.
Şans kısmet işi.
Önemli olan senin ve yarinin ne düşündüğü.
Bu arda çalışmayan adamla evlenilmez.Hayatta bir gerçek ki para kazanmak gerek.İşi varsa bence gayette olur.Sorun değil.
Bu benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…